Zadní noha (kýta) o hmotnosti podle objednávky a délce zrání minimálně 20 - 26 měsíců z černého iberského prasete z volného výběhu. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv. Zelený štítek. Zde se dozvíte více o dělení jamónu ibérico .
Koupit za 8 840 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Popis
Zadní noha (kýta) o hmotnosti podle objednávky a délce zrání minimálně 20 - 26 měsíců z černého iberského prasete z volného výběhu. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv. Zelený štítek. Zde se dozvíte více o dělení jamónu ibérico .
Parametry
Výrobce | Jamones SIMÓN MARTÍN Guijuelo |