Domácí uzení - Ryby, maso, drůbež - Sartor Maria

87 %
(4 hodnocení)

Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné - a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z domácí udírny. Kromě různých způsobů uzení, které propůjčují rybám, masu, zvěřině, drůbeži i spoustě dalších jídel zcela ojedinělou chuť a prodlužují tak jejich trvanlivost, představuje autorka i nejrůznější druhy udíren. Užitečnou publikaci nabitou informacemi doplňuje... Celý popis

  • Nejoblíbenější
  • Nejlevnější
  • Nejdražší

Popis

Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné - a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z domácí udírny.

Kromě různých způsobů uzení, které propůjčují rybám, masu, zvěřině, drůbeži i spoustě dalších jídel zcela ojedinělou chuť a prodlužují tak jejich trvanlivost, představuje autorka i nejrůznější druhy udíren. Užitečnou publikaci nabitou informacemi doplňuje spousta rozmanitých a kreativních receptů z domácí udírny.

> Metody uzení horkým, teplým nebo studeným kouřem

> Různé druhy dřeva a doplňkové "ochucování" kouře

> Typy udíren > Příprava potravin před uzením

> Tipy a triky od profesionálních uzenářů

> Základní recepty na uzení masa, ryb, zvěřiny a drůbeže

Podtitul: ryby, maso, drůbež
Autor: Maria Sartor
Rok vydání: 2019
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-7541-176-1
Počet stran: 96
Rozměry: 235,0 x 167,0 x 0,0
Zobrazit více

Parametry

Žánr kuchařky
Rok vydání 2019
Nakladatelství Vašut
Autor Maria Sartor
Počet stran 96
Výrobce Vašut
Vazba brožovaná
Jazyk české
ISBN 978-80-7541-176-1
Zobrazit více parametrů