Klíčové vlastnosti: - Dominantní hořká čokoládová chuť: poleva poskytuje intenzivní čokoládový zážitek pro všechny vaše cukrářské výrobky. - Vyrobeno v České republice: poleva je vyráběna pod přísným dohledem, což zajišťuje její vysokou kvalitu a bezpečnost. - Speciální tuky nahrazující kakaové máslo: ve složení polevy jsou obsaženy tuky, které nevyžadují temperaci a neovlivňují chuť ani vůni polevy. - Typická čokoládová chuť a vůně: poleva si zachovává svou charakteristickou chuť i vůni, díky... Celý popis
Koupit za 95 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Carla Hořká poleva Hmotnost: 0,5 kg
Doprava:
71 Kč
Skladem
Popis
Klíčové vlastnosti:
- Dominantní hořká čokoládová chuť: poleva poskytuje intenzivní čokoládový zážitek pro všechny vaše cukrářské výrobky.
- Vyrobeno v České republice: poleva je vyráběna pod přísným dohledem, což zajišťuje její vysokou kvalitu a bezpečnost.
- Speciální tuky nahrazující kakaové máslo: ve složení polevy jsou obsaženy tuky, které nevyžadují temperaci a neovlivňují chuť ani vůni polevy.
- Typická čokoládová chuť a vůně: poleva si zachovává svou charakteristickou chuť i vůni, díky čemuž je perfektním doplňkem pro vaše dezerty.
Carla Hořká poleva je ideálním řešením pro všechny cukráře, kteří hledají spolehlivou a chutnou polevu pro své cukrářské výrobky. Vysoká kvalita a nezávadnost jsou garantovány přísnými výrobními standardy v České republice.
Složení:
cukr, rostlinný tuk RSPO-MB (palmojádrový, palmový, shea), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (20 %), emulgátor: slunečnicový lecitin, aroma, sušené MLÉKO.
Skladování: v suchu a temnu, při teplotě 15-25°C.
Temperace
Hořká poleva je určena k polévání cukrářských výrobků. Je tedy potřeba ji před použitím rozehřát. Polevu rozehříváme ve vodní lázni při teplotě 42- 45°C. Důležité je nepřekračovat teplotu, aby se poleva nesrazila. Jakmile se srazí, znamená to, že je spálená, a již ji nebudeme moci znovu použít. Aby byla poleva krásně tekutá, doporučujeme ji ředit rostlinným tukem. Na 100g polevy můžeme použít až 20 g tuku.
Náš tip: pokud nechcete, aby se poleva při krájení lámala, rozmíchejte v rozehřáté polevě několik lžic bílého jogurtu nebo zakysané smetany. Při přidání těchto surovin je nutné ještě nějakou chvíli polevu zahřívat a míchat, protože poleva nejdříve hodně zhoustne a vypadá, jakoby se srazila. Postupným zahříváním ale opět povolí a zůstane tekutější. Chuťově pak bude jemně kyselá a bude se krájet stejně hladce, jako dortový krém.
- Dominantní hořká čokoládová chuť: poleva poskytuje intenzivní čokoládový zážitek pro všechny vaše cukrářské výrobky.
- Vyrobeno v České republice: poleva je vyráběna pod přísným dohledem, což zajišťuje její vysokou kvalitu a bezpečnost.
- Speciální tuky nahrazující kakaové máslo: ve složení polevy jsou obsaženy tuky, které nevyžadují temperaci a neovlivňují chuť ani vůni polevy.
- Typická čokoládová chuť a vůně: poleva si zachovává svou charakteristickou chuť i vůni, díky čemuž je perfektním doplňkem pro vaše dezerty.
Carla Hořká poleva je ideálním řešením pro všechny cukráře, kteří hledají spolehlivou a chutnou polevu pro své cukrářské výrobky. Vysoká kvalita a nezávadnost jsou garantovány přísnými výrobními standardy v České republice.
Složení:
cukr, rostlinný tuk RSPO-MB (palmojádrový, palmový, shea), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (20 %), emulgátor: slunečnicový lecitin, aroma, sušené MLÉKO.
Skladování: v suchu a temnu, při teplotě 15-25°C.
Temperace
Hořká poleva je určena k polévání cukrářských výrobků. Je tedy potřeba ji před použitím rozehřát. Polevu rozehříváme ve vodní lázni při teplotě 42- 45°C. Důležité je nepřekračovat teplotu, aby se poleva nesrazila. Jakmile se srazí, znamená to, že je spálená, a již ji nebudeme moci znovu použít. Aby byla poleva krásně tekutá, doporučujeme ji ředit rostlinným tukem. Na 100g polevy můžeme použít až 20 g tuku.
Náš tip: pokud nechcete, aby se poleva při krájení lámala, rozmíchejte v rozehřáté polevě několik lžic bílého jogurtu nebo zakysané smetany. Při přidání těchto surovin je nutné ještě nějakou chvíli polevu zahřívat a míchat, protože poleva nejdříve hodně zhoustne a vypadá, jakoby se srazila. Postupným zahříváním ale opět povolí a zůstane tekutější. Chuťově pak bude jemně kyselá a bude se krájet stejně hladce, jako dortový krém.
Parametry
| Výrobce | Carla |
| Barva | tmavě hnědá |
| Hmotnost | 0.5 kg |