Důležité! Vaření v nádobí WOLL je jako umění, které se vám při správném postupu odvděčí těmi nejlepšími díly. Přečtěte si proto instrukce společnosti WOLL k jejich správnému použití, které najdete na konci tohoto popisu. ↓↓↓Špičkové nepřilnavé pánveDiamond Lite PRO hodné profesionálů potěší každého, kdo má rád kvalitu a dobrou kuchyni. Tyto robustní titanové pánve s nerezovou rukojetí německé značky WOLL jsou díky speciálnímu nepřilnavému povrchu ideální pro zdravé a energeticky úsporné smažení... Celý popis

Koupit za 3 330 Kč

Popis

Důležité! Vaření v nádobí WOLL je jako umění, které se vám při správném postupu odvděčí těmi nejlepšími díly. Přečtěte si proto instrukce společnosti WOLL k jejich správnému použití, které najdete na konci tohoto popisu. ↓↓↓Špičkové nepřilnavé pánveDiamond Lite PRO hodné profesionálů potěší každého, kdo má rád kvalitu a dobrou kuchyni. Tyto robustní titanové pánve s nerezovou rukojetí německé značky WOLL jsou díky speciálnímu nepřilnavému povrchu ideální pro zdravé a energeticky úsporné smažení bez tuku nebo s jeho minimálním množstvím.
Předností pánví Diamond Lite PRO je velmi rychlý přenos tepla a mimořádně odolný, diamanty dvakrát tvrzený, nepřilnavý povrch. Pánve se pyšní vysoce nadstandardními nepřilnavými vlastnostmi, navíc jsou velmi odolné proti poškrábání. Snadno se čistí a bez potíží snesou i mytí v myčce nádobí či použití například kovového kuchyňského náčiní.
Elegantní design s matnou nerezovou rukojetí je nejen krásný na pohled, ale také velmi praktický. Nosná část ergonomických rukojetí je vlitá do odlitku pánve. Tvoří tak jeden celek, což zajišťuje jejich bezpečné uchycení. Použitá nerezová ocel se snadno čistí, je hygienická, odolná proti nárazům i potravinovým kyselinám a především vhodná pro zapékání v troubě. Díky vysoké kvalitě zpracování a odolnosti materiálů jsou tak pánve Diamond Lite PRO vhodné pro kuchaře amatéry i profesionální využití.
Série Diamond Lite PRO

Špičkové pánve pro každodenní i profesionální použití, patentovaná výroba
Odlévané ručně, z jednoho kusu pro vyšší mechanickou i tepelnou odolnost
Kombinuje řemeslné zpracování s inovačními technologiemi
Robustní, tvarově stálé, pro svou kvalitu vhodné i pro profesionální kuchaře
Odolné nerezové rukojeti v ergonomickém designu
S otvorem pro zavěšení, vhodné pro zapékání v troubě
Extra rezistentní nepřilnavý povrch pro zdravé vaření bez tuku
Dvakrát tvrzený, odolný proti poškrábání, vyroben bez PFOA
Díky vysoké odolnosti povrchu lze použít i kovové kuchyňské náčiní
Odolá teplotám až 300 °C, vhodné i pro smažení při vysokých teplotách
Cca 8 mm silné dno z feromagnetické oceli vyráběné speciálně pro WOLL
Extrémně rychlý přenos tepla po celém povrchu
Lze použít na všech druzích tepla, ideální na indukci
Spoří až 1/3 energií oproti tradičním nerezovým pánvím
Zesílené okraje pro lepší odolnost proti nárazům
Navržené pro snadné vylévání bez odkapávání
Velmi snadno se čistí, lze mýt v myčce nádobí
WOLL profesionální lité produkty jsou synonymem první kvalitní třídy. Pyšní se dlouhotrvajícími nepřilnavými povrchy, vkusným designem a nejlepšími možnými výsledky vaření.

