Kuchařský nůž z Damaškové oceli vyrobena z 37 vrstev nerezové oceli VG10. Jeho ostrost při řezání je ohromující a vaření se stává nezapomenutelným zážitkem. Tradiční japonský design rukojeťi s jemně matované ušlechtilé oceli, s nerezovým kroužkem jsou jejich zvláštním charakterem této série. Tyto nože jsou dodávány v atraktivní dárkové krabičce. Nože jsou vyrobeny ručně a jsou velmi pohodlné do ruky. Rukojeť je z olivového dřeva ze středomoří, ručně vybíráno z nejlepších kusů dřev a proto je zaručena... Celý popis

Koupit za 4 509 Kč

Popis

Kuchařský nůž z Damaškové oceli vyrobena z 37 vrstev nerezové oceli VG10. Jeho ostrost při řezání je ohromující a vaření se stává nezapomenutelným zážitkem. Tradiční japonský design rukojeťi s jemně matované ušlechtilé oceli, s nerezovým kroužkem jsou jejich zvláštním charakterem této série. Tyto nože jsou dodávány v atraktivní dárkové krabičce. Nože jsou vyrobeny ručně a jsou velmi pohodlné do ruky. Rukojeť je z olivového dřeva ze středomoří, ručně vybíráno z nejlepších kusů dřev a proto je zaručena vysoká kvalita.

Délka čepele 15,7 cm
Celková délka 26,4 cm
Tloušťka 2,5 mm
Hmotnost 70 g

Historie firmy Böker se datuje do 17 století, kde byla založena v Remscheidu její původní kovárna. V letech 1829-30 rozšířila výrobu i na šavle a meče. V těchto letech zaměstnávala továrna víc jak sto kovářů a brusičů. Ve druhé polovině devatenáctého století se přesunula větší část rodiny do USA a Kanady a založila tam další výrobní závody. Heinrich Böker se přestěhoval do Solingenu odkud je většina část dnešních výrobků. Firma Boker vyrábí nože podle návrhů známých nožířů a vlastních návrhářů. Nože Böker jsou v současné době vyráběny na počítačem řízených CNC obráběcích strojích v té nejvyšší kvalitě.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Böker
Materiál čepele Damascus
Určení kuchařský
Materiál rukojeti dřevo
Délka ostří 15.7 cm