Domácí uzení - Ryby, maso, drůbež - Sartor Maria
Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné - a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z domácí udírny. Kromě různých způsobů uzení, které propůjčují rybám, masu, zvěřině, drůbeži i spoustě dalších jídel zcela ojedinělou chuť a prodlužují tak jejich trvanlivost, představuje autorka i nejrůznější druhy udíren. Užitečnou publikaci nabitou informacemi doplňuje... Celý popis
- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Popis
Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné - a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z domácí udírny.
Kromě různých způsobů uzení, které propůjčují rybám, masu, zvěřině, drůbeži i spoustě dalších jídel zcela ojedinělou chuť a prodlužují tak jejich trvanlivost, představuje autorka i nejrůznější druhy udíren. Užitečnou publikaci nabitou informacemi doplňuje spousta rozmanitých a kreativních receptů z domácí udírny.
> Metody uzení horkým, teplým nebo studeným kouřem
> Různé druhy dřeva a doplňkové "ochucování" kouře
> Typy udíren > Příprava potravin před uzením
> Tipy a triky od profesionálních uzenářů
> Základní recepty na uzení masa, ryb, zvěřiny a drůbeže
Podtitul: ryby, maso, drůbež
Autor: Maria Sartor
Rok vydání: 2019
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-7541-176-1
Počet stran: 96
Rozměry: 235,0 x 167,0 x 0,0
Kromě různých způsobů uzení, které propůjčují rybám, masu, zvěřině, drůbeži i spoustě dalších jídel zcela ojedinělou chuť a prodlužují tak jejich trvanlivost, představuje autorka i nejrůznější druhy udíren. Užitečnou publikaci nabitou informacemi doplňuje spousta rozmanitých a kreativních receptů z domácí udírny.
> Metody uzení horkým, teplým nebo studeným kouřem
> Různé druhy dřeva a doplňkové "ochucování" kouře
> Typy udíren > Příprava potravin před uzením
> Tipy a triky od profesionálních uzenářů
> Základní recepty na uzení masa, ryb, zvěřiny a drůbeže
Podtitul: ryby, maso, drůbež
Autor: Maria Sartor
Rok vydání: 2019
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-7541-176-1
Počet stran: 96
Rozměry: 235,0 x 167,0 x 0,0
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2019 |
Nakladatelství | Vašut |
Autor | Maria Sartor |
Počet stran | 96 |
Výrobce | Vašut |
Vazba | brožovaná |
Jazyk | české |
ISBN | 978-80-7541-176-1 |