Arizonky jsou sladká, loupaná pufovaná rýže. Pufování je proces zpracování potravin, při němž se surovina připravuje v pečícím stroji, kde v důsledku tlaku a vysoké teploty dojde k odpaření její vlhkosti, nabobtnání zrn a vytvarování podle využitých forem. Typicky tak bývá zpracována například rýže, kukuřice nebo pšenice. V důsledku takové přípravy zrna mění pouze svůj tvar, ale zachovávají si všechny podstatné živiny.
Koupit za 29 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
![Kávoviny Arizonky ochucená pufovaná rýže loupaná 70g](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/52765_logo--mm130x40.png)
Kávoviny Arizonky ochucená pufovaná rýže loupaná 70g
Doprava:
zdarma
Skladem
![Arizonky ochucená pufovaná rýže loupaná 70 g](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/562_logo--mm130x40.png)
Arizonky ochucená pufovaná rýže loupaná 70 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
![Arizonky ochucená pufovaná rýže loupaná 70 g](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/63230_logo--mm130x40.png)
Arizonky ochucená pufovaná rýže loupaná 70 g
Doprava:
90 Kč
Skladem
Popis
Arizonky jsou sladká, loupaná pufovaná rýže.
Pufování je proces zpracování potravin, při němž se surovina připravuje v pečícím stroji, kde v důsledku tlaku a vysoké teploty dojde k odpaření její vlhkosti, nabobtnání zrn a vytvarování podle využitých forem. Typicky tak bývá zpracována například rýže, kukuřice nebo pšenice. V důsledku takové přípravy zrna mění pouze svůj tvar, ale zachovávají si všechny podstatné živiny.
Pufování je proces zpracování potravin, při němž se surovina připravuje v pečícím stroji, kde v důsledku tlaku a vysoké teploty dojde k odpaření její vlhkosti, nabobtnání zrn a vytvarování podle využitých forem. Typicky tak bývá zpracována například rýže, kukuřice nebo pšenice. V důsledku takové přípravy zrna mění pouze svůj tvar, ale zachovávají si všechny podstatné živiny.
Parametry
Značka | Kávoviny |
Hmotnost | 70 g |
Bio | ne |