4711 Original je svěží,citrusová vůně. Je tak přímo stvořená pro osvěžení zejména v letních a jarních měsících, kdy ochladí stejně jako lehká přeháňka. Jedná se o nepřekonatelnou, klasickou kolínskou vodu, která je na trhu již od roku 1792. Vůně při otevření působí jako příjemná, chladivá sprška. Ihned na úvod jsou klíčové tóny bergamotu, citronu a pomeranče. Tyto vůně doplňují velice unikátní akcenty bazalky. Postupně je ovocná svěžest vůně zjemněna tóny květin. Výrazná je především klasická růže... Celý popis

Koupit za 241 Kč

Popis

4711 Original je svěží,citrusová vůně. Je tak přímo stvořená pro osvěžení zejména v letních a jarních měsících, kdy ochladí stejně jako lehká přeháňka. Jedná se o nepřekonatelnou, klasickou kolínskou vodu, která je na trhu již od roku 1792.

Vůně při otevření působí jako příjemná, chladivá sprška. Ihned na úvod jsou klíčové tóny bergamotu, citronu a pomeranče. Tyto vůně doplňují velice unikátní akcenty bazalky. Postupně je ovocná svěžest vůně zjemněna tóny květin. Výrazná je především klasická růže a líbezný rozmarýn. Příjemná svěžest však přetrvává.
Zobrazit více

Parametry

Značka 4711
Tester ne
Objem 60 ml
Řada Original
Určení unisex
Typ kolínské vody
Hlava parfému rozmarýn
Srdce parfému levandule
Základ parfému citrus
Vzorek ne
Výrobce 4711
Země původu Německo
Zobrazit více parametrů