Tmavá čokoládová poleva s příjemnou chutí, vhodná na dorty, rolády, cukroví a různé další druhy sladkého pečiva. Velmi snadno se s ní pracuje, při rozpouštění ve správné teplotě netvoří hrudky a povrch je perfektně hladký. Poleva by se měla rozpouštět při maximální teplotě 50° Celsia, temperuje se na 25 až 30° Celsia a při této teplotě se také nanáší. Vyšší teploty už poškozují strukturu a mohly by se vytvářet hrudky. Návod k použití: Výrobek rozpouštějte zahříváním v mikrovlnné troubě nebo ve... Celý popis
Koupit za 85 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Master Martini Tmavá poleva 250 g
Doprava:
109 Kč
Skladem
Master Martini Tmavá poleva 250g 250g
Doprava:
59 Kč
Skladem
Popis
Tmavá čokoládová poleva s příjemnou chutí, vhodná na dorty, rolády, cukroví a různé další druhy sladkého pečiva. Velmi snadno se s ní pracuje, při rozpouštění ve správné teplotě netvoří hrudky a povrch je perfektně hladký.
Poleva by se měla rozpouštět při maximální teplotě 50° Celsia, temperuje se na 25 až 30° Celsia a při této teplotě se také nanáší. Vyšší teploty už poškozují strukturu a mohly by se vytvářet hrudky.
Návod k použití: Výrobek rozpouštějte zahříváním v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni při teplotě 40 - 45°C (vyhněte se přímému plameni).
Složení: cukr, plně hydrogenované rostlinné tuky (palmojádrový, původ Malajsie, Indonésie), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (14%), emulgátor E322 (sójový lecitin), aroma (vanilin)
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 2334 kJ/562 kcal, tuky 36 g (z toho nasycené 35 g), sacharidy 54 g (z toho cukry 52 g), vláknina 4,5 g, bílkoviny 3,3 g, sůl 0,01
Minimální trvanlivost: 09/2024
Poleva by se měla rozpouštět při maximální teplotě 50° Celsia, temperuje se na 25 až 30° Celsia a při této teplotě se také nanáší. Vyšší teploty už poškozují strukturu a mohly by se vytvářet hrudky.
Návod k použití: Výrobek rozpouštějte zahříváním v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni při teplotě 40 - 45°C (vyhněte se přímému plameni).
Složení: cukr, plně hydrogenované rostlinné tuky (palmojádrový, původ Malajsie, Indonésie), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (14%), emulgátor E322 (sójový lecitin), aroma (vanilin)
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 2334 kJ/562 kcal, tuky 36 g (z toho nasycené 35 g), sacharidy 54 g (z toho cukry 52 g), vláknina 4,5 g, bílkoviny 3,3 g, sůl 0,01
Minimální trvanlivost: 09/2024
Parametry
| Výrobce | Master Martini |