BrainMax Lauf Protein 1000 g

93 %
(21 hodnocení)

LAUF Protein je nativní syrovátkový protein pocházející z mléka volně pasoucích se krav krmených trávou. Jedná se o nejčistší formu syrovátkového proteinu. Neexistuje protein, který by dosahoval podobných kvalit. Pokud chcete to nejlepší, pak je nativní syrovátka tou jedinou volbou.Díky šetrné technologii výroby za studena přímo z čerstvého mléka si produkt zachovává přirozenou strukturu bílkovin. Bílkoviny přispívají k růstu a udržení svalové hmoty, což je důležité při aktivním životním stylu... Celý popis

Koupit za 999 Kč
  • Nejoblíbenější
  • Nejlevnější
  • Nejdražší
Zobrazit další nabídky

Popis

LAUF Protein je nativní syrovátkový protein pocházející z mléka volně
pasoucích se krav krmených trávou. Jedná se o nejčistší formu
syrovátkového proteinu. Neexistuje protein, který by dosahoval podobných
kvalit. Pokud chcete to nejlepší, pak je nativní syrovátka tou jedinou
volbou.Díky šetrné technologii výroby za studena přímo z čerstvého mléka
si produkt zachovává přirozenou strukturu bílkovin. Bílkoviny přispívají k
růstu a udržení svalové hmoty, což je důležité při aktivním životním stylu
nebo sportu. Šetrná výroba navíc zajišťuje i přirozeně vyšší koncentraci
BCAA (téměř 7 g) a proanabolického leucinu. Dělejte nejlepší výsledky na
100% přírodní NATIVNÍ proteinové konfiguraci! Vyniká skvělou chutí, vůní a
krémovou konzistencí. Je dochucen pouze stévií a přírodním aroma.
Neobsahuje žádné příměsi, barviva či syntetická sladidla. Garantujeme
absolutní čistotu a účinnost.
Lahodná příchuť a perfektní složení Vás odpálí do vesmíru! LAUF PROTEIN!
Lauf protein je složen z 50% z nativního koncentrátu a z 50% z nativního
izolátu. V koncentrátu se nacházejí imunoglobuliny, laktoferin a další
látky prospěšné pro náš organismus. Zatímco izolát zajišťuje vysoký obsah
bílkovin. Spojením vznikl pro tělo velmi dobře využitelný protein z toho
nejkvalitnějšího zdroje! Svou kvalitou, stravitelností a čistotou nemá
konkurenci.
Nativní protein z mléka od volně se pasoucích krav
Nedenaturovaný nativní syrovátkový protein je získáván za studena přímo z
čerstvého kravského mléka od volně pasoucích se krav krmených trávou,
které pochází z kontrolovaného evropského chovu. Oproti běžným proteinům
prochází mléko pouze jednou šetrnou pasterizací (běžně se pasterizuje 2x).
Proces mikrofiltrace probíhá při velmi nízké teplotě (do 10°C), při které
si protein zachovává imunoglobuliny a enzymy. Díky tomu je lépe
stravitelný, dobře se vstřebává a hlavně má lepší využitelnost obsažených
bílkovin. Díky šetrné metodě zpracování z čerstvého mléka si protein
uchovává přirozený profil aminokyselin, včetně leucinu, který je důležitou
složkou svalových bílkovin.
Rozdíl mezi nativním syrovátkovým proteinem a běžným “sýrovým”
syrovátkovým proteinem
Nativní syrovátkový protein se vyrábí za studena přímo z čerstvého mléka
od krav pasoucích se na pastvinách a krmených trávou. Zatímco “sýrový”
syrovátkový protein se vyrábí ze sýru, přesněji řečeno z vedlejšího
produktu vzniklého při výrobě sýru, syrovátky. Běžný syrovátkový protein
je tedy oproti nativnímu proteinu více zpracovanou potravinou a při
procesu výroby dochází k degradaci aminokyselin i prospěšných látek, neboť
se nejdřív musí mléko pasterizovat zahřátím, poté se za vyšších teplot
vyrábí sýr a v poslední fázi výroby ještě dochází k zahřívání syrovátky
