Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Velke bilovice

Nalezeno:    75 produktů

Cuvée, Zemské, 2015, Vinařství Sedlák, 0.75 l

Odrůdové složení: Pinot Blanc x Pinot Gris x Chardonnay Obec: Velké Bílovice Alkohol: 12,0 % obj. Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Modrý Portugal, Zemské, 2015, Vinařství Sedlák, 0.75 l

Obec: Velké Bílovice Alkohol: 12,0 % obj. Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.

Modrý Portugal, Jakostní odrůdové, 2012, Vinařství Vladimír Tetur, 0.75 l

Obec: Velké Bílovice Alkohol: 13,0 % obj. Zbytkový cukr: 0,5 g/l Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Irsai Oliver, Jakostní odrůdové, 2015, Vinařství František Zapletal, 0.75 l

Obec: Velké Bílovice Trať: Pod Belegrady Alkohol: 12,0 % obj. Zbytkový cukr: 0,7 g/l Kyseliny: 5,0 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 6 let od lahvování.

Ryzlink rýnský, Pozdní sběr, 2015, Vinařství Sedlák, 0.75 l

Obec: Velké Bílovice Trať: Dlouhá hora Alkohol: 12,5 % obj. Zbytkový cukr: 5,6 g/l Kyseliny: 7,2 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Hibernal, Výběr z hroznů, 2015, Vinařství Sedlák, 0.75 l

Obec: Velké Bílovice Trať: Nová hora Alkohol: 12,5 % obj. Zbytkový cukr: 15,6 g/l Kyseliny: 6,6 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Cabernet Sauvignon, Pozdní sběr, 2015, Vinařství František Zapletal, 0.75 l

Obec: Velké Bílovice Trať: Nová hora Alkohol: 13,0 % obj. Zbytkový cukr: 8,7 g/l Kyseliny: 5,7 g/l Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Svatovavřinecké, Classic, Zemské, 2016, Sing Wine, 0.75 l

Obec: Velké Bílovice Alkohol: 13,0 % obj. Zbytkový cukr: 5,8 g/l Kyseliny: 5,8 g/l Doporučená teplota podávání: 13 - 15 °C Skladujte při teplotě 10 - 12 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.

Rulandské modré, Classic, Zemské, 2016, Sing Wine, 0.75 l

Obec: Velké Bílovice Alkohol: 13,0 % obj. Zbytkový cukr: 0,4 g/l Kyseliny: 5,4 g/l Doporučená teplota podávání: 13 - 15 °C Skladujte při teplotě 10 - 12 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.

Müller Thurgau, Jakostní odrůdové, 2014, Vinařství František Zapletal, 0.75 l

Obec: Velké Bílovice Trať: Nová hora Alkohol: 11,0 % obj. Zbytkový cukr: 7,0 g/l Kyseliny: 7,8 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Veltlínské zelené, Kabinet, 2014, Vinařství František Zapletal, 0.75 l

Obec: Velké Bílovice Trať: Pod Belegrady Alkohol: 11,0 % obj. Zbytkový cukr: 4,8 g/l Kyseliny: 6,5 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Svatovavřinecké, Jakostní odrůdové, 2011, Vinařství František Zapletal, 0.75 l

Obec: Velké Bílovice Trať: Přední hora Alkohol: 13,0 % obj. Zbytkový cukr: 4,2 g/l Kyseliny: 0,2 g/l Doporučená teplota podávání: 14 - 16 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Frankovka, Pozdní sběr, 2014, Vinařství František Zapletal, 0.75 l

Obec: Velké Bílovice Trať: Pod Belegrady Alkohol: 12,0 % obj. Zbytkový cukr: 5,5 g/l Kyseliny: 6,7 g/l Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Muškát moravský, Jakostní odrůdové, 2014, Vinařství Vladimír Tetur, 0.75 l

Víno zlatožluté barvy. Velmi aromatické s muškátovou až černorybízovou vůní, jemnou ovocnou chutí i vůní a perspektivní kyselinkou. Obec: Velké Bílovice Alkohol: 12,0 % obj. Zbytkový cukr: 6,3 g/l Kyseliny: 6,0 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Neuburské, Jakostní odrůdové, 2014, Vinařství Vladimír Tetur, 0.75 l

