Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Vino cervene suche

Nalezeno:    171 produktů

Červené víno - Modrý portugal

Popis: červené víno suché, obsah 75 cl Upozornění: víno lze dodat pouze s objednanou kyticí, v případě nutnosti si vyhrazujeme právo náhradit jej jiným typem červeného vína ve stejné kvalitě a cenové relaci

Červené víno - Frankovka

Popis: červené víno suché, obsah 75 cl Upozornění: víno lze dodat pouze s objednanou kyticí, v případě nutnosti si vyhrazujeme právo náhradit jej jiným typem červeného vína ve stejné kvalitě a cenové relaci

Červené víno - Svatovavřinecké

Popis: červené víno suché, obsah 75 cl Upozornění: víno lze dodat pouze s objednanou kyticí, v případě nutnosti si vyhrazujeme právo náhradit jej jiným typem červeného vína ve stejné kvalitě a cenové relaci

SVATOVAVŘINECKÉ BIO VÍNO 2015, Pozdní sběr, Suché, Šlechtitelská stanice

Země: Morava Oblast: Velké Pavlovice Odrůda: Svatovavřinecké Druh: Suché Barva:

Veltlínské červené rané, 2015, kabinet, suché, Lahofer, 0,75l

Víno má příjemnou, světle-zlatožlutou barvu. Ve vůni najdete příjemné aroma, jemný muškátový tón až do bezového květu, žlutý meloun a oříšky. V chuti se objevují minerální tóny a citrusové aroma, kořenitost s jemnou mandlovou dochutí a zajímavou šťavnatou kyselinkou. Veltlínské červené rané doporučujeme k salátům, zeleninovým polévkám a bílým sýrům. Podávejte je vychlazené na 8 až 10ºC. K archivaci je doporučujeme na 2 - 4 roky....

Syrah, 2014, suché, Lahofer, 0,75l

Víno tmavě červené, intenzivní barvy s vůní červeného ovoce, sušených třešní, skořice a hořké čokolady s příjemným, jemně vanilkovým tónem. Vyniká dobrou strukturou, příjemnou a komplexní chutí se sladkou tříslovinoua lehce sladkým nádechem.

6 x Rapunzel Bio Víno Merlot Venecia červené, 0,75 l

Suché odrůdové červené víno typické silné vůně a plné vyvážené chuti. Výborný poměr ceny a kvality. Odrůda révy: Merlot. Barva: rubínová. Chuť: suchá, plná. Buket: delikátní. Podáváme k: vydatným a aromatickým jídlům. Teplota podávání: 16 - 18 °CSložení: Odrůdové červené víno Merlot*, oxid siřičitý. *Produkt ekologického zemědělstvíAlergeny: SiřičitanyEkologická produkce: Zemědělská produkce EUNutriční hodnoty:Energetická hodnota: 0 kJ (0 kcal) na 100 g. Sacharidy: 0 g, (z toho cukr: 0 g), Tuky...

Svatovavřinecké, 2010, pozdní sběr, suché, Krist, 0,75l

Toto červené suché víno je rubínově červené barvy. Ve vůni aroma třešní, višní, brusinek a borůvek. V chuti patrné černé třešně,borůvky a jahody. Jedná se o velmi plné a extraktivní víno.

Vidličky a nože Pinot noir, 2014, suché, Nestarec, 0,75l

„Víno k jídlu, víno jako jídlo“, proto Vidličky a nože. Červené víno zpracované tak, aby si udrželo svěžest a ovocitost. Při zpracování se záměrně nepotápěl matolinový klobouk, víno si tak podrželo zbytkový CO2, který mu dodává pocit jemné perličky. V chuti je svěží, štavnaté s jemnou tříslovinou. V tomto případě je vhodné podávat víno nachlazené, vynikne tak více jeho svěžest.

Modrý portugal, bag in box, suché, Krist, 5l

Víno jiskrné výrazně červené barvy s aromatem sušených lesních plodů. V ústech výrazná sametová chuť s kratší dochutí.

