Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Veprova streva

Nalezeno:    9 produktů

Profikoření - Vepřová střívka kalibr 30/32 Střeva na klobasy

Vepřová střívka kalibr 30/32 Vzhled: Vepřová střeva zasolená v kalibru 30/32, svazek 91,4 m. Použití: Na párky a klobásy. Na 1 kg masa spotřebujete cca 2 m střívek. Postup přípravy: Střeva opláchneme a namočíme na den do studené vody. Poté svazek rozebereme a namočíme do vlažné vody. Můžeme začít narážet. Střeva, která zbydou přesolíme, necháme okapat a uschováme do chladu. Skladovací teplota by měla být do 10°C. V případě nákupu střívek, doporučujeme zákazníkům si zboží převzít v co nejkratším...

Profikoření - Vepřová střívka kalibr 30/32 Střeva na klobásy

Vepřová střívka kalibr 30/32 Vzhled: Vepřová střeva zasolená v kalibru 30/32, svazek 91,4 m. Použití: Na párky a klobásy. Na 1 kg masa spotřebujete cca 2 m střívek. Postup přípravy: Střeva opláchneme a namočíme na den do studené vody. Poté svazek rozebereme a namočíme do vlažné vody. Můžeme začít narážet. Střeva, která zbydou přesolíme, necháme okapat a uschováme do chladu. Skladovací teplota by měla být do 10°C. V případě nákupu střívek, doporučujeme zákazníkům si zboží převzít v co nejkratším...

Profikoření - Vepřová střívka kalibr 32/34 Střeva na párky a klobasy

Vepřová střívka kalibr 32/34 Vzhled: Vepřová střeva zasolená v kalibru 32/34, svazek 91,4 m. Použití: Na párky a klobásy. Postup přípravy: Střeva opláchneme a namočíme na den do studené vody. Poté svazek rozebereme a namočíme do vlažné vody. Můžeme začít narážet. Střeva, která zbydou přesolíme, necháme okapat a uschováme do chladu. Skladovací teplota by měla být do 10°C. V případě nákupu střívek, doporučujeme zákazníkům si zboží převzít v co nejkratším čase. Jedná se sice o zasolená střívka, kd...

Profikoření - Vepřová střívka kalibr 34/36 Střeva na jitrnice a jelita

Vepřová střívka kalibr 34/36 Vzhled: Vepřová střeva zasolená v kalibru 34/36, svazek 91,4 m. Použití: Na jitrnice a jelita. Postup přípravy: Střeva opláchneme a namočíme na den do studené vody. Poté svazek rozebereme a namočíme do vlažné vody. Můžeme začít narážet. Střeva, která zbydou přesolíme, necháme okapat a uschováme do chladu. Skladovací teplota by měla být do 10°C. V případě nákupu střívek, doporučujeme zákazníkům si zboží převzít v co nejkratším čase. Jedná se sice o zasolená střívka, ...

Vepřová střívka kalibr 30/32 svazek 20 m Střeva na klobásky

Vepřová střívka kalibr 30/32 Vzhled: Vepřová střeva zasolená v kalibru 30/32, svazek 20 m. Použití: Na klobásky. Postup přípravy: Střeva opláchneme a namočíme na den do studené vody. Poté svazek rozebereme a namočíme do vlažné vody. Můžeme začít narážet. Střeva, která zbydou přesolíme, necháme okapat a uschováme do chladu. Skladovací teplota by měla být do 10°C. V případě nákupu střívek, doporučujeme zákazníkům si zboží převzít v co nejkratším čase. Jedná se sice o zasolená střívka, kdy sůl půs...

Profikoření - Vepřová střívka kalibr 38/40 Střeva na jitrnice a jelita

Vepřová střívka kalibr 38/40 Vzhled: Vepřová střeva zasolená v kalibru 38/40, svazek 91,4 m. Použití: Na jitrnice a jelita. Postup přípravy: Střeva opláchneme a namočíme na den do studené vody. Poté svazek rozebereme a namočíme do vlažné vody. Můžeme začít narážet. Střeva, která zbydou přesolíme, necháme okapat a uschováme do chladu. Skladovací teplota by měla být do 10°C. V případě nákupu střívek, doporučujeme zákazníkům si zboží převzít v co nejkratším čase. Jedná se sice o zasolená střívka, ...

Profikoření - Vepřová střívka kalibr 32/34 Střeva na párky a klobasy

Vepřová střívka kalibr 32/34 Vzhled: Vepřová střeva zasolená v kalibru 32/34, svazek 91,4 m. Použití: Na párky a klobásy. Postup přípravy: Střeva opláchneme a namočíme na den do studené vody. Poté svazek rozebereme a namočíme do vlažné vody. Můžeme začít narážet. Střeva, která zbydou přesolíme, necháme okapat a uschováme do chladu. Skladovací teplota by měla být do 10°C. V případě nákupu střívek, doporučujeme zákazníkům si zboží převzít v co nejkratším čase. Jedná se sice o zasolená střívka, kd...

Profikoření - Vepřová střívka kalibr 28/30 Střeva na párky a klobasy

Vepřová střívka kalibr 28/30 Vzhled: Vepřová střeva zasolená v kalibru 28/30, svazek 91,4 m. Použití: Na párky a klobásy. Postup přípravy: Střeva opláchneme a namočíme na den do studené vody. Poté svazek rozebereme a namočíme do vlažné vody. Můžeme začít narážet. Střeva, která zbydou přesolíme, necháme okapat a uschováme do chladu. Skladovací teplota by měla být do 10°C. V případě nákupu střívek, doporučujeme zákazníkům si zboží převzít v co nejkratším čase. Jedná se sice o zasolená střívka, kd...

Vepřová střívka kalibr 36/38 EU svazek 91,4 m Střeva na jelita a točený salám

Vepřová střívka kalibr 36/38 Vzhled: Vepřová střeva zasolená v kalibru 36/38, svazek 91,4 m. Použití: Na jelita a točený salám. Postup přípravy: Střeva opláchneme a namočíme na den do studené vody. Poté svazek rozebereme a namočíme do vlažné vody. Můžeme začít narážet. Střeva, která zbydou přesolíme, necháme okapat a uschováme do chladu. Skladovací teplota by měla být do 10°C. V případě nákupu střívek, doporučujeme zákazníkům si zboží převzít v co nejkratším čase. Jedná se sice o zasolená střív...