Giesser Nůž na ryby, filetovací 18 cm, černýNůž na ryby od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni, kde se připravují ryby. Jeho čepel se vyrábí z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, která je kalená ve vakuu na tvrdost 56–57 podle Rockwella. Vysoce leštěný povrch zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti korozi a trvanlivost břitu a ruční honování zase dokonalou ostrost. Pružná čepel se špičatým tvarem se ideálně hodí k filetování a řezání ryb, např. tresek, a pro odšívání kousků... Celý popis

Koupit za 668 Kč

Popis

Giesser Nůž na ryby, filetovací 18 cm, černýNůž na ryby od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni, kde se připravují ryby. Jeho čepel se vyrábí z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, která je kalená ve vakuu na tvrdost 56–57 podle Rockwella. Vysoce leštěný povrch zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti korozi a trvanlivost břitu a ruční honování zase dokonalou ostrost. Pružná čepel se špičatým tvarem se ideálně hodí k filetování a řezání ryb, např. tresek, a pro odšívání kousků masa. Ergonomická a protiskluzová plastová rukojeť usnadňuje manipulaci.
Nůž na ryby, filetovací 18 cm, černý
Giesser nůž na ryby, filetovací 18 cm, černý
Parametry

Materiál: chrom-molybdenová ocel, plast
Délka: 18 cm
Barva: černá
Cena uvedena za 1 kus

Využití nože

Filetování ryb a krájení jemných plátků masa z ryb.

Výrobce
Německá rodinná společnost Giesser o sobě říká „Naše nože jsou pevné, poctivé a vysoce funkční pro každodenní použití“ a zároveň se řídí heslem „Nikdy neprodáme nůž, který bychom sami nechtěli“.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Giesser