BIO původ pro vyšší dávku vitamínů bez chemie Džem obsahuje celé hrušky a to včetně slupky. Na 100 g džemu je použito 80 g BIO hrušek a dobře se roztírá. Neobsahuje přidaný cukr a přesto má přirozeně sladkou chuť, díky vysokému procentu použité dužiny. Výborně se hodí k dezertům jako jsou palačinky, wafle nebo jen tak na pečivo. Ručně zpracované plody Při výrobě je zpracována celá dužina plodu a džem neobsahuje žádné umělé konzervanty nebo barviva. Doporučujeme skladovat v chladu a nevystavovat... Celý popis
Koupit za 119 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší

BrainMax Pure Džem Hruška BIO 260 g
Doprava:
79 Kč

BrainMax Pure Džem Hruška BIO 260 g *CZ-BIO-001 certifikát
Doprava:
40 Kč
Skladem
Popis
BIO původ pro vyšší dávku vitamínů bez chemie
Džem obsahuje celé hrušky a to včetně slupky. Na 100 g džemu je použito 80 g BIO hrušek a dobře se roztírá. Neobsahuje přidaný cukr a přesto má přirozeně sladkou chuť, díky vysokému procentu použité dužiny. Výborně se hodí k dezertům jako jsou palačinky, wafle nebo jen tak na pečivo.
Ručně zpracované plody
Při výrobě je zpracována celá dužina plodu a džem neobsahuje žádné umělé konzervanty nebo barviva. Doporučujeme skladovat v chladu a nevystavovat slunečnímu záření.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota
438 kJ / 103 kcal
Tuky
< 0,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
< 0,1 g
Sacharidy
24 g
- z toho cukry
18 g
Bílkoviny
< 0,5 g
Sůl
< 0,01 g
BIO certifikace CZ-BIO-001
Hruškový džem má BIO certifikát - Produkce ekologického zemědělství EU.
Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
Složení: (80 %) BIO hruška, BIO jablečný koncentrát, zahušťovadlo: pektin, regulátor kyselosti: Kyselina L-askorbová.
Původ: EU
Skladování: Doporučujeme před konzumací promíchat. Minimální trvanlivost (číslo šarže) na sklenici. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Po otevření uchovávejte v suchu při teplotě +4°C a spotřebujte do 2 měsíců.
Hmotnost: 260 g
Recepty :
Palačinky z tvarohového těsta plněné džemem
30 minut
13.03.2023
Postup
Tvaroh a vejce pomocí tyčového mixéru rozmixujte na hladkou hmotu, zamíchejte kukuřičný škrob, špetku soli a pokud by si měl těsto ještě řídké přimíchejte trochu špaldové mouky (mouka ale nemusí být nutná).
Dejte těsto alespoň 20 minut odležet. Pak už jen upečte palačinky. Při tomto palačinkovém těstě je nutné mít opravdu dobrou pánev, ať se ti nic nepřichytí.
Jako náplň jsem použila hruškový džem bez přidaného cukru, ale díky vysokému podílu dužiny je opravdu příjemný sladký. Na vrch už jen nějaké ovoce, mletá skořice a oříškové máslo.
1 porce obsahuje
265 kcal
31 g sacharidů
9 g bílkovin
11 g tuků
Souhrn ingrediencí
120g hrudkový tvaroh
2 celá vejce
40g kukuřičný škrob
1-2PL špaldová hladká mouka (to jen podle potřeby)
špetka soli
xylitol ( chceš-li mít těsto sladké)
buenella na dochucení
hruškový džem
Sušenky s arašídovým máslem a džemem
1 hodina
24.02.2023
Postup
Nejdříve smícháme máslo s javorovým sirupem a teprve poté přidáme mouku.
Uděláme kuličky, do středu uděláme prohlubeň, do které přidáme hruškový džem.
Pečeme na 180 stupních 15-20 minut.
1 porce obsahuje
202 kcal
19 g sacharidů
7 g bílkovin
10 g tuků
Souhrn ingrediencí
125 ml arašídového másla
70 ml javorového sirupu
80 g kokosové mouky
hruškový či jiný džem
Kynuté tvarohové koláče
1,5 hodiny
22.02.2023
Postup
Do misky si navážíme mouky, promícháme lžící a do středu uděláme důlek. Přilijeme část teplého mléka, posypeme cukrem, přidáme droždí a necháme vzejít kvásek.
Potom přidáme všechny ostatní suroviny a spolu vymixujeme. Těsto necháme kynout cca hodinu, proložíme ho a necháme ještě další hodinu kynout. Mezitím si nachystáme tvarohovou nádivku. Smícháme si vše kromě džemu a lesního ovoce.
Vykynuté těsto rozdělíme na 2 části a prsty ho rozmačkáme do kruhu o průměru cca 25 cm, okraje necháme výše. Těsto potřeme džemem, dáme na něj polovinu tvarohové nádivky a posypeme lesním ovocem, které jsem přelila čekankovým sirupem.
Kraje potřeme vajíčkem. Pečeme na 170°C, 20-25 minut je třeba sledovat okraje.
