Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Vina tarapaca

Nalezeno:    76 produktů

Tarapacá, Chardonnay, Leon de Tarapacá, 0,75l

Bílé víno Chardonnay LEÓN DE TARAPACÁ je vyrobeno ze směsi hroznů z různých vinic z údolí Maipo a Curicó v Chile. Víno je intenzivní a osvěžující.

Degustační balíček Tarapacá Reserva

Degustační balíček vín vinařství Tarapacá. Řada Reserva je nejprodávanější řadou vinařství Tarapacá. ° Tarapacá - Cabernet sauvignon-Merlot ° Tarapacá - Cabernet sauvignon ° Tarapacá - Carmenére ° Tarapacá - Merlot ° Tarapacá - Sauvignon blanc ° Tarapacá - Chardonnay

Tarapacá, Merlot, 0,75l

Bohaté a svůdné aroma zralých švestek a ostružin charakterizuje toto velmi hladké víno. Jedná se o víno, které je vhodné pro jakoukoliv příležitost.   Doporučená teplota servírování je 16-18 °C.Víno je vhodné ke grilovanému hovězímu a vepřovému masu a k pokrmům ze zvěřiny.   Skladovací potenciál tohoto vína je 3-4 roky.

Tarapacá, Rosé, 0,75l

Toto růžové víno se prezentuje výraznou třešňově červenou barvou, vůní jahod a citrusových plodů s herbálním koncem. Chuť je velmi dobře vybalancovaná, velmi svěží s příjemnou dochutí.   Doporučujeme konzumovat mladé při teplotě 10-12 °C.

Tarapacá, Carmenére, 0,75l

Toto Carmenére je typické svou rubínovou barvou a vůní lesního červeného ovoce spolu se svěžími květinovými tóny. V chuti je středně tělnaté s jemnými hedvábnými taniny a svěžím bylinným charakterem, doplněné švestkovými tóny.   Podávejte při teplotě 18-20 °C.   Vhodné kombinovat s grilovanými a pečenými červenými masy a zvěřinou.   Skladovací potenciál je 2-3 roky.

Tarapacá, Syrah, 0,75l

Tento Syrah pochází ze srdce údolí Maipo. Vyznačuje se výrazně červenou barvou s fialovými tóny. Ve vůni je možné nalézt ostružiny,  skořici a bílou čokoládu. Víno je velmi dobře strukturované se sladkými a vyzrálými taniny.   Doporučená teplota podávání je 18 °C.   Víno je vhodné k pikantním úpravám červených mas, pečené huse a kachně.   Skladovací potenciál 2-3 roky.

Tarapacá, Chardonnay, 0,75l

Plné, zakulacené víno s vůní zralého ovoce s medovými tóny. V chuti lze objevit intenzivní citrusové ovoce a hrušky. Konec je velmi dlouhý a osvěžující.   Doporučená teplota servírování je 14-16 °C.   Víno je vhodné ke všem úpravám mořských ryb a živočíchů, drůběžímu masu.   Skladovací potenciál 2-3 roky.

Tarapacá, Syrah, Reserva, 0,75l

Víno bylo vyrobeno výhradně z hroznů této odrůdy. Mladé víno leželo po dobu sedmi měsíců v barikových sudech z francouzského dubu. Barva vína je intenzivně rubínově červená. Aroma připomíná kouř, čokoládu, modré a černé borůvky. Chuť je kulatá, jemně tříslovitá, teplá. Víno je vhodné k delšímu ležení. Doporučená teplota konzumace je 18 – 20ºC. Víno je vhodné kombinovat s pikantními úpravami červených mas, husími a kuřecími játry, kančím a&nbs...

Tarapacá, Cabernet sauvignon, 0,75l

Toto víno má intenzívní rubínově červenou barvu, aroma zralého červeného ovoce - například jahod, černého rybízu a švestek. V chuti se vyznačuje ovocnými tóny a velmi příjemnou strukturou,  doplněnou delikátním a dlouhým koncem.   Doporučená teplota servírování je 16-18 °C.   Víno je vhodné k různym úpravám vepřového a hovězího masa a k telecím játrům.   Skladovací potenciál tohoto vína je 3-4 roky.