získané ze sýru, aby byl vyroben syrovátkový protein. Zatímco u nativního
proteinu dochází pouze k jedné pasterizaci na začátku při výrobě mléka a
poté se filtrací přímo z mléka šetrně za nízkých teplot získává nativní
syrovátkový protein bez degradace křehkých vazeb mezi aminokyselinami.
Výsledným produktem je pak protein mimořádně kvalitní, čistý a pro tělo
velmi dobře vstřebatelný i stravitelný.Nativní protein se vyznačuje
vysokým obsahem aminokyselin, obsahuje například 7 g BCAA v jedné dávce, a
také přirozeně se vyskytující složky, jako jsou laktoferin a
imunoglobuliny. Nativní protein je kaviárem mezi proteiny.
Šetrná výroba proteinu z nativní syrovátky
Jeden z důvodů, proč si nativní syrovátka vede tak dobře v obsahu a
vstřebatelnosti bílkovin, je výrobní proces. U proteinu z nativní
syrovátky dochází k pasterizaci pouze jednou, zatímco u syrovátkového
proteinu dvakrát. Tím může dojít k denaturaci (znehodnocení) bílkovin a
navíc výroba nativního syrovátkového proteinu probíhá procesem
mikrofiltrace za studena (teplota do 10°C). Jednoduše řečeno lze říci, že
výroba nativního syrovátkového proteinu je natolik šetrná, že si díky tomu
protein zachová množství bílkovin i vyšší množství aminokyselin.
Testováno nezávislou laboratoří
BrainMax LAUF Protein prošel nezávislým laboratorním testováním na
přítomnost těžkých kovů a mikrobiologickou nezávadnost. Těžké kovy mohou
být v některých rostlinných surovinách přítomny v důsledku znečištěného
prostředí, a proto je jejich kontrola zásadní pro bezpečnost.
Mikrobiologické testování zahrnovalo ověření nepřítomnosti škodlivých
mikroorganismů, například bakterií, plísní a kvasinek.
Nativní syrovátkový protein
Pod označením nativní protein si můžete představit výrobní proces, při
kterém se oddělí syrovátka a mléko, aniž by předtím docházelo k oddělení
za účelem výroby jiných produktů, jako jsou třeba sýry. Zatímco u jiných
výrobních postupů jsou proteiny až na posledním místě, jak z mléka
zpracovat skutečně vše, je nativní syrovátkový protein samostatný produkt,
který jako první z mléka vzniká.
Nejkvalitnější druh proteinu na trhu
Narozdíl od běžné syrovátky je nativní protein získáván přímo z mléka za
studena, čímž se násobí jeho stravitelnost a využitelnost bílkovin. Slovo
“nativní” se pojí k procesu, při kterém se oddělí syrovátka a mléko, aniž
by předtím docházelo k oddělení za účelem výroby jiných mléčných výrobků
jako to je u běžných proteinů. Způsob šetrného zpracování se projevuje
také na aminokyselinovém spektru, kdy nativní syrovátkový protein obsahuje
až o 16% více proanabolického leucinu a skoro o 40% více cystinu. V každé
odměrce najdete 26 g bílkovin. Nativní protein obsahuje přirozeně velmi
pestré spektrum aminokyselin. Každá aminokyselina má v těle svou
specifickou funkci, jedna bez druhé, však fungují jen na půl plynu,
dohromady jsou proto daleko silnější!
Proč volit LAUF protein z nativní syrovátky?

Získán šetrně z čerstvého mléka od volně se pasoucích krav krmených
trávou.
Vyšší koncentrace aminokyselin (7 g BCAA na dávku).
Nejvyšší možná kvalita, čistota, stravitelnost a biodostupnost.
Aminokyseliny v neporušených vazbách pro lepší využitelnost v těle.
Vyšší koncentrace leucinu pro budování svalů.
Zachování imunoglobulinu a laktoferinu.
Syrovátka ve své přirozené přírodní podobě jako v mléku.
26 g bílkovin na dávku.
Slazeno přírodním sladidlem stévií, která neškodí mikrobiomu.

