nůž kuchařský Sandrik Berndorf nůž z řady Profi Line  je vhodný pro hotely,  restaurace, gastro provozy. Vysoko kvalitní  nůž  s ocelovou čepelí  s tvrdostí  55 Rockwell. Toto zajišťuje  velice dlouhou  životnost  nože. Extra ostrý  nůž  s  čepelí  broušenou  do  klínu. Záda čepele jsou  broušená  se  sraženými  hranami. Držadlo  nože má  zadní ochranu  proti  vyklouznutí  z  ruky. Na čepeli je značka výrobce, druh oceli  a  tvrdost oceli. ( viz  foto ) Délka   čepele :    20 cm Celková délka :... Celý popis

Koupit za 541 Kč

Popis

nůž kuchařský Sandrik Berndorf nůž z řady Profi Line  je vhodný pro hotely,  restaurace, gastro provozy. Vysoko kvalitní  nůž  s ocelovou čepelí  s tvrdostí  55 Rockwell. Toto zajišťuje  velice dlouhou  životnost  nože. Extra ostrý  nůž  s  čepelí  broušenou  do  klínu. Záda čepele jsou  broušená  se  sraženými  hranami. Držadlo  nože má  zadní ochranu  proti  vyklouznutí  z  ruky. Na čepeli je značka výrobce, druh oceli  a  tvrdost oceli. ( viz  foto ) Délka   čepele :    20 cm Celková délka : 32 cm Šířka čepele: 4 cm Váha               : Materiál : Ocel nerez X50CrMoV15 Tvrdost : HRC +/-2   Rockwell myčka : ano Certifikát  nezávadnosti: http://nůž ocel berndorf sandrik profi line kuchyně jídelní tvrdost 55 rockwell ocelový restaurace hotel gastro provozy vysoce kvalitní Čepele nožů jsou na používaná změkčovadla odolné, navzdory tomu se umýváním nožů myčce zmatní čepel. Nože není doporučené sušit v myčce, ale utřít je měkkou utěrkou. V jednom koši na příbory se nedoporučuje v myčce umývat spolu příborové díly z chromové oceli 18/10 a chromové oceli 18/0. Do košů na příbory vkládejte nože držadlem směrem dolů. Zbytky jídla jsou většinou kyselé a napadají na povrch příborů, proto umývejte příbor hned po použití. Případné fleky na povrchu neodstraňujte drsným prostředkem na čištění. Děkujeme Vám za projevenou důvěru a zároveň Vám blahopřejeme k Vašemu úspěšnému nákupu našich produktů - Berndorf Sandrik  
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Berndorf Sandrik
Materiál čepele ocel