Kozí jogurt Bon Lait je vyroben z čerstvého kozího mléka Bon Lait s velkým důrazem na čistotu a hygienu jak na farmě, tak v mlékárně a je od koz Francouzek. Díky tomu je kozí aroma minimální a mléko je lahodné. Mléko je šetrně ošetřeno krátkou pasterizací a je nestandardizováno (tzn. že po nadojení nebyl upravován obsah tuku.) Jogurt je GMO free, tzn. že naše kozy Francouzky jsou krmeny přírodními, geneticky nemodifikovanými krmivy. Jogurt zraje v kelímku a i v přírodní verzi bez příchuti má příjemně... Celý popis
Koupit za 37 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Bon Lait Kozí jogurt bílý 150g
Doprava:
49 Kč
Skladem
Popis
Kozí jogurt Bon Lait je vyroben z čerstvého kozího mléka Bon Lait s velkým důrazem na čistotu a hygienu jak na farmě, tak v mlékárně a je od koz Francouzek. Díky tomu je kozí aroma minimální a mléko je lahodné. Mléko je šetrně ošetřeno krátkou pasterizací a je nestandardizováno (tzn. že po nadojení nebyl upravován obsah tuku.)
Jogurt je GMO free, tzn. že naše kozy Francouzky jsou krmeny přírodními, geneticky nemodifikovanými krmivy. Jogurt zraje v kelímku a i v přírodní verzi bez příchuti má příjemně nasládlou chuť díky vychytané době fermentace.
Obsah tuku: min. 3 %.
Bez konzervantů a zahušťovadel, z nestandardizovaného mléka - tzn. po nadojení se neupravuje obsah tuku, je ho tam právě tolik, kolik je v daném ročním období obvyklé. V zimě obsahuje více tuku (až 3,5 %) a v létě méně (min. 3 %). Prostě přirozeně vyrobený jogurt.
Jogurt je GMO free, tzn. že naše kozy Francouzky jsou krmeny přírodními, geneticky nemodifikovanými krmivy. Jogurt zraje v kelímku a i v přírodní verzi bez příchuti má příjemně nasládlou chuť díky vychytané době fermentace.
Obsah tuku: min. 3 %.
Bez konzervantů a zahušťovadel, z nestandardizovaného mléka - tzn. po nadojení se neupravuje obsah tuku, je ho tam právě tolik, kolik je v daném ročním období obvyklé. V zimě obsahuje více tuku (až 3,5 %) a v létě méně (min. 3 %). Prostě přirozeně vyrobený jogurt.
Parametry
| Výrobce | Bon Lait |
| Hmotnost | 150 g |
| Bílé | ano |