Kakaové máslo natural ve zlomcích. Lisováním rozdrcených nepražených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). Má výraznou čokoládovou vůni. Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42°C. Složení: Kakaové máslo 100%. Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 3700kJ (899kcal) Tuky 99,81g ; z toho nasycené mastné kyseliny 59,48g Sacharidy... Celý popis
Koupit za 1 140 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Popis
Kakaové máslo natural ve zlomcích. Lisováním rozdrcených nepražených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo.
Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). Má výraznou čokoládovou vůni.
Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42°C.
Složení: Kakaové máslo 100%.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 3700kJ (899kcal)
Tuky 99,81g ; z toho nasycené mastné kyseliny 59,48g
Sacharidy 0,2g ; z toho cukry
Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). Má výraznou čokoládovou vůni.
Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42°C.
Složení: Kakaové máslo 100%.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 3700kJ (899kcal)
Tuky 99,81g ; z toho nasycené mastné kyseliny 59,48g
Sacharidy 0,2g ; z toho cukry
Parametry
| Výrobce | Čokoládovna Troubelice |