Javorový 100% sirup Grade „A“ světlý, je vysoce kvalitní javorový sirup. Pro tento javorový sirup A je charakteristická delikátní chuť, připomínající jemný karamel. Javorový sirup je vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru, například při vaření a pečení v poměru 3 díly sirupu za 4 díly cukru. Javorový sirup obsahuje cca max. 5 % fruktózy, cca max. 5 % glukózy a cca 66 % sacharózy. Sirup javorový je čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru. Firma... Celý popis
Koupit za 167 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Sirup javorový Grade A světlý 250 ml BIO DENNREE
Doprava:
39 Kč
Dennree Sirup javorový Grade A světlý 250 ml
Doprava:
79 Kč
Dennree Sirup javorový Grade A světlý 250 ml
Doprava:
49 Kč
Skladem
Dennree Sirup javorový Grade A světlý 250 ml 350 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
Popis
Javorový 100% sirup Grade „A“ světlý, je vysoce kvalitní javorový sirup. Pro tento javorový sirup A je charakteristická delikátní chuť, připomínající jemný karamel.
Javorový sirup je vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru, například při vaření a pečení v poměru 3 díly sirupu za 4 díly cukru. Javorový sirup obsahuje cca max. 5 % fruktózy, cca max. 5 % glukózy a cca 66 % sacharózy.
Sirup javorový je čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru.
Firma Dennree byla založena Thomasem Greimem v roce 1974 v Německu, ten je majitelem a ředitelem firmy dodnes. Založení proběhlo na samotném počátku biopotravin v této zemi.
Z počátku firma vyráběla jen čtyři mléčné produkty, které Greim svým starým a dosti ojetým Opelem vozil do Mnichova.
Mléko pocházelo od farmářů z okolí, kteří biodynamicky hospodařili od začátku 70. let. Greim si našel mlékárnu, kde biomléko zpracovávali na mléko, jogurty, kyselé mléko a kefír. Následně tyto produkty dodával do několika prodejen se zdravou výživou v Mnichově.
Dnes je Dennee předním prodejcem bioproduktů v německy mluvících regionech. Všechny výrobky pocházejí výhradně z ekologického zemědělství.
Složení:
javorový sirup*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Země původu:
Mimo EU
Certifikace:
CA-ORG-006
BIO:
Ano
Vyzkoušejte naše recepty kliknutím na obrázek:
Čokoládovo-vanilkový koláč
Javorový sirup je vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru, například při vaření a pečení v poměru 3 díly sirupu za 4 díly cukru. Javorový sirup obsahuje cca max. 5 % fruktózy, cca max. 5 % glukózy a cca 66 % sacharózy.
Sirup javorový je čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru.
Firma Dennree byla založena Thomasem Greimem v roce 1974 v Německu, ten je majitelem a ředitelem firmy dodnes. Založení proběhlo na samotném počátku biopotravin v této zemi.
Z počátku firma vyráběla jen čtyři mléčné produkty, které Greim svým starým a dosti ojetým Opelem vozil do Mnichova.
Mléko pocházelo od farmářů z okolí, kteří biodynamicky hospodařili od začátku 70. let. Greim si našel mlékárnu, kde biomléko zpracovávali na mléko, jogurty, kyselé mléko a kefír. Následně tyto produkty dodával do několika prodejen se zdravou výživou v Mnichově.
Dnes je Dennee předním prodejcem bioproduktů v německy mluvících regionech. Všechny výrobky pocházejí výhradně z ekologického zemědělství.
Složení:
javorový sirup*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Země původu:
Mimo EU
Certifikace:
CA-ORG-006
BIO:
Ano
Vyzkoušejte naše recepty kliknutím na obrázek:
Čokoládovo-vanilkový koláč
Parametry
| Výrobce | Dennree |
| Druh sladidla | javorová |