ZAPIAIN SAGARDOA - Sidra Sidra (baskicky Sagardo) je nízkoalkoholický (6 % obj.) přírodní jablečný nápoj bez konzervačních látek, neobsahuje ani žádnou přidanou síru. Jeho oxid uhličitý pochází s přirozeného procesu fermentace. Jedná se o tradiční osvěžující baskickou specialitu. Sidrerie Zapiain sídlí v městečku Astigarraga, nedaleko San Sebastián. Od roku 2006 dodržuje přísné normy a standardy (ISO 9001 a IFS). Jedná se o mezinárodní standard garantující kvalitu a bezpečnost produktů. Jak pít... Celý popis
Koupit za 109 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Popis
ZAPIAIN SAGARDOA - Sidra
Sidra (baskicky Sagardo) je nízkoalkoholický (6 % obj.) přírodní jablečný nápoj bez konzervačních látek, neobsahuje ani žádnou přidanou síru. Jeho oxid uhličitý pochází s přirozeného procesu fermentace. Jedná se o tradiční osvěžující baskickou specialitu.
Sidrerie Zapiain sídlí v městečku Astigarraga, nedaleko San Sebastián. Od roku 2006 dodržuje přísné normy a standardy (ISO 9001 a IFS). Jedná se o mezinárodní standard garantující kvalitu a bezpečnost produktů.
Jak pít sidru?
Sidra by se měla pít studená, ale ne podchlazená, okolo 10-12°C. Před otevřením držte lahev dnem vzhůru a dobře protřepejte, aby se rozpustil přírodní sediment a aktivoval se přirozený obsah oxidu uhličitého. Tenkým pomalým proudem nalijte do sklenice z tenkého skla pouze takové množství, které rovnou vypijete. Odstání ve sklenici sidře nesvědčí. Jak se říká - Sidra vždy v lahvi nebo v žaludku!
Jak správně nalít sidru se naučíte ZDE!
Sidra Zapiain neobsahuje konzervační prostředky a neobsahuje síru.
Sidra (baskicky Sagardo) je nízkoalkoholický (6 % obj.) přírodní jablečný nápoj bez konzervačních látek, neobsahuje ani žádnou přidanou síru. Jeho oxid uhličitý pochází s přirozeného procesu fermentace. Jedná se o tradiční osvěžující baskickou specialitu.
Sidrerie Zapiain sídlí v městečku Astigarraga, nedaleko San Sebastián. Od roku 2006 dodržuje přísné normy a standardy (ISO 9001 a IFS). Jedná se o mezinárodní standard garantující kvalitu a bezpečnost produktů.
Jak pít sidru?
Sidra by se měla pít studená, ale ne podchlazená, okolo 10-12°C. Před otevřením držte lahev dnem vzhůru a dobře protřepejte, aby se rozpustil přírodní sediment a aktivoval se přirozený obsah oxidu uhličitého. Tenkým pomalým proudem nalijte do sklenice z tenkého skla pouze takové množství, které rovnou vypijete. Odstání ve sklenici sidře nesvědčí. Jak se říká - Sidra vždy v lahvi nebo v žaludku!
Jak správně nalít sidru se naučíte ZDE!
Sidra Zapiain neobsahuje konzervační prostředky a neobsahuje síru.
Parametry
Objem | 0.75 l |