Víno zelenožluté barvy, jemné kyselinky, ovocné lehce kořeněné vůně a květinkového buketu. Obec: Velké Bílovice Alkohol: 12,0 % obj. Zbytkový cukr: 9,3 g/l Kyseliny: 7,1 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Tramín červený, Kabinet, 2014, Vinařství Vladimír Tetur, 0.75 l

Víno krásné zlatožluté barvy. V chuti je lehce kořenité s květinovými tóny v závěru. Obec: Velké Bílovice Alkohol: 11,5 % obj. Zbytkový cukr: 3,6 g/l Kyseliny: 7,3 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Veltlínské zelené, Kabinet, 2014, Vinařství Vladimír Tetur, 0.75 l

Svěží víno s jemnou a velice příjemnou kyselinkou. V chuti i vůni jsou patrné květnaté tóny. Obec: Velké Bílovice Alkohol: 11,5 % obj. Zbytkový cukr: 9,9 g/l Kyseliny: 5,3 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Aurelius, Pozdní sběr, 2014, Vinařství František Zapletal, 0.75 l

Obec: Velké Bílovice Trať: Přední hora Alkohol: 12,0 % obj. Zbytkový cukr: 18,5 g/l Kyseliny: 7,3 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 6 let od lahvování.

Chardonnay, Výběr z hroznů, 2015, Vinařství František Zapletal, 0.75 l

Obec: Velké Bílovice Alkohol: 13,5 % obj. Zbytkový cukr: 19,7 g/l Kyseliny: 6,3 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 8 let od lahvování.

Svatovavřinecké, Exclusive, Jakostní odrůdové, 2009, Sing Wine, 0.75 l

Obec: Velké Bílovice Trať: Přední hora Alkohol: 12,0 % obj. Zbytkový cukr: 1,0 g/l Kyseliny: 5,3 g/l Doporučená teplota podávání: 14 - 16 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Merlot, Pozdní sběr - barrique, 2012, Vinařství Sedlák, 0.75 l

Víno zrálo 12 měsíců ve velkém francouzském sudu, kde získalo příjemné aroma sušených švestek, ostružin a borůvek, doplněné příjemnými tóny kávy, kouře a čokolády. V chuti je víno výrazné s bohatou strukturou tříslovin, které víno nádherně prodlužují. Obec: Velké Bílovice Alkohol: 13,0 % obj. Zbytkový cukr: 0,8 g/l Kyseliny: 5,3 g/l Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem....

Regent, Pozdní sběr, 2013, Velkobílovická vína, 0.75 l

Víno s tmavě granátovou barvou, příjemnou ovocnou vůní s tóny třešní a červeného rybízu. V chuti plné s vyšším obsahem taninů a dlouhotrvající dochutí. Doporučujeme podávat k těstovinám a pečenému masu. Obec: Velké Bílovice Trať: Nová hora Alkohol: 13,5 % obj. Zbytkový cukr: 1,7 g/l Kyseliny: 3,9 g/l Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem....

Müller Thurgau, Exclusive, Jakostní odrůdové, 2016, Sing Wine, 0.75 l

Müller Thurgau je víno zelenkavě žluté barvy s jemně muškátovým až vanilkovým buketem, které vyvolává dojem šťavnatosti. Doporučujeme podávat k veškerým úpravám ryb, telecímu masu, krůtě, zeleninovým polévkám a bílým měkkým sýrům. Obec: Velké Bílovice Trať: Zadní hora Alkohol: 12,0 % obj. Zbytkový cukr: 7,2 g/l Kyseliny: 5,7 g/l Doporučená teplota podávání: 9 - 11 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem....

