100% kakaová hmota vzniká mletím nepražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou. Dá se použít k přímé konzumaci, bývá označována jako tzv. "100% čokoláda". Jinak je vhodná k pečení a vaření nejen sladkých pokrmů. Po rozpuštění na jazyku cítíte kousky kakaových bobů, struktura je hrubší, chuť velmi hořká, kyselá a jsou v ni cítit rozmanité podtóny. Složení 100% kakaová hmota Výživové hodnoty... Celý popis
Koupit za 145 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Popis
100% kakaová hmota vzniká mletím nepražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech, obsahuje cca 50-55% kakaového másla.
Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou. Dá se použít k přímé konzumaci, bývá označována jako tzv. "100% čokoláda". Jinak je vhodná k pečení a vaření nejen sladkých pokrmů. Po rozpuštění na jazyku cítíte kousky kakaových bobů, struktura je hrubší, chuť velmi hořká, kyselá a jsou v ni cítit rozmanité podtóny.
Složení
100% kakaová hmota
Výživové hodnoty na 100g
Energetická hodnota 2410 kJ (586 kcal)
tuky 52,41 g
z toho: nasycené mastné kyseliny 31,11 g
sacharidy 1,3 g
z toho: cukry
Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou. Dá se použít k přímé konzumaci, bývá označována jako tzv. "100% čokoláda". Jinak je vhodná k pečení a vaření nejen sladkých pokrmů. Po rozpuštění na jazyku cítíte kousky kakaových bobů, struktura je hrubší, chuť velmi hořká, kyselá a jsou v ni cítit rozmanité podtóny.
Složení
100% kakaová hmota
Výživové hodnoty na 100g
Energetická hodnota 2410 kJ (586 kcal)
tuky 52,41 g
z toho: nasycené mastné kyseliny 31,11 g
sacharidy 1,3 g
z toho: cukry
Parametry
| Výrobce | Čokoládovna Troubelice |
| Hmotnost | 100 g |
| Druh | kakaa |