VEPŘOVÉ STŘEVO NA KLOBÁSY KAŠIČKY DŘEVALA 90 m 30/32 PŘÍRODNÍNejvyšší kvalita ➡ Přírodní vepřová střeva se vyznačují vysokou pružností, díky které se klobásy snadno formují. ⭐⭐⭐⭐⭐ Vepřová střeva patří mezi jemné obaly, které se používají k výrobě vařených, uzených a zrajících klobás, jako jsou například ✔ tlačenka ✔ krupniok ✔ bílý ✔ domácí ✔ podwawelská ✔ kasanka ✔ domácí ✔ bramborová klobása ✔ chorizo ✔ paštika ✔ lovecká ✔ bramborová klobása ✔ atd. ✔ S cílem zajistit nejvyšší kvalitu našich... Celý popis
Koupit za 358 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Jelux Vepřová střeva 30/32 90m
Doprava:
49 Kč
Skladem
Popis
VEPŘOVÉ STŘEVO NA KLOBÁSY KAŠIČKY DŘEVALA 90 m 30/32 PŘÍRODNÍNejvyšší kvalita
➡ Přírodní vepřová střeva se vyznačují vysokou pružností, díky které se klobásy snadno formují.
⭐⭐⭐⭐⭐
Vepřová střeva patří mezi jemné obaly, které se používají k výrobě vařených, uzených a zrajících klobás, jako jsou například
✔ tlačenka ✔ krupniok ✔ bílý ✔ domácí ✔ podwawelská ✔ kasanka ✔ domácí ✔ bramborová klobása ✔ chorizo ✔ paštika ✔ lovecká ✔ bramborová klobása ✔ atd.
✔ S cílem zajistit nejvyšší kvalitu našich produktů nabízíme vždy čerstvá a správně kalibrovaná střeva.
✔Původ střeva závisí na konkrétní partii.
✔Jediným konzervačním prostředkem je sůl.
✔ Balení obsahuje 90 m střev. V průměru je potřeba přibližně 1 kg masové náplně. 2 m vepřového střeva v závislosti na jeho rozdílu v kalibraci a typu připravované klobásy (vliv na spotřebu množství náplně má např. tloušťka masných kousků, konzistence náplně a proces přípravy klobásy).
✔ Přírodní a zdravá alternativa – při přípravě vlastních klobás se můžete vyhnout nezdravým přísadám a konzervantům běžně používaným v hotových masných výrobcích
✔ Pro výrobu klobás bez přidaných konzervantů
✔ Univerzální – využijete je jak pro uvařené, uzené, grilované, sušené a zrající klobásy – střeva jsou vhodná pro jakýkoliv typ zpracování klobás
✔ Výkon balení 90 m – je třeba připravit alespoň 45 kg náplně
➡ Vlastnosti produktu:
- Délka: 90 m
- Kalibr: 30/32
- Typ: vepřové
- Určení: tlačenka, krupniok, bílá, vojska, podwawelská, kašanka, domácí, bramborová kaše, paštika, lovecký pes, kartoflanka apod.
- Hmotnost: cca. 1 kg
- Výrobce: Jelux
✅ PŘÍPRAVA STŘEV PŘED NAPLNĚNÍM NÁPLNÍ
Střeva je třeba opláchnout pod tekoucí vodou a poté namočit asi o 3 hodiny ve vlažné vodě. Střeva je třeba před samotným naplněním náplní přelít pod tekoucí vlažnou vodou, aby byla dosažena dostatečná pružnost.
✅ SKLADOVÁNÍ STŘEV PO OTEVŘENÍ:
Opláchnutá střeva je třeba osušit papírovou utěrkou, poté smíchat s velkým množstvím soli a vložit do sklenice, pevně uzavřít. V této formě střeva lze skladovat až 2 roky.
✅Společnost Jelux byla mnohokrát oceněna oceněními a mezinárodními certifikáty, což potvrzuje, že naše výrobky jsou jedny z nejatraktivnějších na trhu.
