Vykosťovací nůž XinZuo Jiang 6" (B46W) Vykosťovací nůž XinZuo Jiang B46W 6" pochází z tradičního čínského města nožů Yangjiang, ve kterém se vyrábí ty nejlepší nože celá staletí. Místní mistři si své umění výroby a opracování nožů předávají z generace na generaci. XinZuo při výrobě tohoto nože využívá to nejlepší z moderní a tradiční výroby nožů. Každý nůž od výrobce XinZuo je jedinečný, díky závěrečnému preciznímu ručnímu opracování. Přednosti kuchyňských nožů z řady Jiang B46W Řada nožů B46W... Celý popis
Koupit za 1 799 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Vykosťovací nůž XinZuo B46W 6"
Doprava:
zdarma
Skladem
Popis
Vykosťovací nůž XinZuo Jiang 6" (B46W)
Vykosťovací nůž XinZuo Jiang B46W 6" pochází z tradičního čínského města nožů Yangjiang, ve kterém se vyrábí ty nejlepší nože celá staletí. Místní mistři si své umění výroby a opracování nožů předávají z generace na generaci. XinZuo při výrobě tohoto nože využívá to nejlepší z moderní a tradiční výroby nožů. Každý nůž od výrobce XinZuo je jedinečný, díky závěrečnému preciznímu ručnímu opracování.
Přednosti kuchyňských nožů z řady Jiang B46W
Řada nožů B46W Jiang patří mezi vrcholné dílo našich mistrů nožířů. Na čepel nožů byla použita japonská ocel AUS10, která je právem označována jednou z nejlepších ocelí pro kuchyňské nože určené pro profesionální kuchaře i nadšence, kteří se s běžnými noži nespokojí. Jedinečnost nožů podtrhuje rukojeť z ořechového dřeva, která má moderní vzhled s důrazem na ergonomii.
Vykosťovací nůž od XinZuo na maso
Vykosťovací nůž je nepostradatelným pomocníkem pro milovníky masa. S tímto nožem, který se vyznačuje speciálně navrženou čepelí, která je velmi dlouhá a tenká zvládne vykostit například oblíbená žebra, takřka každý. Vykosťovací nůž dokáže to, co jiné nože nedokáží. Je vhodný pro vykostění vepřového či hovězího masa. Vykosťovací nůž by neměl chybět v žádné domácnosti.
Vyroben z prémiových materiálů s mistrnou ruční prací
Tento vykosťovací nůž je vyroben z prvotřídní damaškové oceli AUS10, která je vyráběna věhlasnou firmou Aichi Steel v Japonsku. Tato inovativní japonská ocel se vyznačuje vysokou ostrostí a odolností. Ocel má vysoký obsah uhlíku (1,10 %) a vysoký obsah chrómu (14,50 %), díky kterým má vyšší odolnost proti korozi. Čepel nože s tvrdostí 60±2 Rockwella je vyrobena ze 67 vrstev a prošla vakuovým kryogenním zpracováním. Ochranu proti korozi zajišťuje vnější SUS430 nerezová ocel, do které je jádro nože (z AUS-10) vloženo. Odstín kresby na čepeli se může lišit, protože každý nůž má skládáním vrstev oceli unikátní vzhled.
Nákres konstrukce čepele nože
Rukojeť z ořechového dřeva
Rukojeť nože je vyrobena ze severoamerického černého ořechu. V rukojeti vyniká řemeslně ručně leštěná syntetická volská kost. Barva a vzhled materiálu rukojeti nože se může oproti produktovým obrázkům mírně lišit z důvodu výroby rukojeti z jiného kusu dřeva nebo rozdílným stářím dřeva. Rukojeť dokonale padne do ruky a pohodlně se drží i při déle trvajícím krájení v profesionální kuchyni.
Nákres konstrukce rukojeti nože
Zajímavost: XinZuo jako přední inovátor v oblasti výroby kuchyňských nožů kombinuje tradiční a nejmodernější techniky výroby. Díky jeho nejmodernější metodě vakuového tepelného zpracování mají kuchyňské nože XinZuo ve srovnání s noži vyrobenými pouze běžným tepleným zpracováním vyšší tvrdost a ostrost, též delší živostnost. Ve spojení s tradičním závěrečným ručním ostřením nožů mistry nožíři, s jejichž umem předávaným z generace na generaci se žádný stroj nemůže srovnávat, mají kuchyňské nože XinZuo i prémiovou ostrost, kterou strojově ostřené nože nedosahují.
Dárkové balení nože
Vykosťovací nůž XinZuo Jiang B46W 6" je zabalen v elegantní krabičce, se kterou je ideálním praktickým dárkem do domácnosti. Krabička této řady nožů je založena na ekologických materiálech a šetrnosti k životnímu prostředí. S jednotným elegantním vzhledem. Kvalitní nůž od výrobce XinZuo v takovéto krabičce udělá radost každému obdarovanému.
Rozměry a parametry vykosťovacího nože
Nůž XinZuo Jiang B46W 6"
Značka:
XinZuo
Řada:
Jiang B46W
Typ nože:
Vykosťovací nůž
Délka čepele:
149 mm
Výška čepele:
41 mm
Délka rukojeti:
150 mm
Celková délka:
299 mm
Tloušťka:
2,5 mm
Hmotnost:
158 g
Materiál čepele:
Jádro: Japonská damašková ocel AUS10
Vnější ochrana: nerezová ocel SUS430
Tvrdost:
60±2 Rockwella
Rukojeť:
Ořechové dřevo
Místo výroby:
Yangjiang Čína
*Vykosťovací nůž není kompatibilní s dřevěným magnetickým stojánkem (špatně na něm drží), kvůli atypickému tvaru a rozměru čepele.
