Důležité - správný postup mletí masa pro vlčky s jednosložením: Začněte použitím největší šajby (10 nebo 8 mm) a namelte si požadované množství masa. Pak vyměňte šajbu za menší a maso semelte znovu. Nezačínejte šajbou 2mm, obzvlášť, pokud melete tučné maso. Postupujte od největší šajby k menším tak, aby se šnek mlýnku neucpal. Určený pro profesionální použití, ideální pro řeznictví, supermarkety, velké jídelny, restaurace a další gastronomická zařízení Pro mletí jakéhokoliv druhu vykostěného masa... Celý popis

Koupit za 38 355 Kč

Popis

Důležité - správný postup mletí masa pro vlčky s jednosložením: Začněte použitím největší šajby (10 nebo 8 mm) a namelte si požadované množství masa. Pak vyměňte šajbu za menší a maso semelte znovu. Nezačínejte šajbou 2mm, obzvlášť, pokud melete tučné maso. Postupujte od největší šajby k menším tak, aby se šnek mlýnku neucpal. Určený pro profesionální použití, ideální pro řeznictví, supermarkety, velké jídelny, restaurace a další gastronomická zařízení Pro mletí jakéhokoliv druhu vykostěného masa Elegantní tělo z leštěného hliníkového odlitku Hrdlo vyrobené z nerezové oceli AISI 304 Tichá převodovka pracující v olejové lázni Odnímatelné hrdlo z nerezové oceli Chlazený asynchronní motor s ochranou proti přehřátí Rychlost otáček šneka: 140 ot./min Přítlačný kolík z polyethylenu Obsahuje kotouč s otvory 6,5 mm a řezací matrici Násypka a pracovní části z nerezové oceli Průměr plnícího hrdla 52 mm Průměr výstupního hrdla 70 mm Výkon: až 150 kg/h Není určený pro nepřetržitý provoz Váha 23 kg
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Hendi
Materiál mlecího mechanismu nerezové