Sauvignon, Exclusive, Pozdní sběr, 2016, Sing Wine, 0.75 l

Tento Sauvignon se vyznačuje broskvově muškátovou až kopřivovou chutí a vůní. Doporučujeme podávat k sýrům typu Čedar, řízkům, drůbeži, ale i ke sladkému cukroví. Obec: Velké Bílovice Trať: Nová hora Alkohol: 12,0 % obj. Zbytkový cukr: 10,0 g/l Kyseliny: 6,7 g/l Doporučená teplota podávání: 9 - 11 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Cabernet Sauvignon, Exclusive, Jakostní odrůdové, 2015, Sing Wine, 0.75 l

Víno granátové barvy. Typická vůně černého rybízu, ostružin, tabáku, cedrového dřeva či marmelády. Víno je mohutné s velmi dlouho trvajícím dojmem a lehkou tříslovinkou. Doporučujeme podávat k masitým jídlům. Obec: Velké Bílovice Trať: Vinohrádky Alkohol: 13,5 % obj. Zbytkový cukr: 0,3 g/l Kyseliny: 5,2 g/l Doporučená teplota podávání: 13 - 15 °C Skladujte při teplotě 10 - 12 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem....

Zweigeltrebe, Pozdní sběr, 2013, Vinařství Sedlák, 0.75 l

Toto víno zrálo 18 měsíců ve velkém francouzském dubovém sudu, kde získalo výraznou ovocnou vůní přezrálých višní, třešní a sušených švestek. Elegantní víno s bohatou strukturou vyvážených tříslovin a lahodnou dochutí. Obec: Velké Bílovice Alkohol: 12,0 % obj. Zbytkový cukr: 0,5 g/l Kyseliny: 5,2 g/l Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem....

Rulandské modré, Výběr z hroznů, 2013, Vinařství Sedlák, 0.75 l

Toto víno zrálo 12 měsíců ve velkém francouzském dubovém sudu, kde získalo intenzivní vůni sušených švestek a třešní. V chuti je víno plné s bohatou strukturou vyvážených tříslovin a lahodnou dochutí kávy a čokolády. Obec: Velké Bílovice Trať: Pod Belegrady Alkohol: 13,0 % obj. Zbytkový cukr: 0,3 g/l Kyseliny: 5,0 g/l Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem....

Sylvánské zelené, Pozdní sběr, 2015, Vinařství Vladimír Tetur, 0.75 l

Svěží jemně kořenité víno. V chuti i vůni můžeme cítit angrešt. Obec: Velké Bílovice Alkohol: 12,0 % obj. Zbytkový cukr: 25,6 g/l Kyseliny: 6,1 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 4 - 8 let od lahvování.

Rulandské modré, Pozdní sběr, 2013, Vinařství Vladimír Tetur, 0.75 l

Plné, kořenité víno s typicky cihlovou barvou a mandlovým buketem. Obec: Velké Bílovice Alkohol: 14,0 % obj. Zbytkový cukr: 2,3 g/l Kyseliny: 5,6 g/l Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 4 - 8 let od lahvování.

Frankovka, Jakostní odrůdové, 2011, Vinařství Vladimír Tetur, 0.75 l

Velmi oblíbená odrůda tmavě rubínové barvy. Ve vůni je víno mírně skořicové a připomíná jádra peckovin. V chuti je plné, příjemné a velmi extraktivní s kouřovou dochutí. Víno bylo vyrobeno bezoxidovou metodou ve vinofikátoru. Obec: Velké Bílovice Alkohol: 14,0 % obj. Zbytkový cukr: 1,3 g/l Kyseliny: 4,9 g/l Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Merlot, Pozdní sběr - barrique, 2012, Vinařství Vladimír Tetur, 0.75 l

Barva vína je vysoká a sytá. Ve vůni cítíme směs lesních plodů. V chuti je víno sametové s dlouhou dochutí. Obec: Velké Bílovice Alkohol: 14,0 % obj. Zbytkový cukr: 1,1 g/l Kyseliny: 5,3 g/l Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 4 - 9 let od lahvování.

Cabernet Sauvignon, Pozdní sběr, 2012, Vinařství Ludvík Maděřič, 0.75 l

Tento Cabernet je vínem plným a bohatým na třísloviny a aromatické látky. Bohatě strukturovaná chuť lesního ovoce černého rybízu s vůní mletého máku a intenzivní dochuti. Víno je nachové barvy. Doporučujeme podávat ke zvěřině nebo hovězímu masu. Obec: Velké Bílovice Trať: Slovenské Alkohol: 12,0 % obj. Doporučená teplota podávání: 13 - 15 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 6 let o...