Vykosťovací nůž XinZuo Jiang B46W 6" pochází z tradičního čínského města nožů Yangjiang, ve kterém se vyrábí ty nejlepší nože celá staletí. Místní mistři si své umění výroby a opracování nožů předávají z generace na generaci. XinZuo při výrobě tohoto nože využívá to nejlepší z moderní a tradiční výroby nožů. Každý nůž od výrobce XinZuo je jedinečný, díky závěrečnému preciznímu ručnímu opracování.
Přednosti kuchyňských nožů z řady Jiang B46W
Řada nožů B46W Jiang patří mezi vrcholné dílo našich mistrů nožířů. Na čepel nožů byla použita japonská ocel AUS10, která je právem označována jednou z nejlepších ocelí pro kuchyňské nože určené pro profesionální kuchaře i nadšence, kteří se s běžnými noži nespokojí. Jedinečnost nožů podtrhuje rukojeť z ořechového dřeva, která má moderní vzhled s důrazem na ergonomii.
Vykosťovací nůž od XinZuo na maso
Vykosťovací nůž je nepostradatelným pomocníkem pro milovníky masa. S tímto nožem, který se vyznačuje speciálně navrženou čepelí, která je velmi dlouhá a tenká zvládne vykostit například oblíbená žebra, takřka každý. Vykosťovací nůž dokáže to, co jiné nože nedokáží. Je vhodný pro vykostění vepřového či hovězího masa. Vykosťovací nůž by neměl chybět v žádné domácnosti.
Vyroben z prémiových materiálů s mistrnou ruční prací
Tento vykosťovací nůž je vyroben z prvotřídní damaškové oceli AUS10, která je vyráběna věhlasnou firmou Aichi Steel v Japonsku. Tato inovativní japonská ocel se vyznačuje vysokou ostrostí a odolností. Ocel má vysoký obsah uhlíku (1,10 %) a vysoký obsah chrómu (14,50 %), díky kterým má vyšší odolnost proti korozi. Čepel nože s tvrdostí 60±2 Rockwella je vyrobena ze 67 vrstev a prošla vakuovým kryogenním zpracováním. Ochranu proti korozi zajišťuje vnější SUS430 nerezová ocel, do které je jádro nože (z AUS-10) vloženo. Odstín kresby na čepeli se může lišit, protože každý nůž má skládáním vrstev oceli unikátní vzhled.
Nákres konstrukce čepele nože
Rukojeť z ořechového dřeva
Rukojeť nože je vyrobena ze severoamerického černého ořechu. V rukojeti vyniká řemeslně ručně leštěná syntetická volská kost. Barva a vzhled materiálu rukojeti nože se může oproti produktovým obrázkům mírně lišit z důvodu výroby rukojeti z jiného kusu dřeva nebo rozdílným stářím dřeva. Rukojeť dokonale padne do ruky a pohodlně se drží i při déle trvajícím krájení v profesionální kuchyni.
Nákres konstrukce rukojeti nože
Zajímavost: XinZuo jako přední inovátor v oblasti výroby kuchyňských nožů kombinuje tradiční a nejmodernější techniky výroby. Díky jeho nejmodernější metodě vakuového tepelného zpracování mají kuchyňské nože XinZuo ve srovnání s noži vyrobenými pouze běžným tepleným zpracováním vyšší tvrdost a ostrost, též delší živostnost. Ve spojení s tradičním závěrečným ručním ostřením nožů mistry nožíři, s jejichž umem předávaným z generace na generaci se žádný stroj nemůže srovnávat, mají kuchyňské nože XinZuo i prémiovou ostrost, kterou strojově ostřené nože nedosahují.
Dárkové balení nože
Vykosťovací nůž XinZuo Jiang B46W 6" je zabalen v elegantní krabičce, se kterou je ideálním praktickým dárkem do domácnosti. Krabička této řady nožů je založena na ekologických materiálech a šetrnosti k životnímu prostředí. S jednotným elegantním vzhledem. Kvalitní nůž od výrobce XinZuo v takovéto krabičce udělá radost každému obdarovanému.
Rozměry a parametry vykosťovacího nože
Nůž XinZuo Jiang B46W 6"
Značka:
XinZuo
Řada:
Jiang B46W
Typ nože:
Vykosťovací nůž
Délka čepele:
149 mm
Výška čepele:
41 mm
Délka rukojeti:
150 mm
Celková délka:
299 mm
Tloušťka:
2,5 mm
Hmotnost:
158 g
Materiál čepele:
Jádro: Japonská damašková ocel AUS10
Vnější ochrana: nerezová ocel SUS430
Tvrdost:
60±2 Rockwella
Rukojeť:
Ořechové dřevo
Místo výroby:
Yangjiang Čína
*Vykosťovací nůž není kompatibilní s dřevěným magnetickým stojánkem (špatně na něm drží), kvůli atypickému tvaru a rozměru čepele.
Parametry
| Výrobce | XinZuo |
| Materiál čepele | damašková ocel |