SKLADEM Maitake sušená 100g - sušené celé plodnice pro gastronomické využití vysoký obsah 1,3/1,6 betaglukanů nejvyšší kvalita kontrolované pěstování ručně sbíraný Maitake je také velmi chutná a používá se do salátů, polévek, rizota, je vynikající jako příloha k masu. Maitake - Trsnatec lupenitý - Grifola frondosa - sušené celé plodnice pro gastronomické využití vysoký obsah 1,3/1,6 betaglukanů nejvyšší kvalita kontrolované pěstování ručně sbíraná Vitální houby používá tradiční čínská... Celý popis
Koupit za 199 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
MycoMedica Maitake sušené
Doprava:
59 Kč
Skladem
MycoMedica Maitake sušená 100g
Doprava:
89 Kč
Skladem
MycoMedica Maitake sušená 100 gramů
Doprava:
79 Kč
Skladem
MycoMedica Maitake sušená houba 100 g (Vhodná pro gastronomické využití. Obsahuje bioaktivní látky v přirozeném poměru zdrojové houby.)
Doprava:
88 Kč
Skladem
Maitake sušená 100g MycoMedica
Doprava:
59 Kč
Skladem
Popis
SKLADEM
Maitake sušená 100g
- sušené celé plodnice
pro gastronomické využití
vysoký obsah 1,3/1,6 betaglukanů
nejvyšší kvalita
kontrolované pěstování
ručně sbíraný
Maitake je také velmi chutná a používá se do salátů, polévek, rizota, je vynikající jako příloha k masu.
Maitake - Trsnatec lupenitý - Grifola frondosa
- sušené celé plodnice pro gastronomické využití vysoký obsah 1,3/1,6 betaglukanů nejvyšší kvalita kontrolované pěstování ručně sbíraná
Vitální houby používá tradiční čínská medicína již tisíce let.
Maitake využívá tradiční medicína pro její vysoký obsah polysacharidů.
Maitake je také velmi chutná a používá se do salátů, polévek, rizota, je vynikající jako příloha k masu.
Základní příprava: Požadované množství zalijte horkou vodou a nechte je 30 min nabobtnat. Doporučená doba vaření je 10-15 min.
Složení: sušená houba Maitake (Grifola frondosa)
Hmotnost balení: 100 g
Výrobce: MyTao s.r.o., se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1
Všechny houby firmy Mycomedica jsou testované v německé laboratoři na těžké kovy, pesticidy apod. Nejsou ozařovány a jsou sbírány ručně. MycoMedica nabízí vitální houby té nejvyšší kvality z přísně kontrolovaného pěstování.
RECEPTY:
Fusilli s Maitake pro štíhlou linii
pro 4 osoby
- 50g sušené Maitake 250g celozrnných těstovin Fusilli olivový olej 1 větší šalotka 3 stroužky česneku chilli paprička kůra z půlky citrónu sůl pepř 1 krajíc celozrnného chleba parmazán čerstvá petržel
Postup přípravy:
- potřebné množství Maitake namočte přes noc do vody těstoviny uvařte dle návodu na obalu v osolené vodě na olivovém oleji zpěňte na jemně nakrájenou šalotku, přidejte 3 stroužky česneku v celku, najemno nasekanou chilli papričku a restujte než šalotka změkne přidejte nakrájenou a vymačkanou Maitake a restujte cca 5 min přidejte nastrouhanou citrónovou kůru, uvařené těstoviny a chleba nakrájený na kousky restujte dokud chleba nebude křupavý podávejte posypané parmazánem a čerstvou petrželkou
Podzimní salát s Maitake, vlašskými ořechy a hrozny
pro 4 osoby
- 25g sušené Maitake 1ks římského salátu 1 hrozen vína hrst vlašských ořechů 2 polévkové lžíce másla Zálivka: 4 polévkové lžíce bílého vinného octa 6 polévkových lžic olivového oleje sůl pepř špetka cukru
Postup přípravy:
- potřebné množství Maitake namočte přes noc do vody římský salát operte a natrhejte na kousky kuličky hroznového vína rozpulte a zbavte semínek na másle orestujte nasekané ořechy a vymačkanou a pokrájenou Maitake salát, víno, ořechy a Maitake promíchejte ingredience na zálivku smíchejte a přelijte připravený salát můžete podávat s opečenou bagetou
Připravily pro Vás MycoMedica kuchaři Míša Kholová a Jan Průša,
Maitake sušená 100g
- sušené celé plodnice
pro gastronomické využití
vysoký obsah 1,3/1,6 betaglukanů
nejvyšší kvalita
kontrolované pěstování
ručně sbíraný
Maitake je také velmi chutná a používá se do salátů, polévek, rizota, je vynikající jako příloha k masu.
