-- Daňčí maso na guláš - nenáročná příprava tohoto masa přinese zaručenou odměnu při konzumaci podle našeho receptu. Vhodné na guláš, mletí nebo ragú. TIP NA RECEPT: DAŇČÍ GULÁŠ Budete potřebovat:1 kg masa na guláš200 g cibuleolej nebo sádlosladká paprikapálivá paprikamletý pepřkmínmajoránkatrochu kečupu / pálivý nebo sladký – jak kdo má rád /jíška Postup přípravy:Nakrájenou cibuli usmažíme na tuku do zlatova, přidáme maso a orestujeme ze všech stran. Přisypeme koření, krátce promícháme, aby paprika... Celý popis

Koupit za 270 Kč

Popis

-- Daňčí maso na guláš - nenáročná příprava tohoto masa přinese zaručenou odměnu při konzumaci podle našeho receptu.
Vhodné na guláš, mletí nebo ragú.
TIP NA RECEPT: DAŇČÍ GULÁŠ
Budete potřebovat:1 kg masa na guláš200 g cibuleolej nebo sádlosladká paprikapálivá paprikamletý pepřkmínmajoránkatrochu kečupu / pálivý nebo sladký – jak kdo má rád /jíška
Postup přípravy:Nakrájenou cibuli usmažíme na tuku do zlatova, přidáme maso a orestujeme ze všech stran. Přisypeme koření, krátce promícháme, aby paprika nezhořkla a zalijeme vodou, případně vývarem. Po změknutí masa zahustíme jíškou.Příloha: chléb, houskový nebo kynutý knedlík

 
O ZNAČCE
Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Šumavská Zvěřina