Kakao Francois Pralus „Cacao Poudre Plantation“  Bio 100% 100% kakaový prášek z chuťově bohatých kakaových bobů z Dominikánské republiky v bio kvalitě. Balení v elegantní kovové dóze. Složení: 100% kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (11 %), stabilizátor: uhličitan draselný (E501i ). Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo... Celý popis

Koupit za 375 Kč

Popis

Kakao Francois Pralus „Cacao Poudre Plantation“  Bio 100% 100% kakaový prášek z chuťově bohatých kakaových bobů z Dominikánské republiky v bio kvalitě. Balení v elegantní kovové dóze. Složení: 100% kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (11 %), stabilizátor: uhličitan draselný (E501i ). Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů. Hmotnost a rozměry: 250 g – kovová dóza, 105×125×53 mm Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g Energie v kJ 1290 Energie v kcal 308 Tuky v g 11     z toho nasycené tuky v g 6,6 Sacharidy v g 10,5     z toho cukry v g 0,5 Bílkoviny v g 22,6 Sůl v g 0,05
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Francois Pralus
Druh kakao
Typ čokolády hořké