Tarapacá, Carmenére, Reserva, 0,75l

Původní bordeauxská odrůda, která je v posledních letech vysazována v Chile. Intenzivní červenou barvu pro tuto odrůdu typickou doplňuje vůně květin, červených malin a třešní. Chuť je plná, vybalancovaná s příchutí kávových zrn a čokolády pocházející z barikových sudů z francouzského dubu, ve kterých mladé víno sedm měsíců leželo. Teplota vhodná ke konzumaci je 16 – 18ºC. Doporučuje se kombinovat s jemnými úpravami červených mas, pečenou ka...

Tarapacá, Cabernet sauvignon, Leon de Tarapacá, 0,75l

Toto červené víno je vyrobeno ze směsi hroznů odrůdy Cabernet Sauvignon z ročníku 2013, pocházejících z různých vinic z Centrálního údolí v Chile, včetně Isla de Maipo a Maria Pinto v Údolí Maipo, Santa Cruz de Colchagua, Molina v údolí Curicó, stejně jako z Pencahue v údolí Maule.

Tarapacá, Sauvignon blanc, 0,75l

Tento Sauvignon má světle žlutou barvu, vyznačuje se vůní angreštů a citrusů. V chuti je osvěžující, velmi čistý, pikantní s ovocným charakterem.   Vychutnávejte ho vychlazený na 12-14 °C.   Víno je vhodné k mořským rybám, kuřecímu masu a sýrům.   Doporučujeme konzumovat toto víno mladé.

Tarapacá, Merlot, Reserva, 0,75l

Toto víno se vyznačuje jasnou rubínově červenou barvou a vůní černého ovoce, jako jsou například ostružiny a švestky spolu s jemným dotekem máty a sladkého koření, které připomíná vanilku a karamel. Zralé a zakulacené třísloviny ústí v příjemně dlouhý a chutný konec. Doporučujeme podávat ke grilované zvěřině, k biftekům a steakům.

Tarapacá, Chardonnay, Reserva, 0,75l

Víno bylo kvašeno v barikových sudech z francouzského a amerického dubu, ve kterých leželo dalších 5 měsíců. Bylo nalahvováno mladé, se světle žlutou barvou a intenzivní vůní. Ležením v láhvi získalo nazrálost, harmoničnost a chlebovinu. Doporučená teplota konzumace je 10 – 12 ºC. Víno je vhodné k pikantním jídlům z bílých mořských ryb a drůbeže, salátům z mořských plodů. Skladovací potenciál je 3 – 5 let od ...

Tarapacá Santa Cecilia, Merlot, 0,75l

Vůně bobulového ovoce s tóny bylin je výrazná. Směs připomínající směs borůvek a ostružin je velmi plná se všemi znaky jemně strukturovaného vína. Doporučená teplota podávání je 18 – 20°C. Víno je vhodné ke zvěřinovým paštikám, restované zvěřině, k pikantní úpravám skopového masa, klokanímu a pštrosímu masu, hovězím a vepřovým steakům. Skladovací potenciál vína je 4 – 6 let.

Tarapacá, Sauvignon blanc, Gran Reserva, 0,75l

Víno vyrobeno z vybraných hroznů vypěstovaných v srdci nejlepší chilské vinařské oblasti Maipo Valley. Kvašením moštu při nízkých teplotách v nerezových nádobách si uchovalo maximální množství aromatických přírodních látek. Následné ležení vína v barikových sudech z amerického dubu po dobu 12 – 15 měsíců obohatilo původní ovocnou citrusovo-broskvovou chuť o příchutě mandlí a vanilky. Optimální teplota konzumace je 12 – 14ºC. Doporučuje se k&n...

Tarapacá, Etiqueta Azul, Gran Reserva, 0,75l

Etiqueta Azul se vyrábí pouze v těch ročnících, které jsou v údolí Maipo považovány za výjimečné. Ročník 2010 byl poznamenán chladným počasím, což umožnilo vyrobit vína s herbálním aroma černého bobulového ovoce, bohatou chutí se sametovými tříslovinami, které víno zjemňují, takže je okamžitě pitelné i při svém dlouhém archivačním potenciálu.

