Kakaové máslo natural ve zlomcích. Lisováním rozdrcených nepražených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v kosmetice na velmi suchou pleť a různá kožní onemocnění.  Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C).  Má velice jemnou čokoládovou vůni.  POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota,... Celý popis

Koupit za 212 Kč

Popis

Kakaové máslo natural ve zlomcích.

Lisováním rozdrcených nepražených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo.

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v kosmetice na velmi suchou pleť a různá kožní onemocnění. 

Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). 
Má velice jemnou čokoládovou vůni. 

POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 °C.

Skladujte v suchu a temnu.

Výrobce: FB Čokoládovna Troubelice

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota
 3700 kJ (899 kcal)

tuky
  99,81 g

     z toho: nasycené mastné kyseliny
  59,48 g

sacharidy
   0,2 g

     z toho: cukry
   
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Čokoládovna Troubelice
Druh kakaa