Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu / koncentrace sacharozy s vodou v procentech hmotnostního zlomku /. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do odměrného válce, který by měl být vyšší než cukroměr. Cukroměr vložíme do měřené tekutiny tak, aby se volně pohyboval. Po zklidnění vidíme naměřenou hodnotu na stupnici cukroměru v místě hladiny měřené tekutiny. Po skončení měření opláchneme cukroměr čistou vodou. 1 dílek = 0,02% Náš obchod nabízí skleněný nebo... Celý popis
Koupit za 175 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Cukroměr 0-20 % (bez teploměru)
Doprava:
89 Kč
Skladem
Popis
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu / koncentrace sacharozy s vodou v procentech hmotnostního zlomku /.
Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C.
Tekutinu nalejeme do odměrného válce, který by měl být vyšší než cukroměr.
Cukroměr vložíme do měřené tekutiny tak, aby se volně pohyboval.
Po zklidnění vidíme naměřenou hodnotu na stupnici cukroměru v místě hladiny měřené tekutiny.
Po skončení měření opláchneme cukroměr čistou vodou.
1 dílek = 0,02%
Náš obchod nabízí skleněný nebo PVC odměrný válec.
Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C.
Tekutinu nalejeme do odměrného válce, který by měl být vyšší než cukroměr.
Cukroměr vložíme do měřené tekutiny tak, aby se volně pohyboval.
Po zklidnění vidíme naměřenou hodnotu na stupnici cukroměru v místě hladiny měřené tekutiny.
Po skončení měření opláchneme cukroměr čistou vodou.
1 dílek = 0,02%
Náš obchod nabízí skleněný nebo PVC odměrný válec.