Tarapacá Santa Cecilia, Cabernet sauvignon, 0,75l

Plné víno s typickou intenzivní vůní černého rybízu a pepře. Naplňuje ústa příjemnými tříslovinami s dochutí černého rybízu a malin. Doporučená teplota podávání je 18 – 20°C. Víno je vhodné k telecímu masu, kachně, dušeným červeným masům a játrům. Skladovací potenciál vína je 2 – 3 roky.

Tarapacá, Cabernet sauvignon - Merlot, 0,75l

Tato excelentní kombinace Cabernetu a Merlotu byla vyrobená z hroznů sklízených v březnu. Víno bylo kvašeno v nerezových tancích, aby bylo dosaženo hluboké barvy a udrženo jeho delikátní a dlouhotrvající ovocné aroma.   Doporučená teplota podávání je 16-18 °C.   Víno je vhodné k pečenému a dušenému hovězímu a vvepřovému masu, ke grilovanému jehněčímu, k pokrmům z vnitřností.   Skladovací potenciál tohoto vína je 3-4 roky.

Tarapacá, Merlot, Gran Reserva, 0,75l

Víno pochází z nejlepší chilské vinařské oblasti údolí Maipo Valley. Nakvášení probíhalo v nerezových nádobách. Po vylisování víno leželo jeden a půl roku v barikových sudech z francouzského dubu, čímž získalo vyhraněnou delikátnost, čokoládově-vanilkovou vůni a borůvkovo-ostružinovou chuť. Je vhodné pro delší ležení. Doporučená teplota podávání je 16 – 18ºC. Víno vhodně doplňuje pokrmy připravené grilováním, pečením a dušením hovězího a ...

Tarapacá, Cabernet sauvignon, Gran Reserva, 0,75l

Toto víno bylo vyrobeno z hroznů vypěstovaných v údolí Maipo Valley a nabízí harmonii a vyrovnanost kombinace vůně a chuti vyzrálých hroznů s jemnou vůní francouzského dubu, ve kterém víno po dobu 12 měsíců leželo. Poskytuje vzácný soulad charakterizující tuto třídu vín a tento vznešený produkt. Doporučená teplota podávání je 18 – 20ºC. Víno je vhodné ke špičkovým lahůdkám připraveným z červeného masa a zvěřiny, jako jelen, daněk, srnec. Sklado...

Tarapacá, Chardonnay, Gran Reserva, 0,75l

Víno vyrobené z vyzrálých hroznů čisté odrůdy Chardonnay bylo kvašeno a následně leželo v malých barikových sudech z francouzského dubu. Tím víno získalo smetanovou plnost s vůní a chutí zralého tropického ovoce v kombinaci se sladkou vanilkou. Optimální teplota konzumace je 14 – 16ºC. Doporučuje se kombinovat s grilovanými drůbežími masy, měkkýši, dušenými a smaženými říčními rybami. Skladovací kapacita tohoto vína je 4 – 6&nb...

Tarapacá, Carmenére, Gran Reserva, 0,75l

Původní francouzská odrůda zaměňovaná za Merlot zažívá v chilských vinohradech nebývalou obrodu. Poskytuje víno intenzivně červené barvy. Vůně připomíná směs květin, černých třešní a kávy. Chuť je plná tříslovitá, vybalancovaná s příchutí čokolády a kávových zrn pocházející z barikového sudu z francouzského dubu, ve kterém víno 13 měsíců zrálo. Teplota vhodná ke konzumaci je 16 – 18 °C. Doporučujeme kombinovat s pečenými a grilovanými červeným...

Tarapacá, Sauvignon blanc, reserva, 0,75l

Víno vykazuje světlou zelenožlutou slámovou barvu. Jiskřivě svěží a čisté ve vůni s charakterem divokých bylin, které jsou doplněny tóny grapefruitu a střelného prachu. Víno je velmi dobře vyrovnané, osvěžující a intenzivní s pikantními kyselinami. Doporučujeme podávat k salátům, kuřecímu a rybímu masu.

