Grizly Třtinový cukr 1000 g

97 %
(166 hodnocení)

GRIZLY Třtinový cukr 1000 g Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a cukr je v naší stravě hlavním zdrojem energie. Třtinový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného cukru. Vyrábí se z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy. Náš třtinový cukr má světle hnědou barvu. Cukrová třtina je vysoká mohutná tráva, která může mít až 6 metrů. Ve stéblech se nachází dřeň s obsahem cukru kolem 20 %. Vyskytuje se pouze v tropických oblastech s bohatou půdou. V Čechách známe... Celý popis

Koupit za 79 Kč

Popis

GRIZLY Třtinový cukr 1000 g

Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a cukr je v naší stravě hlavním zdrojem energie. Třtinový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného cukru. Vyrábí se z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy. Náš třtinový cukr má světle hnědou barvu.

Cukrová třtina je vysoká mohutná tráva, která může mít až 6 metrů. Ve stéblech se nachází dřeň s obsahem cukru kolem 20 %. Vyskytuje se pouze v tropických oblastech s bohatou půdou. V Čechách známe třtinový cukr až od dob křižáckých válek. Ze začátku se jednalo spíše o vzácnost, rozšířil se až s dovozem z amerického kontinentu. V čase Napoleona byl vytlačen cukrem řepným, dnes se do našich kuchyň zase vrací.

- Administrativní zařazení: Přírodní sladidla

- Složení: Třtinový cukr demerara 100 % (2500 - 3500 UI)

- Země původu: Kolumbie, Kostarika, Reunion

- Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.

- Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu).

Fotografie je ilustrační, cukr může mít světlejší barvu.

 

Složení:

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota:
1 700 kJ / 400 kcal

Tuky:
0 g

z toho nasycené mastné kyseliny:
0 g

Sacharidy:
99,9 g

z toho cukry:
99,9 g

Vláknina:
0 g

Bílkoviny:
0 g

Sůl:
0,01 g

 

Výrobce: CALBUCO, s.r.o. Varšavská 715/36, Praha,
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Grizly
Množství 1000 g
Druh cukru třtinové