Směs na přípravu celozrnných knedlíků v biokvalitě od tradičního českého výrobce Amylon. Oceníte snadnou a rychlou přípravu. K přípravě nejsou již potřeba vejce. Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Mimo mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy. Pšenice pochází z divokých trav a patří k nejstarším plodinám pěstovaným člověkem. Provází nás od počátků... Celý popis
Koupit za 48 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Knedlíky s celozrnnou moukou a špaldovými pukanci 200 g BIO AMYLON
Doprava:
49 Kč
Skladem
Amylon Knedlíky s celozrnnou moukou a špaldovými pukanci BIO 200 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
Amylon Knedlíky s celozrnnou moukou a špaldovými pukanci BIO 200 g
Doprava:
29 Kč
Skladem
Amylon Bio knedlíky s celozrnnou moukou a špaldovými pukanci 200 g
Doprava:
29 Kč
Skladem
Amylon, a.s. Knedlíky s celozrnnou moukou a špaldovými pukanci bio 200 g
Doprava:
80 Kč
Skladem
Popis
Směs na přípravu celozrnných knedlíků v biokvalitě od tradičního českého výrobce Amylon. Oceníte snadnou a rychlou přípravu. K přípravě nejsou již potřeba vejce.
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Mimo mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy.
Pšenice pochází z divokých trav a patří k nejstarším plodinám pěstovaným člověkem. Provází nás od počátků zemědělství, tedy mnoho tisíc let. Za tu dobu samozřejmě vznikla spousta druhů a odrůd.
Planeta Země každý rok vydá 600 milionů tun pšenice, které poskytnou potravu miliardám lidí. Tato obilnina zůstává základem výživy člověka a poskytuje potravu většímu počtu obyvatel planety než kterákoliv jiná plodina.
Celozrnná pšeničná mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub.
Tato směs na knedlíky je jedním z BIO řady produktů od společnosti AMYLON. Ocení ho spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení:
PŠENIČNÁ mouka*, PŠENIČNÁ celozrnná mouka* 20 %, extrudované ŠPALDOVÉ pukance* 5 %, mořská sůl, kypřící látky (vinan draselný, uhličitan sodný). Může obsahovat stopy mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny:
Lepek
Skladování:
Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení:
Mlýnský obilný výrobek – směs na přípravu hotového pokrmu.
Země původu:
Evropská unie
Certifikace:
CZ-BIO-001
BIO:
Ano
Příprava / určení:
Obsah sáčku (200 g) přelijeme cca 110 - 120 ml studené vody (podle požadované tuhosti těsta). Řádně prohněteme a necháme 5 minut odležet. Z těsta připravíme na moukou posypaném vále 1 váleček. Váleček vložíme do vroucí osolené vody a vaříme 20 minut. Po uvaření knedlík nakrájíme na plátky. Doba přípravy je cca 30 minut.
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Mimo mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy.
Pšenice pochází z divokých trav a patří k nejstarším plodinám pěstovaným člověkem. Provází nás od počátků zemědělství, tedy mnoho tisíc let. Za tu dobu samozřejmě vznikla spousta druhů a odrůd.
Planeta Země každý rok vydá 600 milionů tun pšenice, které poskytnou potravu miliardám lidí. Tato obilnina zůstává základem výživy člověka a poskytuje potravu většímu počtu obyvatel planety než kterákoliv jiná plodina.
Celozrnná pšeničná mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub.
Tato směs na knedlíky je jedním z BIO řady produktů od společnosti AMYLON. Ocení ho spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení:
PŠENIČNÁ mouka*, PŠENIČNÁ celozrnná mouka* 20 %, extrudované ŠPALDOVÉ pukance* 5 %, mořská sůl, kypřící látky (vinan draselný, uhličitan sodný). Může obsahovat stopy mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny:
Lepek
Skladování:
Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení:
Mlýnský obilný výrobek – směs na přípravu hotového pokrmu.
Země původu:
Evropská unie
Certifikace:
CZ-BIO-001
BIO:
Ano
Příprava / určení:
Obsah sáčku (200 g) přelijeme cca 110 - 120 ml studené vody (podle požadované tuhosti těsta). Řádně prohněteme a necháme 5 minut odležet. Z těsta připravíme na moukou posypaném vále 1 váleček. Váleček vložíme do vroucí osolené vody a vaříme 20 minut. Po uvaření knedlík nakrájíme na plátky. Doba přípravy je cca 30 minut.
Parametry
Značka | Amylon |
Hmotnost | 200 g |
Druh | knedlíky |
Bio | ano |
Hlavní surovina | špalda |