✅ Přírodní dřevěný chlebník s velkým DIY decoupage ✔vyrobeno z ekologických materiálů ✔nenamalováno ✔s jednoduchým designem ✔ ideální pro skladování pečiva Vytvořte něco jedinečného pro svůj domov: ✔doporučeno pro umělecká díla ✔ akce typu DIY ✔ dekorace např. technikou decoupage. ✔ tesařské práce: vyrobte si ze dvou chlebníků zajímavou skříňku, noční stolek ▶ Z údajů Hlavního statistického úřadu vyplývá, že průměrný Polák spotřebuje přesně 35,8 kg chleba ročně. V naší stravě je pečivo... Celý popis
Koupit za 311 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Chlebník jednodílný Dani-Drew hnědý dřevěný
Doprava:
49 Kč
Skladem
Popis
✅ Přírodní dřevěný chlebník s velkým DIY decoupage
✔vyrobeno z ekologických materiálů
✔nenamalováno
✔s jednoduchým designem
✔ ideální pro skladování pečiva
Vytvořte něco jedinečného pro svůj domov:
✔doporučeno pro umělecká díla
✔ akce typu DIY
✔ dekorace např. technikou decoupage.
✔ tesařské práce: vyrobte si ze dvou chlebníků zajímavou skříňku, noční stolek
▶ Z údajů Hlavního statistického úřadu vyplývá, že průměrný Polák spotřebuje přesně 35,8 kg chleba ročně. V naší stravě je pečivo většinou základem pro snídaně a večeře. Nezřídka je konzumujeme také jako doplněk k obědovým pokrmům. Je důležité, za jakých podmínek skladujeme pečicí výrobky.
Ve většině domácností je pečivo skladováno v skříních nebo chlebnících. Je třeba mít na paměti, že taková místa je třeba systematicky čistit, aby se zabránilo rozvoji bakterií.
Nejlepším místem pro skladování chleba jsou přírodní dřevěné chlebíčky. Dřevěný chlebník se v rozeznání od kovového nebo porcelánového nezahřívá, když stojí v blízkosti např. plynového sporáku nebo okna, přes které pronikají teplé sluneční paprsky. Nejlepší podmínky pro skladování pečiva jsou pokojová teplota 18-22 stupňů Celsia. Ekologickým řešením je zabalení chleba do papíru a uzavření do nádoby vyrobené z přírodního materiálu.
Dřevěný chlebník zajišťuje ideální cirkulaci vzduchu. Udržování pečiva v těsné, kovové nádobě může přispět k hromadění vlhkosti a rychlejšímu rozvoji plísní.
SPECIFIKACE:
✔Délka: 39 cm
✔Hloubka: 29 cm
✔ Výška: 18 cm
POLSKÁ VÝROBA!
- Zboží je dostupné na skladě ihned,
- Pečlivost provedení každého kusu,
- Cena je přiměřená kvalitě výrobku.
✔vyrobeno z ekologických materiálů
✔nenamalováno
✔s jednoduchým designem
✔ ideální pro skladování pečiva
Vytvořte něco jedinečného pro svůj domov:
✔doporučeno pro umělecká díla
✔ akce typu DIY
✔ dekorace např. technikou decoupage.
✔ tesařské práce: vyrobte si ze dvou chlebníků zajímavou skříňku, noční stolek
▶ Z údajů Hlavního statistického úřadu vyplývá, že průměrný Polák spotřebuje přesně 35,8 kg chleba ročně. V naší stravě je pečivo většinou základem pro snídaně a večeře. Nezřídka je konzumujeme také jako doplněk k obědovým pokrmům. Je důležité, za jakých podmínek skladujeme pečicí výrobky.
Ve většině domácností je pečivo skladováno v skříních nebo chlebnících. Je třeba mít na paměti, že taková místa je třeba systematicky čistit, aby se zabránilo rozvoji bakterií.
Nejlepším místem pro skladování chleba jsou přírodní dřevěné chlebíčky. Dřevěný chlebník se v rozeznání od kovového nebo porcelánového nezahřívá, když stojí v blízkosti např. plynového sporáku nebo okna, přes které pronikají teplé sluneční paprsky. Nejlepší podmínky pro skladování pečiva jsou pokojová teplota 18-22 stupňů Celsia. Ekologickým řešením je zabalení chleba do papíru a uzavření do nádoby vyrobené z přírodního materiálu.
Dřevěný chlebník zajišťuje ideální cirkulaci vzduchu. Udržování pečiva v těsné, kovové nádobě může přispět k hromadění vlhkosti a rychlejšímu rozvoji plísní.
SPECIFIKACE:
✔Délka: 39 cm
✔Hloubka: 29 cm
✔ Výška: 18 cm
POLSKÁ VÝROBA!
- Zboží je dostupné na skladě ihned,
- Pečlivost provedení každého kusu,
- Cena je přiměřená kvalitě výrobku.
Parametry
| Materiál | dřevo |