Tarapacá, Cabernet sauvignon, Reserva, 0,75l

Hrozny byly kvašeny a macerovány v nerezových tancích. Následně víno zrálo po dobu 7 měsíců v malých barikových sudech z francouzského a amerického dubu. Víno se vyznačuje jasně červenou granátovou barvou, komplexností vůně a chuti, ve které připomíná plody černého rybízu. Teplota vhodná k podávání je 18 – 20ºC, kdy nejvíce vynikne odrůdový charakter. Doporučuje se kombinovat s opékanými červenými masy, skopovými žebírky, grilovaným...

Tarapacá, Syrah, Gran Reserva, 0,75l

Tento Syrah pochází ze dvou nejchladnějších bloků vinohradu v oblasti Isla de Maipo – chladná poloha přináší vínu silně ovocný charakter. Po proběhnutí vinifikace leželo víno po dobu 14 měsíců v barikových sudech z amerického a francouzského dubu. Vyznačuje se hluboce fialovou barvou, aroma třešní a ostružin je doplněno jemným dotekem máty. V chuti je možné nalézt tóny červeného ovoce, lékořice a koření s perzistentním minerálním koncem. Podává...

Tarapacá, Pinot noir, Gran Reserva, 0,75l

Víno má cihlově červenou barvu, a ve vůni i v chuti elegantní, s tóny brusinek. Minerální třísloviny, lékořice a čerstvé švestky, s náznakem kouře, jsou příjemně vyváženy s kyselinami. Na patře přetrvává dochuť sušených meruněk, hrušek a bobulového ovoce.

Tarapacá Santa Cecilia, Sauvignon blanc, 0,75l

Typická intenzivní vůně tropického ovoce je doplněna zřetelným citrusovým aroma. Broskvová chuť je vystupňována příchutí grapefruitové kůry s bylinnými tóny. Doporučená teplota podávání je 12 – 14°C. Víno je vhodné k mořským rybám, kuřecímu masu a plísňovým sýrům. Konzumuje se mladé.

Tarapacá, Natura plus bio, 0,75l

Natura (přírodní) protože víno bylo vyrobeno z organických hroznů z úpatí hor. + Plus protože prodej každé láhve Natury přispívá do fondu k podpoře studia životního prostředí. Směs (cuvée) Cabernetu Franc, Shirazu a Merlotu dává silně červené víno s velmi dobrou balancí mezi jemnými taniny a ovocným aromatem, který přináší každá z použitých odrůd.

Tarapacá, Cabernet Sauvignon, Gran reserva Black label, 0,75l

Červené víno Cabernet Sauvignon vyrobené z výběrových hroznů vypěstovaných v srdci nejlepší chilské polohy Maipo Valley. Zrálo 24 měsíců v nových barikových sudech z francouzského dubu a následně v láhvích. Dlouhý styk s francouzským dubem dodal vínu na komplexnosti chuti a zvýraznil jeho jedinečný unikátní buket. Dalším ležením v láhvi se bude harmoničnost vína zvyšovat. Doporučená teplota servírování je 18 – 20ºC. Vzhledem k plnos...

Tarapacá, Cabernet sauvignon-Merlot, Reserva, 0,75l

Pomleté hrozny byly nakvášeny v nerezových nádobách. Po vylisování víno zrálo 7 měsíců v barikových sudech z francouzského a amerického dubu, kde získalo unikátní plnost a mandlově-vanilkovou příchuť. Před nalahvováním určil sklepmistr optimální poměr pro smíchání obou odrůd tak, aby se rybízově-ostružinová chuť Cabernetu co nejlépe doplnila se švestkově-borůvkovou chutí Merlotu. Doporučená teplota servírování je 16 – 18ºC. Víno je vhodné kombinovat ...

Tarapacá, Late Harvest, Sauvignon Blanc/Gewürztraminer, 0,5l

Bílé víno, cuvée Sauvignon Blanc / Gewürztraminer, se vyznačuje jantarově žlutou barvou. Vůně připomíná lesní med, luční květiny, vyzrálý banán a ananas. Chuť je vzácně vybalancovaná nasládlá s příjemnou kyselinkou, jemně kořenitá.

