Jaroslava Stejskalová: Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
Jaroslava Stejskalová: Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii.
Celý popis
153 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
153 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
12.6.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
12.6.2024 -
14.6.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.
- Datum vydání: 01. 01. 2006
- Počet stran: 96
- Vazba: pevná vazba