Motta - "Nepřilnavý" tamper s dřevěnou rukojetí se z rukojeti ze světlého dřeva a základny se speciální nepřilnavou úpravou. Základna je vyrobena z nerezové oceli, která je potažena tak, aby se na ni nelepila káva. Dřevěná rukojeť byla zpracována tak, aby ergonomicky perfektně padla do ruky a velmi dobře se s ní manipulovalo. Neodmyslitelnou pomůckou každého baristy je tamper neboli pressovač (pěchovadlo na kávu). Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité. Správně by měla... Celý popis
Koupit za 790 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Popis
Motta - "Nepřilnavý" tamper s dřevěnou rukojetí se z rukojeti ze světlého dřeva a základny se speciální nepřilnavou úpravou.
Základna je vyrobena z nerezové oceli, která je potažena tak, aby se na ni nelepila káva. Dřevěná rukojeť byla zpracována tak, aby ergonomicky perfektně padla do ruky a velmi dobře se s ní manipulovalo.
Neodmyslitelnou pomůckou každého baristy je tamper neboli pressovač (pěchovadlo na kávu). Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité. Správně by měla být káva stlačena silou 20 kg. Pokud nevíte, jak taková síla vypadá, stačí si na kuchyňský stůl postavit domácí váhu a s tamperem v ruce se do ní opřete.
Základna je vyrobena z nerezové oceli, která je potažena tak, aby se na ni nelepila káva. Dřevěná rukojeť byla zpracována tak, aby ergonomicky perfektně padla do ruky a velmi dobře se s ní manipulovalo.
Neodmyslitelnou pomůckou každého baristy je tamper neboli pressovač (pěchovadlo na kávu). Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité. Správně by měla být káva stlačena silou 20 kg. Pokud nevíte, jak taková síla vypadá, stačí si na kuchyňský stůl postavit domácí váhu a s tamperem v ruce se do ní opřete.
Parametry
| Výrobce | Motta |
| Průměr | 58 mm |