Zweigeltrebe, 2015, Classic, zemské, suché, Mádl, 0,75l

Jemně strukturované lehčí červené víno. Ve vůni převládá zralá švestka a černá višeň. V chuti je jemné s nízkou stopou tříslovin, které rafinovaně ukrývá chuť lesního ovoce podpořená příjemnou lehoučkou kyselinkou.

Cabernet Sauvignon, 2013, jakostní, suché, Skoupil, 0,75l

Mimořádně kořenité typické červené víno s výrazným odrůdovým charakterem připomínající černý rybíz. Stárnutím vína se zvýrazňuje kořenitost a systost barvy. Velmi dobře doprovází masitá jdla, zejména jehněčí, zvěřinu nebo úpravy jídel s kořenitými omáčkami.

Malvasia, 2014, Klasika, zemské suché, Nestarec, 0,75l

Odrůda Malvasia je u nás známá spíše pod jmény Veltlínské červené rané nebo Večerka, původ je v Dolním Rakousku a vznikla samovolným křížením odrůd Veltlínské červené a Sylvánské zelené.  Víno zrálo ve velkých (1000l) akátových sudech na jemných kvasničných kalech až do května 2015, bez přidání síry. Ta přišla v minimální míře těsně před lahvováním. Lehké, svěží víno s jemnou kořenitou dochutí, která vybízí k dalšímu napití. Ideální víno do ...

Sauvignon, 2014, VOC, U Hájku, suché, Lahofer, 0,75l

Svěží suché víno s příjemnou zelenkavě zlatavou barvou a jemnou kořenitou vůní černého rybízu, bělomasé broskve a grepu. Víno má příjemnou kyselinku s vyváženým zbytkovým cukrem, v ovocité dochuti se projevují vyzrálé červené grepy a sladký broskvový kompot. Vychlazený Sauvignon poslouží nejen jako osvěžující aperitiv, ale hodí se rovněž k různě upraveným rybám a drůbeži, lehce kořeněným masovým pokrmům nebo masům kombinovaným s ovocem, vyzkoušet jej můžete i k různým úpravám bažan...

Veltlínské zelené, 2013, Antika, zemské, suché, Nestarec, 0,75l

Krásně vyzrála surovina, v dobré fenolické zralosti, zároveň s nízkým potenciálním alkoholem. Odstopkování a kvašení na slupce v otevřených dřevěných kádích, stejně tak jako červené víno. Po spadnutí matolinového koláče, odtažen samotok, jež byl umístěn do dubových sudů 225l. Nic víc. Náš pohled na návrat ke kořenům.

Merlot, 2011, výběr z hroznů, suché, Sonberk, 0,75l

Jediné červené víno ze Sonberku, z nejlepší polohy vinohradu. Doporučujeme vždy dekantovat. Zrálo na nových francouzských, středně vypálených barikových sudech 13 měsíců. Barva granátová se sytým jantarovým okrajem. Vůně rozmačkaných ostružin a černého rybízu, hřebíček, s teplými podtóny hořké čokolády, peprmintu v čokoládě a kakaových bobů. Patro ovocné, příjemné, ještě mladé, v chuti višně v čokoládě, koření, v dochuti výrazné, může 10 let a více ležet n...

Šampón na normální až suché vlasy 200ml Macrovita

SHAMPOO FOR NORMAL & DRY HAIR - wheat & red grape Pšenice a červené hroznové víno Účinek: čistí, vyživuje, zjemňuje a chrání vlasy , obnovuje normální hladinu vlhkosti. Užití: naneste na mokrou vlasovou pokožku, jemně masírujte vytvořenou pěnou. Vyčkejte 2-3 minuty, opláchněte a naneste šampón znovu. Po posledním umytí důkladně opláchněte. Účinné složky: pšenice - změkčuje, vyživuje červené hroznové víno - antioxidant, stahující účinek BIO avokádo* - změkčuje, vyživuje, zklidňuje BIO měsíček ...

