Ucho Jidášovo je tradiční čínská pochoutka, nezbytná v asijských pokrmech. Ucho Jidášovo je nejen výborné v kuchyni, ale také velmi zdravé. Pomáhá při bolestech žaludku, redukovat krevní tlak, posilovat imunitní systém. Obsahuje velké množství vitamínů a minerálních látek. Ucho Jidášovo nabízíme v sušeném stavu. Ucho Jidášovo je houba velmi pružná, vrásčitá, rosolovitá, hladká a tvarem podobná lidskému uchu. Dorůstá velikosti 2 až 12 cm. Barva bývá hnědá i červenohnědá. Roste v trsech. Po usušení... Celý popis
Koupit za 100 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Saviva Sušené Jidášovo ucho 100g
Doprava:
79 Kč
Skladem
Popis
Ucho Jidášovo je tradiční čínská pochoutka, nezbytná v asijských pokrmech. Ucho Jidášovo je nejen výborné v kuchyni, ale také velmi zdravé. Pomáhá při bolestech žaludku, redukovat krevní tlak, posilovat imunitní systém. Obsahuje velké množství vitamínů a minerálních látek. Ucho Jidášovo nabízíme v sušeném stavu.
Ucho Jidášovo je houba velmi pružná, vrásčitá, rosolovitá, hladká a tvarem podobná lidskému uchu. Dorůstá velikosti 2 až 12 cm. Barva bývá hnědá i červenohnědá. Roste v trsech. Po usušení je houba černá.
Ucho Jidášovo se výborně hodí do zeleninových a masových pokrmů, nejvíce pak do číny díky své křupavosti. Houba se dá také použít do polévek, omáček, těstovin. Výborná je i do rizota. Před použitím doporučujeme houbu namočit na 1 až 2 hodiny do vody a poté ji 20 minut povařit.
Ucho Jidášovo je houba velmi pružná, vrásčitá, rosolovitá, hladká a tvarem podobná lidskému uchu. Dorůstá velikosti 2 až 12 cm. Barva bývá hnědá i červenohnědá. Roste v trsech. Po usušení je houba černá.
Ucho Jidášovo se výborně hodí do zeleninových a masových pokrmů, nejvíce pak do číny díky své křupavosti. Houba se dá také použít do polévek, omáček, těstovin. Výborná je i do rizota. Před použitím doporučujeme houbu namočit na 1 až 2 hodiny do vody a poté ji 20 minut povařit.
Parametry
Výrobce | Saviva |