TABASCO® Red Pepper Sauce je jednou z nejznámějších omáček na světě! Neměnná receptura od roku 1868. Pouze 3 složky v ideálním a tajném poměru: paprika tabasco, sůl a vysoce kvalitní ocet. Vytahuje z pokrmů skryté chutě a nádech pikantnosti. Omáčka TABASCO® je originální omáčka z pálivých červených chilli papriček, konkrétně z odrůdy tabasco. Jeho unikátní receptura vznikla před více než 140 lety. Edmund McIlhenny vytvořil v roce 1868 svůj vlastní recept na omáčka založenou na směsi tří přírodních... Celý popis
Koupit za 410 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Popis
TABASCO® Red Pepper Sauce je jednou z nejznámějších omáček na světě! Neměnná receptura od roku 1868. Pouze 3 složky v ideálním a tajném poměru: paprika tabasco, sůl a vysoce kvalitní ocet. Vytahuje z pokrmů skryté chutě a nádech pikantnosti.
Omáčka TABASCO® je originální omáčka z pálivých červených chilli papriček, konkrétně z odrůdy tabasco. Jeho unikátní receptura vznikla před více než 140 lety. Edmund McIlhenny vytvořil v roce 1868 svůj vlastní recept na omáčka založenou na směsi tří přírodních složek. Plně zralé červené papričky chilli z odrůdy tabasco byly rozmačkané se solí (obě složky pocházejí z Avery Islandu ve státě Louisiana). Po dobu 3 let tato buničina dozrávala v dubových sudech, aby ji pak promíchala s vysoce kvalitním destilovaným vinným octem.
Omáčka Tabasco je všestranná omáčka, která se používá především k marinování a dochucování. Skvěle posiluje a zlepšuje chuť mnoha pokrmů, dodává nejjednodušším pokrmům jedinečnou chuť. Používá se od mexické až po italskou kuchyni a dokonce i košer, od mořských plodů až po sendviče. Ideální doplněk k pizze, polévkám, těstovinám, masovým pokrmům, luštěninám, grilovaným pokrmům a nápojům.
Před použitím je třeba výrobek dobře protřepat.
Ingredience:
- Červená pálivá paprika (19 %)
- Ocet
- Sůl
V 100 g výrobku:
- energie: 67 kJ / 16 kcal
- tuk: 0,7 g, z toho nasycené kyseliny: 0,2 g
- sacharidy: 1,6 g, z toho cukry: 0 g
- bílkoviny: 1 g
- sůl: 1,8 g
Zaostření na Scovilleově stupnici: 5,000
Omáčka TABASCO® je originální omáčka z pálivých červených chilli papriček, konkrétně z odrůdy tabasco. Jeho unikátní receptura vznikla před více než 140 lety. Edmund McIlhenny vytvořil v roce 1868 svůj vlastní recept na omáčka založenou na směsi tří přírodních složek. Plně zralé červené papričky chilli z odrůdy tabasco byly rozmačkané se solí (obě složky pocházejí z Avery Islandu ve státě Louisiana). Po dobu 3 let tato buničina dozrávala v dubových sudech, aby ji pak promíchala s vysoce kvalitním destilovaným vinným octem.
Omáčka Tabasco je všestranná omáčka, která se používá především k marinování a dochucování. Skvěle posiluje a zlepšuje chuť mnoha pokrmů, dodává nejjednodušším pokrmům jedinečnou chuť. Používá se od mexické až po italskou kuchyni a dokonce i košer, od mořských plodů až po sendviče. Ideální doplněk k pizze, polévkám, těstovinám, masovým pokrmům, luštěninám, grilovaným pokrmům a nápojům.
Před použitím je třeba výrobek dobře protřepat.
Ingredience:
- Červená pálivá paprika (19 %)
- Ocet
- Sůl
V 100 g výrobku:
- energie: 67 kJ / 16 kcal
- tuk: 0,7 g, z toho nasycené kyseliny: 0,2 g
- sacharidy: 1,6 g, z toho cukry: 0 g
- bílkoviny: 1 g
- sůl: 1,8 g
Zaostření na Scovilleově stupnici: 5,000
Parametry
| Výrobce | Tabasco |