Rulandské modré, zemské víno, Vinařství Krist Tomáš 0.75l

Rulandské modré, zemské víno, Vinařství Krist Tomáš, Suché, červené víno s cihlovým odleskem. Překvapí vás ostřejší vůně jádřince, peckovin a zejména višní. Chuť je příjemně jemná a připomíná višňovou marmeládu. Rulandské modré - starobylá francouzská moštová odrůda pocházející pravděpodobně z oblasti Burgundska. Vhodné podávat k pečeným masům, k tvrdým sýrům, k jemnějším úpravám zvěřiny, k pokrmům z hub a k nádivce.

Rulandské modré klaret, 2014, Blonde, pozdní sběr, suché, Vinařství na Soutoku, 0,75l

Rulandské modré „BLONDE“ je unikátní víno, vyráběné výhradně z modrých hroznů moravských odrůd technologií lisování celých hroznů. Když je toto lisování provedeno skutečně šetrně a opatrně, nestačí červené barvivo ze slupek zabarvit mošt a vznikne dokonale bílé víno.

Gewurztraminer, 2015, pozdní sběr, Pod Slunným vrchem, suché, Volařík, 0,75l

Krásné kořenité víno s decentní aromatikou po červené čajové růži s kombinací levandulových květů. Chuť je středně plná s příjemnou perzistencí, zakončená svěží kyselinkou.

Svatovavřinecké 2009, odrůdové jakostní víno, Vinařství Vladimír Tetur 0,75 l

Svatovavřinecké 2009, odrůdové jakostní víno, Vinařství Vladimír Tetur, Červené, suché odrůdové jakostní víno.

Tarapaca El Tranque Cabernet Merlot

Révové víno jakostní suché červené. Poloha vinohradu je charakterizována těžkou jílovou půdou s kamenitým a štěrkovým podkladem. Toto půdní složení dává vína kořeněně voňavá s příchutí borůvek, švestek a višní. Rafinovaná chuť Merlotu je obalena tříslovitostí Cabernet Sauvignonu. Doporučená teplota podávání je 16 – 18ºC. Nejlépe se hodí k jídlům ze zvěřiny, hovězím biftekům, vepřovým játrům. Skladovací potenciál vína je 4 – 6 let....

Tarapaca Merlot

Odrůdové víno suché červené. Víno bylo vyrobeno z vyzrálých hroznů, které byly nakvášeny v uzavřených nerezových tancích, čímž bylo docíleno jiskrně červenofialové barvy. Víno se vyznačuje vůní po sušených švestkách, hutná chuť připomíná směs anýzu, kávy a čokolády. Doporučená teplota servírování je 16 – 18ºC. Víno je vhodné ke grilovanému hovězímu a vepřovému masu a k pokrmům ze zvěřiny. Skladovací kapacita tohoto vína je 3 – 4 roky....

Tarapaca GRAN RESERVA Cabernet Sauvignon

Odrůdové révové víno suché červené. Toto víno bylo vyrobeno z hroznů vypěstovaných v údolí Maipo Valley a nabízí harmonii a vyrovnanost kombinace vůně a chuti vyzrálých hroznů s jemnou vůní francouzského dubu, ve kterém víno po dobu 12 měsíců leželo. Poskytuje vzácný soulad charakterizující tuto třídu vín a tento vznešený produkt. Doporučená teplota podávání je 18 – 20ºC. Víno je vhodné ke špičkovým lahůdkám připraveným z červeného masa a zvěřiny, jako jelen, daněk, srnec. Skladovací kapac...

Tarapaca Cabernet Merlot

Révové víno suché červené. Víno bylo vyrobeno z hroznů odrůd Cabernet a Merlot. Ke kvašení a skladování byly použity nádoby z nerezové oceli. Barva vína je fialově červená s modrými tóny. Vůně je výrazně ovocná. Chuť připomíná směs borůvek, švestek a ostružin. Rafinovaná chuť Cabernetu je doplněna tříslovitostí Merlotu. Doporučená teplota podávání je 16 – 18ºC. Víno je vhodné k pečenému a dušenému hovězímu a vepřovému masu, ke grilovanému jehněčímu, k pokrmům z vnitřností. Skladovací kapa...