Vysoké množství aminokyselin
Nativní syrovátka je bohatá na aminokyseliny. Je obzvlášť specifická
vysokým množstvím leucinu a cystinu. Leucin stimuluje proces
proteosyntézy. Proces při kterém se z aminokyselin vytvářejí bílkoviny.
Díky leucinu je tento proces mnohem rychlejší. Druhou aminokyselinou je
cystin, který je prekurzorem glutathionu. Tyto aminokyseliny jsou pro nás
velmi důležité, protože se podílí na budování svalové hmoty a regeneraci.
Zároveň jsou však velmi křehké a citlivé na teplo. Nativní syrovátka je
svým šetrným zpracováním bohatá na obě aminokyseliny a tím je kvalitním
zdrojem bílkovin nejen po tréninku.
Nativní protein pro muže i ženy
Lauf protein není určen jen pro muže. Bílkoviny jsou totiž základním
kamenem našich svalů a to bez ohledu na to, jak moc aktivní jste. Jsou
také součástí každé buňky, kde fungují jako receptory a navíc jsou
důležitým prvkem imunity. Nativní syrovátkový protein si zachovává také
látky nazývané laktoferiny a imunoglobuliny.
Vynikající chuť bez cukrů nebo umělých sladidel
Příjemnou nasládlou chuť proteinu propůjčily lístky stévie. Bylinka,
která je až 300 krát sladší než cukr, neobsahuje žádné kalorie, a navíc
nezvyšuje hladinu cukru v krvi. Především, oproti umělým sladidlům, nemá
špatný vliv na střevní mikrobiom. Pro krémovější konzistenci jsme použili
semena guarových plodů. Ty obsahují podíl vlákniny, která prospívá zdraví
střev a udrží pocit nasycení.
Pořádná porce kvalitních bílkovin
Rozmíchejte 1 odměrku (35 g) s 200 ml vody nebo mléka. Protein můžete
také přidat do snídaňové kaše nebo smoothie. S ohledem na denní příjem
bílkovin, užívejte 1-3 dávky denně. Jelikož přecházíme na nové odměrky, v
proteinech můžete narazit na dvě různé. U malé, 70 ml odměrky,
doporučujeme dávkovat vrchovatou odměrku. U velkých, 100 ml odměrek
(lopatka), doporučujeme rozmíchat 1 zarovnanou odměrku.

Doporučené dávkování
1 odměrka po tréninku, během dne nebo před spaním.
Nutriční informace
karamel
100 g
35 g
Energetická hodnota
1364 kJ / 326 kcal
477 kJ / 114 kcal
Tuky
0,16 g
0,06 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,00 g
0,00 g
Sacharidy
7,90 g
2,77 g
- z toho cukry
7,90 g
2,76 g
Vláknina
1,70 g
0,60 g
Bílkoviny
74,01 g
25,90 g
Sůl
0,53 g
0,19 g

čokoláda
100 g
35 g
Energetická hodnota
1431 kJ / 342 kcal
502 kJ / 120 kcal
Tuky
1,41 g
0,49 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,73 g
0,26 g
Sacharidy
8,42 g
2,95 g
- z toho cukry
7,71 g
2,70 g
Vláknina
3,47 g
1,22 g
Bílkoviny
73,27 g
25,64 g
Sůl
0,52 g
0,18 g

