Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka – ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat kvalitu masa, správně ho porcovat, používat řeznické nástroje, seznámí vás s triky profesionálů a vším, co souvisí s výrobou klobás,... Celý popis
Koupit za 234 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Domácí zabijačka
Doprava:
45 Kč
Skladem
Domácí zabijačka - Klobásy,šunka,pečeně - Carsten Bothe
Doprava:
25 Kč
Skladem
Domácí zabijačka
Doprava:
54 Kč
Domácí zabijačka
Doprava:
69 Kč
Skladem
Bothe Carsten - Domácí zabijačka
Doprava:
49 Kč
Popis
Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka – ty domácí chutnají prostě lépe!
Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody.
Carsten Bothe vás naučí poznat kvalitu masa, správně ho porcovat, používat řeznické nástroje, seznámí vás s triky profesionálů a vším, co souvisí s výrobou klobás, nakládáním nebo zavařováním masa. O domácích zabijačkách ví zkrátka všechno.
Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody.
Carsten Bothe vás naučí poznat kvalitu masa, správně ho porcovat, používat řeznické nástroje, seznámí vás s triky profesionálů a vším, co souvisí s výrobou klobás, nakládáním nebo zavařováním masa. O domácích zabijačkách ví zkrátka všechno.
Parametry
Žánr | naučné |
Rok vydání | 2020 |
Nakladatelství | Vašut |
Autor | Carsten Bothe |
Počet stran | 136 |
Výrobce | Vašut |
Vazba | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Jazyk | české |
Váha | 340 gramů |
ISBN | 978-80-7541-240-9 |