Tescoma Kráječ na vejce PRESTO Prestiž značky Tescoma potvrzuje označení světový patent, které získalo více než 700 jejich produktů. Výrobce má k dispozici své vlastní vývojové a design centrum pro vytváření nových moderních technologií, jenž ocení kuchaři v domácnosti i profesionálové. Vlastnosti - Praktický pomocník do domácnosti - Lze umývat v myčce na nádobí Technické parametry - Typ: Kuchyňské pomůcky - Kuchyňské pomůcky: Mlýnky, struhadla, kráječe - Mlýnky, struhadla, kráječe:... Celý popis
Koupit za 445 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Tescoma kráječ na vejce Presto 420644
Doprava:
149 Kč
Skladem
Popis
Tescoma Kráječ na vejce PRESTO
Prestiž značky Tescoma potvrzuje označení světový patent, které získalo více než 700 jejich produktů. Výrobce má k dispozici své vlastní vývojové a design centrum pro vytváření nových moderních technologií, jenž ocení kuchaři v domácnosti i profesionálové.
Vlastnosti
- Praktický pomocník do domácnosti
- Lze umývat v myčce na nádobí
Technické parametry
- Typ: Kuchyňské pomůcky
- Kuchyňské pomůcky: Mlýnky, struhadla, kráječe
- Mlýnky, struhadla, kráječe: Kráječ
- Materiál: Kov / plast
- Barva: Bílá/nerezová
Věděli jste, že…
Každý model výrobku s nepřilnavou vrstvou značky Tescoma se nejprve testuje nepřetržitým vařením směsi kečupu, soli a pepře po dobu 24 hodin až čtyřikrát za sebou pro ověření, jestli je vrstva skutečně odolná. Ve finále se nepřilnavost zkouší ještě opakovaným připalováním mléka.
Prestiž značky Tescoma potvrzuje označení světový patent, které získalo více než 700 jejich produktů. Výrobce má k dispozici své vlastní vývojové a design centrum pro vytváření nových moderních technologií, jenž ocení kuchaři v domácnosti i profesionálové.
Vlastnosti
- Praktický pomocník do domácnosti
- Lze umývat v myčce na nádobí
Technické parametry
- Typ: Kuchyňské pomůcky
- Kuchyňské pomůcky: Mlýnky, struhadla, kráječe
- Mlýnky, struhadla, kráječe: Kráječ
- Materiál: Kov / plast
- Barva: Bílá/nerezová
Věděli jste, že…
Každý model výrobku s nepřilnavou vrstvou značky Tescoma se nejprve testuje nepřetržitým vařením směsi kečupu, soli a pepře po dobu 24 hodin až čtyřikrát za sebou pro ověření, jestli je vrstva skutečně odolná. Ve finále se nepřilnavost zkouší ještě opakovaným připalováním mléka.