Použité technologie a materiály
WOLL profesionální lité výrobky zastupují produkty "Made in Germany" vyrobené při nejvyšší kvalitě zpracování. Ta je během procesu výroby nádobí také průběžně kontrolována. Technologie, které společnost WOLL používá, jsou navíc šetrné vůči životnímu prostředí, mají nízké emise oxidu uhličitého. Všechno nádobí WOLL z vysoce kvalitní kultivované hliníkové slitiny je lité ručně, čímž se odlišuje od běžné anonymní tovární výroby. Pomalé ruční lití totiž předchází vzniku vzduchových kapes, které snižují kvalitu materiálu.
Na vzniklý hliníkový odlitek je naneseno ještě několik vrstev pro vyšší nepřilnavost a odolnost nádobí. Předtím však dochází k několikanásobnému zbrušování jeho povrchu pískováním. Tělo pánve je v dalším kroku tvrzeno částicemi titanu a vypalováno plasmovou tryskou při extrémní teplotě přesahující 20 000 °C. Nádobí je tak tvarově stálé a odolné proti mechanickému poškození. Druhá vrstva chrání proti korozi materiálu, třetí pak zajišťuje vynikající antiadhezní vlastnosti. Poslední svrchní tvrzená vrstva je nepřilnavá, dvakrát tvrzená za pomoci částic diamantu, nejtvrdšího nerostu naší planety. Pro své výjimečné vlastnosti je chráněná výrobním tajemstvím. Unikátní metoda výroby indukčního plátu z feromagnetické oceli zajišťuje rovnost dna a rychlé a rovnoměrné zahřátí pánve bez tepelných ztrát.
Vysoce kvalitní nepřilnavý povrch odolá díky speciálnímu výrobnímu procesu i mytí v myčce nádobí nebo dokonce použití kovových kuchyňských nástrojů. (Pro delší životnost vašeho nádobí však doporučujeme použití šetrnějšího dřevěného nebo silikonového náčiní.) Speciálně tvrzený nepřilnavý povrch společnosti WOLL se osvědčil pro zdravé vaření s malým množstvím tuku, či případně bez něj. Je bezpečný a neobsahuje PFOA. Výsledné pokrmy jsou tak bohaté na vitamíny. Díky teplené odolnosti až do 300 °C je vhodný nejen pro choulostivé potraviny, ale i ke smažení při vysokých teplotách. Nádobí Diamond Lite PRO také velmi dobře odolává teplotním šokům, lze jej dokonce prudce zahřát bez použití tuku. Díky nadstandardním nepřilnavým vlastnostem se velmi snadno čistí.Instrukce společnosti WOLL ke správnému použití nádobí WOLL
Nádobí WOLL-Profi-Guss je velmi rychle horké, proto je důležité dodržovat správnou teplotu při smažení.
Když smažíte nebo pečete na tuku či na oleji, nádobí WOLL-Profi-Guss pořádně rozehřejte:

Prázdnou nádobu WOLL-Profi-Guss zahřejte krátce na nejvyšší stupeň. Vysoce kvalitní dno se ohřeje velmi rychle a rovnoměrně.
Včas ztlumte na požadovanou teplotu a přidejte tuk nebo olej a suroviny k pečení.
Udělejte test vařečkou: abyste poznali, že má tuk nebo olej správnou teplotu, podržte suchou rukojeť dřevěné vařečky v tuku. Utvoří-li se kolem malé bublinky, je tuk dostatečně horký. Nemělo by se z tuku začít kouřit, protože pak už se začíná pálit.

Nádobí WOLL-Profi-Guss se ale také díky vysoce kvalitnímu nepřilnavému povrchu skvěle hodí pro úpravu např. masa bez tuku:

Při smažení masa bez tuku zahřívejte Vaše nádobí WOLL-Profi-Guss přibližně 2 1⁄2 minuty na nejvyšší stupeň. Vyzkoušejte, zda je pánev správně rozehřátá: namočeným prstem ukápněte několik kapek vody do nádobí - jestliže kapky na dně "tančí", má pánev správnou teplotu, pokud ihned zmizí, nádoba WOLL-Profi-Guss je již příliš horká.
Nyní můžete přívod tepla asi o třetinu zmírnit.
Maso musí mít před zahájením tepelné úpravy pokojovou teplotu.
Nyní vložte maso do nádobí WOLL-Profi-Guss - maso k němu nejdříve mírně přilne.
Až se lehce ode dna uvolní, obraťte jej a osmažte jej zprudka také z druhé strany.
Potom maso opékejte nebo pečte, dokud nedosáhne stupně propečení, jaký vám vyhovuje. Krvavé: maso neklade při stisknutí žádný odpor; středně propečené: mírný odpor; propečené: při stisknutí se maso téměř neprohne.
Nechte maso po upečení ještě asi 5 minut odpočívat v troubě při teplotě 90 °C.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Woll
Průměr 28 cm
Materiál titanové
Typ grilovací