Tarapaca Cabernet Sauvignon

Odrůdové víno suché červené. Kvašení a macerace vína proběhla v nerezových nádobách při teplotě 28 stupňů Celsia. Pro zachování vůně bylo víno nalahvováno mladé. Ovocná a kořenitá vůně a chuť je charakteristická pro tento vysoce barevný Cabernet Sauvignon. Doporučená teplota servírování je 16 – 18ºC. Víno je vhodné k různým úpravám vepřového a hovězího masa a k telecím játrům. Skladovací kapacita tohoto vína je 3 – 4 roky.

Tarapaca RESERVA Cabernet Sauvignon

Odrůdové révové víno suché červené. Hrozny byly kvašeny a macerovány v nerezových tancích. Následně víno zrálo po dobu 7 měsíců v malých barikových sudech z francouzského a amerického dubu. Víno se vyznačuje jasně červenou granátovou barvou, komplexností vůně a chuti, ve které připomíná plody černého rybízu. Teplota vhodná k podávání je 18 – 20ºC, kdy nejvíce vynikne odrůdový charakter. Doporučuje se kombinovat s opékanými červenými masy, skopovými žebírky, grilovanými játry. Skladovací po...

Tarapaca RESERVA Merlot

Odrůdové révové víno suché červené. Toto víno získalo nakvášením v nerezových nádobách plnost aroma. Ležením v malých sudech z francouzského a amerického dubu nabylo plnosti a delikátnosti. Tmavě fialovočervená barva, výrazná ovocná vůně, jemnost a intenzita je pro toto víno typická. Teplota vhodná k podávání je 16 – 18ºC. Doporučuje se kombinovat s grilovanou zvěřinou, bifteky a steaky. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.

Tarapaca RESERVA Carmenere

Odrůdové révové víno suché červené Původní bordeauxská odrůda, která je v posledních letech vysazována v Chile. Intenzivní červenou barvu pro tuto odrůdu typickou doplňuje vůně květin, červených malin a třešní. Chuť je plná, vybalancovaná s příchutí kávových zrn a čokolády pocházející z barikových sudů z francouzského dubu, ve kterých mladé víno sedm měsíců leželo. Teplota vhodná ke konzumaci je 16 – 18ºC. Doporučuje se kombinovat s jemnými úpravami červených mas, pečenou kachnou, telecími...

Tarapaca La Cuesta Cabernet Syrah

Révové víno jakostní suché červené Název polohy La Cuesta znamená „kopec“ a prezentuje vinohrad, který je disponován na svah kopce s vysokou expozicí slunečního záření. Směs vína vyrobeného z vysoce vyzrálých hroznů nabízí tmavě červenou barvu a nádherný pocit z rafinované vůně a chuti koncentrovaných červených třešní, borůvek, kouřového dubu a karamelu. Doporučená teplota podávání je 16 – 18ºC. Nejvhodnější je kombinace s pečenými a grilovanými pokrmy z červených mas a zvěřiny. Skladovací...

Tarapaca RESERVA Syrah

Odrůdové révové víno suché červené. Víno bylo vyrobeno výhradně z hroznů této odrůdy. Mladé víno leželo po dobu sedmi měsíců v barikových sudech z francouzského dubu. Barva vína je intenzivně rubínově červená. Aroma připomíná kouř, čokoládu, modré a černé borůvky. Chuť je kulatá, jemně tříslovitá, teplá. Víno je vhodné k delšímu ležení. Doporučená teplota konzumace je 18 – 20ºC. Víno je vhodné kombinovat s pikantními úpravami červených mas, husími a kuřecími játry, kančím a jelením masem. ...

Tarapaca GRAN RESERVA Merlot

Odrůdové révové víno suché červené. Víno pochází z nejlepší chilské vinařské oblasti údolí Maipo Valley. Nakvášení probíhalo v nerezových nádobách. Po vylisování víno leželo jeden a půl roku v barikových sudech z francouzského dubu, čímž získalo vyhraněnou delikátnost, čokoládově-vanilkovou vůni a borůvkovo-ostružinovou chuť. Je vhodné pro delší ležení. Doporučená teplota podávání je 16 – 18ºC. Víno vhodně doplňuje pokrmy připravené grilováním, pečením a dušením hovězího a vepřového masa, ...

