Týden ostrých nožů Kupte si brousek CC-1520 do konce tohoto týdne a dostanete od nás univerzální nůž Giesser zdarma. brousek vhodný na veškeré nože + asijské do kuchyně, na ryby, do přírody brousí pod standardním úhlem 20st a asijským 15st. vyměnitelné kotouče Přečtěte si více o rozdílu mezi brousky Chef's Choice Tupý nůž je jeden z nejčastějších nešvarů v kuchyni. Pomocí elektrického brousku nožů dokáže nabrousit a hlavně vytvořit nové ostří nože úplně každý. Diamond Hone® AngleSelect® CC-1520... Celý popis

Koupit za 3 945 Kč

Popis

Týden ostrých nožů
Kupte si brousek CC-1520 do konce tohoto týdne a dostanete od nás univerzální nůž Giesser zdarma.

brousek vhodný na veškeré nože + asijské
do kuchyně, na ryby, do přírody
brousí pod standardním úhlem 20st a asijským 15st.
vyměnitelné kotouče
Přečtěte si více o rozdílu mezi brousky Chef's Choice

Tupý nůž je jeden z nejčastějších nešvarů v kuchyni. Pomocí elektrického brousku nožů dokáže nabrousit a hlavně vytvořit nové ostří nože úplně každý.
Diamond Hone® AngleSelect® CC-1520
Jeden z univerzálních a velmi oblíbených brousků na nože, který je určen pro kompletní sortiment nožů v kuchyni. K tomu přidává jedinečnou vlastnost a to možnost brousit nejen pod klasickým úhlem 20st. ale také pod úhlem 15st, což je standardní úhel u asijských či japonských nožů. Brousek je určen pro vytváření ostří poškozených při používání, ale také k přebroušení a nabroušení nožů při běžném používání. Bez rizika přehřátí, jednoduše díky diamantovým kotoučům a přesným vodícím lištám.
Zvolte si úhel broušení 15 nebo 20°
Tento brousek nabrousí také asijské nože, které se brousí pod ostřejším úhlem 15°.  Proces broušení je jednoduchý díky vedení broušeného nože po kotouči pod správným úhlem 15st (fáze jedna), která je vhodná pro asijské nože, nebo 20st. (fáze 2) který je obvyklý u evropských typů nožů. Vy tak jen projíždíte nožem jako by jste chtěli krájet brousek a ten vše udělá za vás.
Podívejte se jak funguje tento brousek:

Tři možnosti broušení:
Broušení pod úhlem 15°: brousek vytváří nové ostří pod velmi ostrým úhlem, který je typickým pro asijské (japonské) nože. Nůž je tak velmi ostrý a určen pro přesné krájení zeleniny a jiných potravin. S tím také souvisí větší náchylnost na tupení nože.
Broušení pdo úhlem 20°: brousek vytváří nové ostří pod úhlem 20°, který je typický pro klasické nože evropského typu. Nůž je méně ostrý než u asijských nožů, ale více vydrží.
Leštění a čištění nožů, broušení vlnitých nožů: pomocí ohebných leštících kotoučů se ostří čistí po broušení ve fázích 1 a 2. Třetí fáze brousku slouží také pro přebroušení vlnitých nožů.

+
Dva úhly broušeníI na asijské nožeJednoduché broušení s výborným výsledkemVyrobeno v USADají se vyměnit kotouče

-
nebrousí nůžky

Technické parametry:

Počet fází broušení
3

Materiál brusných kotoučů
100% diamantové abrazivo

Úhel broušení
15° / 20°

Jednostranné broušení
Ano

Fáze tvorby ostří
Ne

Fáze broušení nožů
Ano

Fáze leštění ostří
Ano

Zpevnění / narovnávání ostří (ocílka)
Ne

Vhodné pro kuchyňské / kuchařské nože
Ano

Vhodné pro řeznické nože a sekáčky
Ano

Vhodné pro sportovní / lovecké nože
Ano

Vhodné pro zubaté / pilkové nože
Ano

Vhodné pro keramické nože
Ne

Výška
10,5 cm

Šířka
25 cm

Hloubka
10,5 cm

Hmotnost
1,96 kg

Napětí
230 V

Příkon
75 W

Výroba
U.S.A.

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Chef's Choice