Detailní popis produktu Sada pekáče a víka ze smaltované šedé litiny. Ideální jak pro pečení buchet, tak i pro přípravu pečené drůbeže s lahodnou křupavou kůrkou. Náš pekáč je dokonalou replikou původní historické formy a vykouzlí ve vaší kuchyni nostalgickou atmosféru starých časů. Kuřecí roládky se smetanovými bramborami Suroviny: (4 - 6 porcí) 6 ks větších kuřecích prsou 3 plátky normálního eidamu + 3 uzeného 6 plátků šunky (kuřecí/vepřová) jarní cibulka 400 - 500 g zeleninové směsi (mrkev,... Celý popis
Koupit za 5 890 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Popis
Detailní popis produktu
Sada pekáče a víka ze smaltované šedé litiny. Ideální jak pro pečení buchet, tak i pro přípravu pečené drůbeže s lahodnou křupavou kůrkou. Náš pekáč je dokonalou replikou původní historické formy a vykouzlí ve vaší kuchyni nostalgickou atmosféru starých časů.
Kuřecí roládky se smetanovými bramborami
Suroviny: (4 - 6 porcí)
6 ks větších kuřecích prsou
3 plátky normálního eidamu + 3 uzeného
6 plátků šunky (kuřecí/vepřová)
jarní cibulka
400 - 500 g zeleninové směsi (mrkev, hrášek, kukuřice)
potravinový provázek
1,5 kg brambor (ideálně typu B)
smetana 33%
jarní cibulka
bylinky a koření na ochucení (medvědí česnek, petržel, česnek, cibule, pažitka, pepř a sůl)
Postup:
Troubu nastavíme na horkovzduch a 190°C.
Jarní cibulku omyjeme a pokrájíme. Do roládky na kousky o ca. 10 cm a do brambor na kolečka.
Kuřecí prsa očistíme, uprostřed prokrojíme na plát, osolíme. opepříme a jemně naklepeme.
Na každý plátek položíme plátek šunky, půl plátku uzeného a půl plátku normálního eidamu. Přidáme pár kousků jarní cibulky. Zarolujeme a ovážeme provázkem do malé rolády.
Brambory oloupeme a nakrájíme na ca. 4mm plátky. Klademe do pečící formy, přidáme koření. jarní cibulku, smetanu a vše promícháme.
Kuřecí roládky necháme zatáhnout na másle na plotně v pekáči. Přidáme (mraženou) zeleninu a 5 minut promícháváme. Podlijeme vodou a dáme společně s bramborami do trouby. Brambory je dobré ze začátku přikrýt víkem či alobalem.
Pečeme cca 45 minut, dokud nebudou brambory i maso měkké. Na posledních 5 - 10 minut použijeme gril. Poté vše vyndáme, roládky zbavíme provázku, zeleninu s výpekem rozmixujeme a můžeme podávat.
Sada pekáče a víka ze smaltované šedé litiny. Ideální jak pro pečení buchet, tak i pro přípravu pečené drůbeže s lahodnou křupavou kůrkou. Náš pekáč je dokonalou replikou původní historické formy a vykouzlí ve vaší kuchyni nostalgickou atmosféru starých časů.
Kuřecí roládky se smetanovými bramborami
Suroviny: (4 - 6 porcí)
6 ks větších kuřecích prsou
3 plátky normálního eidamu + 3 uzeného
6 plátků šunky (kuřecí/vepřová)
jarní cibulka
400 - 500 g zeleninové směsi (mrkev, hrášek, kukuřice)
potravinový provázek
1,5 kg brambor (ideálně typu B)
smetana 33%
jarní cibulka
bylinky a koření na ochucení (medvědí česnek, petržel, česnek, cibule, pažitka, pepř a sůl)
Postup:
Troubu nastavíme na horkovzduch a 190°C.
Jarní cibulku omyjeme a pokrájíme. Do roládky na kousky o ca. 10 cm a do brambor na kolečka.
Kuřecí prsa očistíme, uprostřed prokrojíme na plát, osolíme. opepříme a jemně naklepeme.
Na každý plátek položíme plátek šunky, půl plátku uzeného a půl plátku normálního eidamu. Přidáme pár kousků jarní cibulky. Zarolujeme a ovážeme provázkem do malé rolády.
Brambory oloupeme a nakrájíme na ca. 4mm plátky. Klademe do pečící formy, přidáme koření. jarní cibulku, smetanu a vše promícháme.
Kuřecí roládky necháme zatáhnout na másle na plotně v pekáči. Přidáme (mraženou) zeleninu a 5 minut promícháváme. Podlijeme vodou a dáme společně s bramborami do trouby. Brambory je dobré ze začátku přikrýt víkem či alobalem.
Pečeme cca 45 minut, dokud nebudou brambory i maso měkké. Na posledních 5 - 10 minut použijeme gril. Poté vše vyndáme, roládky zbavíme provázku, zeleninu s výpekem rozmixujeme a můžeme podávat.
Parametry
Výrobce | Českýsmalt |