Ve vůni se mísí ovocné a květinové tóny, které přechází v jemnou, delikátní a charakteristickou chuť. Doporučená teplota při podávání: 10 - 12 °C Párování s jídlem: skvěle se hodí k předkrmům, rybím pokrmům a těstovinám. Prosecco Accarezza se vyrábí tzv. charmatovou metodou. Při ní probíhá proces přeměny cukrů v oxid uhličitý ve velkých nerezových tancích a až potom se výsledný sekt plní do lahví. Rozdíl mezi prosecco frizzante (Accarezza) a spumante (Cinzano, Gancia) je pouze v tlaku v lahvi.... Celý popis
Koupit za 139 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Accarezza Prosecco 0,75l 10,5% (holá láhev)
Doprava:
105 Kč
Skladem
Accarezza D.O.C. Prosecco Frizzante 0,75 l 10,5% (holá láhev) 10,5% 193
Doprava:
119 Kč
Skladem
Accarezza D.O.C. Prosecco Frizzante 10,5% 0,75 l (holá láhev)
Doprava:
79 Kč
Skladem
Popis
Ve vůni se mísí ovocné a květinové tóny, které přechází v jemnou, delikátní a charakteristickou chuť.
Doporučená teplota při podávání: 10 - 12 °C
Párování s jídlem: skvěle se hodí k předkrmům, rybím pokrmům a těstovinám.
Prosecco Accarezza se vyrábí tzv. charmatovou metodou. Při ní probíhá proces přeměny cukrů v oxid uhličitý ve velkých nerezových tancích a až potom se výsledný sekt plní do lahví. Rozdíl mezi prosecco frizzante (Accarezza) a spumante (Cinzano, Gancia) je pouze v tlaku v lahvi. Frizzante má tlak (v důsledku oxidu uhličitého vzniklého kvašením) nejméně 1 a ne větší než 2,5 baru. Jedná se o perlivé víno. Víno, které má být definováno jako spumante, musí vyvinout tlak v lahvi aspoň 3,5 baru a označuje se také jako šumivé víno. Díky nižšímu tlaku v lahvi mohou být vína frizzante uzavřena jinou než hřibovou...
Doporučená teplota při podávání: 10 - 12 °C
Párování s jídlem: skvěle se hodí k předkrmům, rybím pokrmům a těstovinám.
Prosecco Accarezza se vyrábí tzv. charmatovou metodou. Při ní probíhá proces přeměny cukrů v oxid uhličitý ve velkých nerezových tancích a až potom se výsledný sekt plní do lahví. Rozdíl mezi prosecco frizzante (Accarezza) a spumante (Cinzano, Gancia) je pouze v tlaku v lahvi. Frizzante má tlak (v důsledku oxidu uhličitého vzniklého kvašením) nejméně 1 a ne větší než 2,5 baru. Jedná se o perlivé víno. Víno, které má být definováno jako spumante, musí vyvinout tlak v lahvi aspoň 3,5 baru a označuje se také jako šumivé víno. Díky nižšímu tlaku v lahvi mohou být vína frizzante uzavřena jinou než hřibovou...
Parametry
Objem | 0.75 l |
Obsah alkoholu | 10.5 % |
Druh balení | holá láhev |