vanilka
100 g
35 g
Energetická hodnota
1410 kJ / 337 kcal
494 kJ / 118 kcal
Tuky
0,16 g
0,06 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,00 g
0,00 g
Sacharidy
8,16 g
2,86 g
- z toho cukry
8,15 g
2,85 g
Vláknina
1,70 g
0,60 g
Bílkoviny
76,41 g
26,74 g
Sůl
0,55 g
0,19 g
Profil aminokyselin
karamel
%
35 g
Kyselina glutamová
15,55
4,97 g
Leucin
11,05
3,53 g
Kyselina asparagová
10,18
3,26 g
Lysin
9,25
2,96 g
Isoleucin
4,96
1,58 g
Valin
4,50
1,44 g
Threonin
4,26
1,36 g
Alanin
4,08
1,30 g
Proline
4,08
1,30 g
Serin
3,86
1,23 g
Tyrosin
3,45
1,10 g
Fenylalanin
3,42
1,09 g
Cystein
2,78
0,89 g
Arginin
2,17
0,69 g
Methionin
2,02
0,65 g
Tryptofan
1,93
0,62 g
Histidin
1,87
0,60 g
Glycin
1,73%
0,55 g

čokoláda
%
35 g
Kyselina glutamová
15,55
4,82 g
Leucin
11,05
3,42 g
Kyselina asparagová
10,18
3,15 g
Lysin
9,25
2,96 g
Isoleucin
4,96
2,87 g
Valin
4,50
1,39 g
Threonin
4,26
1,32 g
Alanin
4,08
1,26 g
Proline
4,08
1,26 g
Serin
3,86
1,20 g
Tyrosin
3,45
1,07 g
Fenylalanin
3,42
1,06 g
Cystein
2,78
0,86 g
Arginin
2,17
0,67 g
Methionin
2,02
0,62 g
Tryptofan
1,93
0,60 g
Histidin
1,87
0,58 g
Glycin
1,73%
0,53 g

vanilka
%
35 g
Kyselina glutamová
15,55
5,11 g
Leucin
11,05
3,63 g
Kyselina asparagová
10,18
3,35 g
Lysin
9,25
3,04 g
Isoleucin
4,96
1,63 g
Valin
4,50
1,48 g
Threonin
4,26
1,40 g
Alanin
4,08
1,34 g
Proline
4,08
1,34 g
Serin
3,86
1,27 g
Tyrosin
3,45
1,12 g
Fenylalanin
3,42
0,91 g
Cystein
2,78
0,71 g
Arginin
2,17
0,66 g
Methionin
2,02
0,63 g
Tryptofan
1,93
0,62 g
Histidin
1,87
0,61 g
Glycin
1,73
0,57 g
Složení

Karamel: (45 %) nativní syrovátkový proteinový koncentrát, (45
%) nativní syrovátkový proteinový izolát, přírodní aroma,
zahušťovadlo: guma guar, sladidlo: steviol-glykosidy.
Čokoláda: (44 %) nativní syrovátkový proteinový koncentrát,
(44 %) nativní syrovátkový proteinový izolát, kakao*, přírodní
aroma, zahušťovadlo: guma guar, sladidlo: steviol-glykosidy. * z
ekologického zemědělství.
Vanilka: (47 %) nativní syrovátkový proteinový koncentrát, (47
%) nativní syrovátkový proteinový izolát, přírodní aroma,
zahušťovadlo: guma guar, sladidlo: steviol-glykosidy.

Upozornění
Doplněk stravy. Skladujte při pokojové teplotě, v suchu, temnu a
nevytahujte silikagel. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro
děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Dodržujte zdravý životní
styl. Minimální trvanlivost na obale. Uchovávejte v suchu, chladu a
nevystavujte přímému sluneční záření.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce BrainMax
Hmotnost 1000 g
Typ syrovátkové
Forma práškové
CFM ano
Bezlepkové ano
Bílkoviny na porci 26.0 g
Pro regeneraci ano
Pro růst svalů ano
Bez laktózy ne
Velikost porce 35.0 g
Počet porcí 28 ks
Kalorie na porci 118.0 kcal
Přidané látky stévie, guma guar
Top 3 složky koncentrát, izolát, přír. aroma
Bez sóji ano
Bez vajec ano
Bez lepku ano
Ředění 17.5 g/100 ml
Zobrazit více parametrů

Podobné produkty