směs na pečení s droždím na bochník o hmotnosti 750 gpro čerstvé a chutné pečivoznačkamistr kuchyněObsah prodeje / výnos500 gNávod na zpracováníPečení Návod k pečení v troubě: 1 balení směsi na pečení chleba a 375 ml vlažné vody hněteme hnětacím hákem nejprve pomalu, poté na nejvyšší hnětací stupeň, dokud se těsto nevzdálí od okraje miska.Těsto zakryjte plastovou fólií a nechte 30 minut kynout.Pomoučněnýma rukama vytvarujte bochník chleba nebo rohlíky a dejte na vymazaný plech nebo na plech vyložený... Celý popis

Koupit za 46 Kč

Popis

směs na pečení s droždím na bochník o hmotnosti 750 gpro čerstvé a chutné pečivoznačkamistr kuchyněObsah prodeje / výnos500 gNávod na zpracováníPečení Návod k pečení v troubě: 1 balení směsi na pečení chleba a 375 ml vlažné vody hněteme hnětacím hákem nejprve pomalu, poté na nejvyšší hnětací stupeň, dokud se těsto nevzdálí od okraje miska.Těsto zakryjte plastovou fólií a nechte 30 minut kynout.Pomoučněnýma rukama vytvarujte bochník chleba nebo rohlíky a dejte na vymazaný plech nebo na plech vyložený pečicím papírem nebo těsto nalijte do vymazané formy na bochník.Navlhčete vodou a nechte kynout na 30-50C teplém místě 30-45 minut, dokud se objem výrazně nezvětší.Udržujte povrch těsta vlhký kartáčováním nebo stříkáním vodou.Předehřejte troubu na 230 C (210 C horkovzdušnou).Vložte chléb a žáruvzdornou misku s vodou do trouby.Po 10 minutách snižte teplotu o 30C.Časy pečení:1 bochník chleba z 500 g směsi na pečení 45-60 min., Rohlíky: 15-25 min., Způsob zpracování v pekárně: Nejprve dejte 350 ml vody (20-25C), poté
Zobrazit více