Tarapaca ZAVALA

Révové víno suché červené. Směs červených odrůd Cabernet Sauvignon, Merlot a Shiraz, které vinařští odborníci z firmy VIŇA TARAPACÁ v optimálním poměru zkupážovali proto, aby bylo dosaženo co největšího výrazu, harmonie a lahodnosti. V chuti se projevuje vliv více než patnáctiměsíčního ležení v barikových sudech, tím je původní chuť moruší, malin a švestek doplněna o chuť anýzu, vanilky a čokolády. Každoročně se vyrábí pouze omezené množství tohoto vína. Optimální teplota servírování je 18 – 20...

Tarapaca Chardonnay

Odrůdové révové víno suché bílé. Toto víno je 100 % vyrobené z hroznů odrůdy Chardonnay. Kvašení proběhlo v nerezových nádobách při nízkých, regulovaných teplotách, při plném zachování odrůdového charakteru. Nabízí mladost, ovocně citrusové aroma a chuť s dominantou medu, která je dlouhá, intenzivní. Vhodná teplota servírování je 14 – 16ºC. Víno je vhodné ke všem úpravám mořských ryb a živočichů, drůbežímu masu. Skladovací kapacita tohoto vína je 2 – 3 roky....

Tarapaca Merlot

Odrůdové víno suché červené. Víno bylo vyrobeno z vyzrálých hroznů, které byly nakvášeny v uzavřených nerezových tancích, čímž bylo docíleno jiskrně červenofialové barvy. Víno se vyznačuje vůní po sušených švestkách, hutná chuť připomíná směs anýzu, kávy a čokolády. Doporučená teplota servírování je 16 – 18ºC. Víno je vhodné ke grilovanému hovězímu a vepřovému masu a k pokrmům ze zvěřiny. Skladovací kapacita tohoto vína je 3 – 4 roky....

Tarapaca Carmenere

Odrůdové víno suché. Víno vyrobené 100% z hroznů odrůdy Carmenere vypěstovaných v nejprestižnější chilské vinařské oblasti Maipo. Vyznačuje se intenzivní červenou barvou s fialovými tóny. Vůně je podobná vůni černých třešní a višní v kombinaci s vůní lučních květin. Chuť je plná, harmonicky tříslovitá s kořenitou dochutí typickou pro tuto odrůdu. Podávejte při teplotě 18 – 20°C. Vhodné kombinovat s grilovanými a pečenými červenými masy a zvěřinou. Skladovací potenciál je 2 – 3 roky....

Tarapaca Syrah

Odrůdové révové víno suché. Víno je vyrobeno výhradně z hroznů této odrůdy. Barva je rubínově červená, vůně borůvkově-ostružinová. Chuť je výrazná, tříslovitá, s ovocným koncem. Doporučená teplota podávání 16 - 18°C. Víno je vhodné k pikantním úpravám červených mas, pečené huse a kachně. Skladovací potenciál 2 - 3 roky.

Tarapaca TARA PAKAY

Toto víno bylo vyrobeno z hroznů ze dvou oddělených poloh vinohradu společnosti TARAPACA v oblasti Isla de Maipo. Tyto polohy byly vyhodnoceny jako polohy s největším potenciálem pro výrobu „velkého vína“. Hrozny byly sbírány ručně, poté rovněž ručně tříděny a fermentovány ve speciálním sklepě. Po vykvašení leželo víno 14 měsíců v barikových sudech (81 % nový francouzský dub, 19 % nový americký dub). TARA-PAKAY se vyznačuje aromatem třešní, bobulového ovoce, které je doplněno dotekem kořením, j...

Tarapaca Tradition Sekt

Hrozny pro výrobu tohoto šumivého vína pocházejí z oblasti Casablanca Valley. Do vína přidány kvasinky z oblasti Champagne. Lahve byly umístěny v chladném prostředí po dobu 3 měsíců, kdy došlo k sekundárnímu kvašení. Po dobu 10 měsíců byly lahve pravidelně jednou měsíčně pootočeny, aby se do vína dostalo maximum vůně a chutě. Poté byly lahve umístěny hrdlem dolů, aby došlo k vysrážení kalů. Po vyloučení sedimentů došlo k finálnímu plnění do lahví. Intenzivní vůně broskví, zelených jablek a mali...