Délku střev je třeba změřit po jejich předchozím namočení do vody. Jedná se o jediný objektivní způsob měření (po kalibraci a před slaností). Dosažení nejspolehlivějšího výsledku se neprovádí po natažení střev a jejich přiložení k odměrce.
Původ střeva závisí na konkrétní partii.
➡ To, co odlišuje produkty společnosti Jelux:
- Nejvyšší kvalita
- Svěžest
- Vysoká dostupnost
- Velký výběr
- Rychlé vyřízení objednávek
- Rozmanitost produktů
➡ Přírodní vepřová střeva se vyznačují vysokou pružností, díky které se klobásy snadno formují.
⭐⭐⭐⭐⭐
Vepřová střeva patří mezi jemné obaly, které se používají k výrobě vařených, uzených a zrajících klobás, jako jsou například
✔ tlačenka ✔ krupniok ✔ bílý ✔ domácí ✔ podwawelská ✔ kasanka ✔ domácí ✔ bramborová klobása ✔ chorizo ✔ paštika ✔ lovecká ✔ bramborová klobása ✔ atd.
✔ S cílem zajistit nejvyšší kvalitu našich produktů nabízíme vždy čerstvá a správně kalibrovaná střeva.
✔Původ střeva závisí na konkrétní partii.
✔Jediným konzervačním prostředkem je sůl.
✔ Balení obsahuje 90 m střev. V průměru je potřeba přibližně 1 kg masové náplně. 2 m vepřového střeva v závislosti na jeho rozdílu v kalibraci a typu připravované klobásy (vliv na spotřebu množství náplně má např. tloušťka masných kousků, konzistence náplně a proces přípravy klobásy).
✔ Přírodní a zdravá alternativa – při přípravě vlastních klobás se můžete vyhnout nezdravým přísadám a konzervantům běžně používaným v hotových masných výrobcích
✔ Pro výrobu klobás bez přidaných konzervantů
✔ Univerzální – využijete je jak pro uvařené, uzené, grilované, sušené a zrající klobásy – střeva jsou vhodná pro jakýkoliv typ zpracování klobás
✔ Výkon balení 90 m – je třeba připravit alespoň 45 kg náplně
➡ Vlastnosti produktu:
- Délka: 90 m
- Kalibr: 30/32
- Typ: vepřové
- Určení: tlačenka, krupniok, bílá, vojska, podwawelská, kašanka, domácí, bramborová kaše, paštika, lovecký pes, kartoflanka apod.
- Hmotnost: cca. 1 kg
- Výrobce: Jelux
✅ PŘÍPRAVA STŘEV PŘED NAPLNĚNÍM NÁPLNÍ
Střeva je třeba opláchnout pod tekoucí vodou a poté namočit asi o 3 hodiny ve vlažné vodě. Střeva je třeba před samotným naplněním náplní přelít pod tekoucí vlažnou vodou, aby byla dosažena dostatečná pružnost.
✅ SKLADOVÁNÍ STŘEV PO OTEVŘENÍ:
Opláchnutá střeva je třeba osušit papírovou utěrkou, poté smíchat s velkým množstvím soli a vložit do sklenice, pevně uzavřít. V této formě střeva lze skladovat až 2 roky.
✅Společnost Jelux byla mnohokrát oceněna oceněními a mezinárodními certifikáty, což potvrzuje, že naše výrobky jsou jedny z nejatraktivnějších na trhu.
Délku střev je třeba změřit po jejich předchozím namočení do vody. Jedná se o jediný objektivní způsob měření (po kalibraci a před slaností). Dosažení nejspolehlivějšího výsledku se neprovádí po natažení střev a jejich přiložení k odměrce.
Původ střeva závisí na konkrétní partii.
➡ To, co odlišuje produkty společnosti Jelux:
- Nejvyšší kvalita
- Svěžest
- Vysoká dostupnost
- Velký výběr
- Rychlé vyřízení objednávek
- Rozmanitost produktů