Tento sladký cider nabízí dokonalou rovnováhu mezi mírnou sladkostí a svěží kyselostí, která v kombinaci s živou jiskrou zajišťuje příjemně suchý pocit na patře. Nízký obsah alkoholu (2 %) v jemném cideru znamená, že je také ideální na konferenční stolky s ovocnými koláči. Hodí se také k jemnému čerstvému kozímu sýru a poměrně mladému Camembertu nebo Brie. Jeho jemná sladkost z něj činí ideálního partnera pro moderní dezerty.Jablečný mošt je šetrně lisován z tradičních odrůd ovoce. Protože chuť... Celý popis
Koupit za 151 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Popis
Tento sladký cider nabízí dokonalou rovnováhu mezi mírnou sladkostí a svěží kyselostí, která v kombinaci s živou jiskrou zajišťuje příjemně suchý pocit na patře. Nízký obsah alkoholu (2 %) v jemném cideru znamená, že je také ideální na konferenční stolky s ovocnými koláči. Hodí se také k jemnému čerstvému kozímu sýru a poměrně mladému Camembertu nebo Brie. Jeho jemná sladkost z něj činí ideálního partnera pro moderní dezerty.Jablečný mošt je šetrně lisován z tradičních odrůd ovoce. Protože chuť a vůně je dána stupněm zralosti jablka, používáme pouze velmi zralé ovoce, což zajišťuje ovocnou vůni a osvěžující chuť.
„Ve sklenici má džus zlatavě žlutý vzhled a jemné jiskření. Jeho buket zaujme vůní sladkých, zralých červených jablek, jasmínu, mandarinové kůry, meduňky a nádechem akátového medu. Cider nabízí dokonalou rovnováhu mezi mírnou sladkostí a svěží kyselostí, které spolu s živým jiskrem vytvářejí na patře příjemně suchý pocit. Závěr opět obsahuje vůně zralého ovoce, citrusové kůry a medových tónů s příjemně trpkou, povzbuzující dochutí. Díky nízkému obsahu alkoholu si tento jemný cider můžete vychutnat i s ovocným koláčem jako součást letní pomazánky. Hodí se také k jemnému čerstvému kozímu sýru a částečně zralému Camembertu nebo Brie. Jeho jemná sladkost z něj činí perfektního doplňku k moderní dezertní kuchyni: hodí se ke všem rafinovaným, středně sladkým ovocným dezertům a lze jej také použít jako nálev pro tvorbu sorbetu.“ Romana Echensperger Master of Wine
„Ve sklenici má džus zlatavě žlutý vzhled a jemné jiskření. Jeho buket zaujme vůní sladkých, zralých červených jablek, jasmínu, mandarinové kůry, meduňky a nádechem akátového medu. Cider nabízí dokonalou rovnováhu mezi mírnou sladkostí a svěží kyselostí, které spolu s živým jiskrem vytvářejí na patře příjemně suchý pocit. Závěr opět obsahuje vůně zralého ovoce, citrusové kůry a medových tónů s příjemně trpkou, povzbuzující dochutí. Díky nízkému obsahu alkoholu si tento jemný cider můžete vychutnat i s ovocným koláčem jako součást letní pomazánky. Hodí se také k jemnému čerstvému kozímu sýru a částečně zralému Camembertu nebo Brie. Jeho jemná sladkost z něj činí perfektního doplňku k moderní dezertní kuchyni: hodí se ke všem rafinovaným, středně sladkým ovocným dezertům a lze jej také použít jako nálev pro tvorbu sorbetu.“ Romana Echensperger Master of Wine