1 porce obsahuje
277 kcal
32 g sacharidů
22 g bílkovin
4 g tuků
Souhrn ingrediencí
200 g hladké špaldové mouky
50 g celozrnné hladké špaldové mouky
125 ml teplého mléka
20 g droždí
35 g xukru
1 žloutek
60 g změklé máslo
citrónová kůra
1 vejce k potření
Tvarohová nádivka:
hruškový džem
500g hrudkového tvarohu
150-200 jemného tvarohu
1 lžička vanilky
1-2 lžíce vanilkového pudinku
300 g lesního ovoce
čekankový sirup
Džem obsahuje celé hrušky a to včetně slupky. Na 100 g džemu je použito 80 g BIO hrušek a dobře se roztírá. Neobsahuje přidaný cukr a přesto má přirozeně sladkou chuť, díky vysokému procentu použité dužiny. Výborně se hodí k dezertům jako jsou palačinky, wafle nebo jen tak na pečivo.
Ručně zpracované plody
Při výrobě je zpracována celá dužina plodu a džem neobsahuje žádné umělé konzervanty nebo barviva. Doporučujeme skladovat v chladu a nevystavovat slunečnímu záření.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota
438 kJ / 103 kcal
Tuky
< 0,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
< 0,1 g
Sacharidy
24 g
- z toho cukry
18 g
Bílkoviny
< 0,5 g
Sůl
< 0,01 g
BIO certifikace CZ-BIO-001
Hruškový džem má BIO certifikát - Produkce ekologického zemědělství EU.
Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
Složení: (80 %) BIO hruška, BIO jablečný koncentrát, zahušťovadlo: pektin, regulátor kyselosti: Kyselina L-askorbová.
Původ: EU
Skladování: Doporučujeme před konzumací promíchat. Minimální trvanlivost (číslo šarže) na sklenici. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Po otevření uchovávejte v suchu při teplotě +4°C a spotřebujte do 2 měsíců.
Hmotnost: 260 g
Recepty :
Palačinky z tvarohového těsta plněné džemem
30 minut
13.03.2023
Postup
Tvaroh a vejce pomocí tyčového mixéru rozmixujte na hladkou hmotu, zamíchejte kukuřičný škrob, špetku soli a pokud by si měl těsto ještě řídké přimíchejte trochu špaldové mouky (mouka ale nemusí být nutná).
Dejte těsto alespoň 20 minut odležet. Pak už jen upečte palačinky. Při tomto palačinkovém těstě je nutné mít opravdu dobrou pánev, ať se ti nic nepřichytí.
Jako náplň jsem použila hruškový džem bez přidaného cukru, ale díky vysokému podílu dužiny je opravdu příjemný sladký. Na vrch už jen nějaké ovoce, mletá skořice a oříškové máslo.
1 porce obsahuje
265 kcal
31 g sacharidů
9 g bílkovin
11 g tuků
Souhrn ingrediencí
120g hrudkový tvaroh
2 celá vejce
40g kukuřičný škrob
1-2PL špaldová hladká mouka (to jen podle potřeby)
špetka soli
xylitol ( chceš-li mít těsto sladké)
buenella na dochucení
hruškový džem
Sušenky s arašídovým máslem a džemem
1 hodina
24.02.2023
Postup
Nejdříve smícháme máslo s javorovým sirupem a teprve poté přidáme mouku.
Uděláme kuličky, do středu uděláme prohlubeň, do které přidáme hruškový džem.
Pečeme na 180 stupních 15-20 minut.
1 porce obsahuje
202 kcal
19 g sacharidů
7 g bílkovin
10 g tuků
Souhrn ingrediencí
125 ml arašídového másla
70 ml javorového sirupu
80 g kokosové mouky
hruškový či jiný džem
Kynuté tvarohové koláče
1,5 hodiny
22.02.2023
Postup
Do misky si navážíme mouky, promícháme lžící a do středu uděláme důlek. Přilijeme část teplého mléka, posypeme cukrem, přidáme droždí a necháme vzejít kvásek.
Potom přidáme všechny ostatní suroviny a spolu vymixujeme. Těsto necháme kynout cca hodinu, proložíme ho a necháme ještě další hodinu kynout. Mezitím si nachystáme tvarohovou nádivku. Smícháme si vše kromě džemu a lesního ovoce.
Vykynuté těsto rozdělíme na 2 části a prsty ho rozmačkáme do kruhu o průměru cca 25 cm, okraje necháme výše. Těsto potřeme džemem, dáme na něj polovinu tvarohové nádivky a posypeme lesním ovocem, které jsem přelila čekankovým sirupem.
Kraje potřeme vajíčkem. Pečeme na 170°C, 20-25 minut je třeba sledovat okraje.
1 porce obsahuje
277 kcal
32 g sacharidů
22 g bílkovin
4 g tuků
Souhrn ingrediencí
200 g hladké špaldové mouky
50 g celozrnné hladké špaldové mouky
125 ml teplého mléka
20 g droždí
35 g xukru
1 žloutek
60 g změklé máslo
citrónová kůra
1 vejce k potření
Tvarohová nádivka:
hruškový džem
500g hrudkového tvarohu
150-200 jemného tvarohu
1 lžička vanilky
1-2 lžíce vanilkového pudinku
300 g lesního ovoce
čekankový sirup
Parametry
Výrobce | BrainMax |
Hmotnost | 260 g |