bio sójové boby Sójové boby jsou luštěninou s jemně oříškovou chutí a pevnou konzistenci, která zůstává příjemná i po uvaření. Díky tomu se skvěle hodí jak do slaných jídel, tak i do rostlinných alternativ tradičních pokrmů. BIO kvalita zaručuje, že boby byly vypěstovány v souladu s přírodou, bez chemických hnojiv a postřiků. Pocházejí z ekologického zemědělství, kde se klade důraz na šetrné pěstování a zdravou půdu. Po uvaření jsou skvělým základem do salátů, gulášů, pomazánek nebo zeleninových... Celý popis
Koupit za 119 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Vital Country Sójové boby BIO 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
Vital Country Sójové boby BIO Množství: 1000 g
Doprava:
59 Kč
Popis
bio sójové boby
Sójové boby jsou luštěninou s jemně oříškovou chutí a pevnou konzistenci, která zůstává příjemná i po uvaření. Díky tomu se skvěle hodí jak do slaných jídel, tak i do rostlinných alternativ tradičních pokrmů.
BIO kvalita zaručuje, že boby byly vypěstovány v souladu s přírodou, bez chemických hnojiv a postřiků. Pocházejí z ekologického zemědělství, kde se klade důraz na šetrné pěstování a zdravou půdu.
Po uvaření jsou skvělým základem do salátů, gulášů, pomazánek nebo zeleninových směsí. Lze je také použít k výrobě domácího tofu, tempehu nebo sójového mléka, což ocení každý, kdo rád tvoří v kuchyni z poctivých surovin.
Sójové boby BIO jsou chutnou, výživnou a přirozenou volbou pro každého, kdo hledá kvalitní rostlinný základ bez kompromisů.
Jak připravit sójové boby
Sójové boby je nejprve potřeba namočit – ideálně přes noc, minimálně však na 8 hodin. Nasáknou vodu, zvětší svůj objem a změknou. Po namočení vodu slijte, zalijte čerstvou a vařte na mírném ohni 2 až 3 hodiny, dokud nebudou boby měkké.
Mírné osolení ke konci vaření zvýrazní chuť, ale nepřidávejte sůl hned na začátku, mohla by zpomalit změknutí. Uvařené boby lze ihned použít nebo skladovat v lednici a využít později. Hodí se do salátů, omáček, pomazánek nebo jako základ pro domácí tofu a tempeh.
Složení
100% Sójové boby*.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g
Energie
1743 kJ / 418 kcal
Tuky
18,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny
2,8 g
Sacharidy
15,8 g
z toho cukry
5,0 g
Vláknina
22,0 g
Bílkoviny
35,9 g
Sůl
0,01 g
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti nejvýše do 70%
Země původu
Čína (mimo EU)
Sójové boby jsou luštěninou s jemně oříškovou chutí a pevnou konzistenci, která zůstává příjemná i po uvaření. Díky tomu se skvěle hodí jak do slaných jídel, tak i do rostlinných alternativ tradičních pokrmů.
BIO kvalita zaručuje, že boby byly vypěstovány v souladu s přírodou, bez chemických hnojiv a postřiků. Pocházejí z ekologického zemědělství, kde se klade důraz na šetrné pěstování a zdravou půdu.
Po uvaření jsou skvělým základem do salátů, gulášů, pomazánek nebo zeleninových směsí. Lze je také použít k výrobě domácího tofu, tempehu nebo sójového mléka, což ocení každý, kdo rád tvoří v kuchyni z poctivých surovin.
Sójové boby BIO jsou chutnou, výživnou a přirozenou volbou pro každého, kdo hledá kvalitní rostlinný základ bez kompromisů.
Jak připravit sójové boby
Sójové boby je nejprve potřeba namočit – ideálně přes noc, minimálně však na 8 hodin. Nasáknou vodu, zvětší svůj objem a změknou. Po namočení vodu slijte, zalijte čerstvou a vařte na mírném ohni 2 až 3 hodiny, dokud nebudou boby měkké.
Mírné osolení ke konci vaření zvýrazní chuť, ale nepřidávejte sůl hned na začátku, mohla by zpomalit změknutí. Uvařené boby lze ihned použít nebo skladovat v lednici a využít později. Hodí se do salátů, omáček, pomazánek nebo jako základ pro domácí tofu a tempeh.
Složení
100% Sójové boby*.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g
Energie
1743 kJ / 418 kcal
Tuky
18,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny
2,8 g
Sacharidy
15,8 g
z toho cukry
5,0 g
Vláknina
22,0 g
Bílkoviny
35,9 g
Sůl
0,01 g
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti nejvýše do 70%
Země původu
Čína (mimo EU)
Parametry
| Výrobce | Vital Country |