-- Ručně krájené srnčí maso je typické jednoduchou přípravou, snadno získáte vynikající guláš příjemné chuti. Vynikající je guláš z více druhů zvěřiny, kdy dochází k lehkému promísení chutí. TIP NA RECEPT: SRNČÍ GULÁŠ Budete potřebovat: 1 kg masa na guláš200 g cibuleolej nebo sádlosladká paprikapálivá paprikakmínpepř Postup přípravy:Divoké koření v sítku na čaj, celý pepř, nové koření, bobkový list, můžeme přidat několik kuliček jalovce.Cibuli nakrájenou na kostky usmažíme na tuku do zlatova, přidáme... Celý popis
Koupit za 260 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Popis
-- Ručně krájené srnčí maso je typické jednoduchou přípravou, snadno získáte vynikající guláš příjemné chuti. Vynikající je guláš z více druhů zvěřiny, kdy dochází k lehkému promísení chutí.
TIP NA RECEPT: SRNČÍ GULÁŠ
Budete potřebovat: 1 kg masa na guláš200 g cibuleolej nebo sádlosladká paprikapálivá paprikakmínpepř
Postup přípravy:Divoké koření v sítku na čaj, celý pepř, nové koření, bobkový list, můžeme přidat několik kuliček jalovce.Cibuli nakrájenou na kostky usmažíme na tuku do zlatova, přidáme maso a orestujeme ze všech stran. Přisypeme koření, krátce promícháme, aby paprika nezhořkla a zalijeme vodou, případně vývarem. Po změknutí masa zahustíme jíškou.Příloha: chléb, houskový nebo kynutý knedlík.
O ZNAČCE
Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
TIP NA RECEPT: SRNČÍ GULÁŠ
Budete potřebovat: 1 kg masa na guláš200 g cibuleolej nebo sádlosladká paprikapálivá paprikakmínpepř
Postup přípravy:Divoké koření v sítku na čaj, celý pepř, nové koření, bobkový list, můžeme přidat několik kuliček jalovce.Cibuli nakrájenou na kostky usmažíme na tuku do zlatova, přidáme maso a orestujeme ze všech stran. Přisypeme koření, krátce promícháme, aby paprika nezhořkla a zalijeme vodou, případně vývarem. Po změknutí masa zahustíme jíškou.Příloha: chléb, houskový nebo kynutý knedlík.
O ZNAČCE
Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
Parametry
| Výrobce | Šumavská Zvěřina |