Maitake - Trsnatec lupenitý - Grifola frondosa
- sušené celé plodnice pro gastronomické využití vysoký obsah 1,3/1,6 betaglukanů nejvyšší kvalita kontrolované pěstování ručně sbíraná
Vitální houby používá tradiční čínská medicína již tisíce let.
Maitake využívá tradiční medicína pro její vysoký obsah polysacharidů.
Maitake je také velmi chutná a používá se do salátů, polévek, rizota, je vynikající jako příloha k masu.
Základní příprava: Požadované množství zalijte horkou vodou a nechte je 30 min nabobtnat. Doporučená doba vaření je 10-15 min.
Složení: sušená houba Maitake (Grifola frondosa)
Hmotnost balení: 100 g
Výrobce: MyTao s.r.o., se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1
Všechny houby firmy Mycomedica jsou testované v německé laboratoři na těžké kovy, pesticidy apod. Nejsou ozařovány a jsou sbírány ručně. MycoMedica nabízí vitální houby té nejvyšší kvality z přísně kontrolovaného pěstování.
RECEPTY:
Fusilli s Maitake pro štíhlou linii
pro 4 osoby
- 50g sušené Maitake 250g celozrnných těstovin Fusilli olivový olej 1 větší šalotka 3 stroužky česneku chilli paprička kůra z půlky citrónu sůl pepř 1 krajíc celozrnného chleba parmazán čerstvá petržel
Postup přípravy:
- potřebné množství Maitake namočte přes noc do vody těstoviny uvařte dle návodu na obalu v osolené vodě na olivovém oleji zpěňte na jemně nakrájenou šalotku, přidejte 3 stroužky česneku v celku, najemno nasekanou chilli papričku a restujte než šalotka změkne přidejte nakrájenou a vymačkanou Maitake a restujte cca 5 min přidejte nastrouhanou citrónovou kůru, uvařené těstoviny a chleba nakrájený na kousky restujte dokud chleba nebude křupavý podávejte posypané parmazánem a čerstvou petrželkou
Podzimní salát s Maitake, vlašskými ořechy a hrozny
pro 4 osoby
- 25g sušené Maitake 1ks římského salátu 1 hrozen vína hrst vlašských ořechů 2 polévkové lžíce másla Zálivka: 4 polévkové lžíce bílého vinného octa 6 polévkových lžic olivového oleje sůl pepř špetka cukru
Postup přípravy:
- potřebné množství Maitake namočte přes noc do vody římský salát operte a natrhejte na kousky kuličky hroznového vína rozpulte a zbavte semínek na másle orestujte nasekané ořechy a vymačkanou a pokrájenou Maitake salát, víno, ořechy a Maitake promíchejte ingredience na zálivku smíchejte a přelijte připravený salát můžete podávat s opečenou bagetou
Připravily pro Vás MycoMedica kuchaři Míša Kholová a Jan Průša,
Parametry
| Výrobce | MycoMedica |
| Hmotnost | 100 g |
| Bio | ano |
| Forma | mleté |