Menu
Vyberte si kategorii

Domácí zpracování zvěřiny

Popis
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku ...
Zeptejte se
205 Kč
205 Kč bez DPH
Skladem 4 ks, expedice zítra
Značka:
Vašut
ISBN:
978-80-7541-239-3
EAN:
9788075412393
Náš kód:
89136

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa.

Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.

Autor Carsten Bothe
Jazyk Česky
Počet stran 88
V prodeji od 2021-05
Rok vydání 2021
Pořadí vydání 1
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha