-- Hovězí vyzrálé maso. Picanha Označuje brazilský název řezu z kýty, v Jižní Americe patří mezi oblíbená steaková masa. V českých řeznictvích se nejčastěji setkáte s pojmem špička kýty, květová špička či květový šál. Křehké maso je kryté tukem a protkané jemnými tukovými žilkami. O výrobci Maso Klouda zpracovává maso z českých a moravských farem. Známe původ zvířat, kdo se o ně stará i čím jsou krmena. Rozumíme koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování, které posouváme dál díky novým technologiím.... Celý popis
Koupit za 218 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Popis
-- Hovězí vyzrálé maso.
Picanha
Označuje brazilský název řezu z kýty, v Jižní Americe patří mezi oblíbená steaková masa. V českých řeznictvích se nejčastěji setkáte s pojmem špička kýty, květová špička či květový šál. Křehké maso je kryté tukem a protkané jemnými tukovými žilkami.
O výrobci
Maso Klouda zpracovává maso z českých a moravských farem. Známe původ zvířat, kdo se o ně stará i čím jsou krmena. Rozumíme koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování, které posouváme dál díky novým technologiím. Vám už zbývá jen ochutnat, abyste pochopili, v čem tkví výjimečnost naší práce. Chceme se vrátit blíž přírodě a respektu k ní i tomu, co nám dává.
Picanha
Označuje brazilský název řezu z kýty, v Jižní Americe patří mezi oblíbená steaková masa. V českých řeznictvích se nejčastěji setkáte s pojmem špička kýty, květová špička či květový šál. Křehké maso je kryté tukem a protkané jemnými tukovými žilkami.
O výrobci
Maso Klouda zpracovává maso z českých a moravských farem. Známe původ zvířat, kdo se o ně stará i čím jsou krmena. Rozumíme koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování, které posouváme dál díky novým technologiím. Vám už zbývá jen ochutnat, abyste pochopili, v čem tkví výjimečnost naší práce. Chceme se vrátit blíž přírodě a respektu k ní i tomu, co nám dává.
Parametry
| Výrobce | Maso Klouda |