Vinifikace Sběr hroznů v září, fermentace na slupkách tradiční metodou výroby červeného vína. Fermentace trvá minimálně 10 dnů při kontrolované teplotě 26 - 28°C, macerace při kontrolované teplotě po dobu 6 měsíců. Degustace Suché víno tmavě rubínové barvy s fialovými odlesky, s intenzivním a bohatým aroma s tóny švestek. V chuti převládá vjemem suchosti s jemným podtextem koření a lékořice. Elegantní víno s plným tělem, dobře zakulacené, s příjemně vyváženými... Celý popis
Koupit za 97 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Popis
Vinifikace
Sběr hroznů v září, fermentace na slupkách tradiční metodou výroby červeného vína. Fermentace trvá minimálně 10 dnů při kontrolované teplotě 26 - 28°C, macerace při kontrolované teplotě po dobu 6 měsíců.
Degustace
Suché víno tmavě rubínové barvy s fialovými odlesky, s intenzivním a bohatým aroma s tóny švestek. V chuti převládá vjemem suchosti s jemným podtextem koření a lékořice. Elegantní víno s plným tělem, dobře zakulacené, s příjemně vyváženými taniny a dlouhým dozvukem.
Ocenění
Prague Wine Trophy 2023 - Regional Champion
Prague Wine Trophy 2019 - Gold Medal
Sběr hroznů v září, fermentace na slupkách tradiční metodou výroby červeného vína. Fermentace trvá minimálně 10 dnů při kontrolované teplotě 26 - 28°C, macerace při kontrolované teplotě po dobu 6 měsíců.
Degustace
Suché víno tmavě rubínové barvy s fialovými odlesky, s intenzivním a bohatým aroma s tóny švestek. V chuti převládá vjemem suchosti s jemným podtextem koření a lékořice. Elegantní víno s plným tělem, dobře zakulacené, s příjemně vyváženými taniny a dlouhým dozvukem.
Ocenění
Prague Wine Trophy 2023 - Regional Champion
Prague Wine Trophy 2019 - Gold Medal
Parametry
| Obsah alkoholu | 13 % |
| Značka | Casa Vinicola Botter |
| Země původu | Itálie |
| Objem | 0.75 l |
| Odrůda | Rulandské šedé |
| Barva vína | bílá |