Tarapaca GRAN RESERVA Carmenere

Odrůdové révové víno suché červené. Původní francouzská odrůda zaměňovaná za Merlot zažívá v chilských vinohradech nebývalou obrodu. Poskytuje víno intenzivně červené barvy. Vůně připomíná směs květin, černých třešní a kávy. Chuť je plná tříslovitá, vybalancovaná s příchutí čokolády a kávových zrn pocházející z barikového sudu z francouzského dubu, ve kterém víno 13 měsíců zrálo. Teplota vhodná ke konzumaci je 16 – 18 °C. Doporučujeme kombinovat s pečenými a grilovanými červenými masy, výrazným...

Tarapaca RESERVA Cabernet/Merlot

Révové víno suché červené Pomleté hrozny byly nakvášeny v nerezových nádobách. Po vylisování víno zrálo 7 měsíců v barikových sudech z francouzského a amerického dubu, kde získalo unikátní plnost a mandlově-vanilkovou příchuť. Před nalahvováním určil sklepmistr optimální poměr pro smíchání obou odrůd tak, aby se rybízově-ostružinová chuť Cabernetu co nejlépe doplnila se švestkově-borůvkovou chutí Merlotu. Doporučená teplota servírování je 16 – 18ºC. Víno je vhodné kombinovat s grilovanými ...

Tarapaca El Ciruelo Merlot Mourvedre

Révové víno jakostní suché červené Tato vybraná vinohradnická poloha dostala jméno od švestkového sadu, který zde dříve rostl. Půda této polohy představuje základní půdní složení údolí Maipo, je aluviální s vysokým obsahem minerálů a písku. Víno vyrobené z hroznů zde vypěstovaných je svěží, mladé se silným ovocným aromatem a květinovým chuťovým dojmem. Doporučená teplota podávání je 16 – 18ºC, kdy nejlépe vyzní herbální vůně. Víno je nejvhodnější k pokrmům z hovězího masa, steakům, vepřový...

Tarapaca El Olivar Carmenere

Odrůdové révové víno suché červené. Název polohy vinohradu EL OLIVAR znamená olivový háj, který zde původně byl vysázený. Půda této polohy představuje základní půdní složení v údolí Maipo, aluvialní usazeniny s vysokým obsahem minerálů a písku. Carmenere, v Chile velmi se rozšiřující odrůda, je typická intenzivní tmavě červenou barvou. Jemná vůně moruší, ostružin a černých třešní doprovází výrazně ovocnou chuť měkké struktury s plnými příjemnými taniny. Doporučená teplota servírování je 16 – 1...

Tarapaca Cabernet Sauvignon Gran Reserva - Black Label

Odrůdové révové víno suché červené. Víno vyrobené z výběrových hroznů vypěstovaných v srdci nejlepší chilské polohy Maipo Valley. Zrálo 24 měsíců v nových barikových sudech z francouzského dubu a následně v láhvích. Dlouhý styk s francouzským dubem dodal vínu na komplexnosti chuti a zvýraznil jeho jedinečný unikátní buket. Dalším ležením v láhvi se bude harmoničnost vína zvyšovat. Doporučená teplota servírování je 18 – 20ºC. Vzhledem k plnosti a mohutnosti tohoto vína je možná kombinace s ...

Tarapaca ZAVALA

Révové víno suché červené. Směs červených odrůd Cabernet Sauvignon, Merlot a Shiraz, které vinařští odborníci z firmy VIŇA TARAPACÁ v optimálním poměru zkupážovali proto, aby bylo dosaženo co největšího výrazu, harmonie a lahodnosti. V chuti se projevuje vliv více než patnáctiměsíčního ležení v barikových sudech, tím je původní chuť moruší, malin a švestek doplněna o chuť anýzu, vanilky a čokolády. Každoročně se vyrábí pouze omezené množství tohoto vína. Optimální teplota servírování je 18 – 20...

Barbera Alba Biologico DOC Govone

Suché červené víno, jemné vůně, chutná po tříslovinách s výraznou kyselostí.