Sauvignon, Exclusive, Kabinet, 2014, Sing Wine, 0.75 l

Sauvignon se vyznačuje broskvově-muškátovou až kopřivovou chutí a vůní. Doporučujeme podávat k sýrům typu Čedar, řízkům, drůbeži, ale i ke sladkému cukroví. Ocenění: IWC San Francisco 2015 - stříbrná medaile Vinum Juvenale 2015 - zlatá medaile Obec: Velké Bílovice Trať: Nová hora Alkohol: 11,0 % obj. Zbytkový cukr: 14,0 g/l Kyseliny: 8,1 g/l Doporučená teplota podávání: 9 - 11 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem....

Müller Thurgau, Kabinet, 2015, František Mádl - Malý vinař, 0.75 l

Svěží víno s jemným ovocným aromatem, velmi příjemné a harmonické chuti pro každou příležitost. Obec: Velké Bílovice Trať: Nová hora Alkohol: 12,0 % obj. Zbytkový cukr: 2,1 g/l Kyseliny: 5,3 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 5 let od lahvování.

Rulandské šedé, Pozdní sběr, 2013, František Mádl - Malý vinař, 0.75 l

Víno je chuťově velmi dobře vyvážené. 30 % zrálo v sudech a ty dodaly vínu jemnou dubovou kouřovinku, která se spojila s ovocně zemitým charakterem této odrůdy. Doporučujeme podávat k bílým pikantním masům a ovocným dezertům. Obec: Velké Bílovice Trať: Zadní hora Alkohol: 12,0 % obj. Zbytkový cukr: 2,0 g/l Kyseliny: 7,0 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem....

Pálava, Exclusive, Pozdní sběr, 2016, Sing Wine, 0.75 l

Tato Pálava má jasnou, zlatavou barvu a vyzrálou vůni zralého ovoce. Zaujme velmi mohutným, komplexním a chuťovým vjevem. Ve vůni nalezneme koření, muškát a vanilku. Doporučujeme podávat ke kořeněným jídlům, k paštikám nebo ke sladkým úpravám masa. Ocenění: Vinum Juvenale 2016 - stříbrná medaile Obec: Velké Bílovice Trať: Vinohrádky Alkohol: 13,5 % obj. Zbytkový cukr: 15,9 g/l Kyseliny: 7,7 g/l Doporučená teplota podávání: 9 - 11 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, ...

Zweigeltrebe, Premium, Jakostní odrůdové, 2016, Sing Wine, 0.75 l

Toto víno vyrobené z modrých hroznů odrůdy Zweigeltrebe je ideální pro horké letní dny. Krásné svěží ovocné aroma jahod a malin a lososová barva je podtržena lehkou ovocnou chutí tohoto růžového vína. Doporučujeme podávat k sýrům, zeleninovým salátům a těstovinám. Obec: Velké Bílovice Alkohol: 11,0 % obj. Zbytkový cukr: 14,7 g/l Kyseliny: 6,5 g/l Doporučená teplota podávání: 7 - 10 °C Skladujte při teplotě 10 - 12 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek za...

Frankovka, Premium, Pozdní sběr, 2016, Sing Wine, 0.75 l

Toto víno vyrobené z modrých hroznů odrůdy Frankovka, je ideální pro horké letní dny. Krásné svěží ovocné aroma jahod a malin a lososová barva je podtržena lehkou ovocnou chutí tohoto růžového vína. Doporučujeme podávat k sýrům, zeleninovým salátům a těstovinám. Obec: Velké Bílovice Trať: Pod Belegrady Alkohol: 11,0 % obj. Zbytkový cukr: 15,3 g/l Kyseliny: 6,7 g/l Doporučená teplota podávání: 7 - 10 °C Skladujte při teplotě 10 - 12 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze...

Rulandské modré, Exclusive, Pozdní sběr, 2015, Sing Wine, 0.75 l

Rulandské modré je víno s cihlově červenou barvou. V chuti připomínající sušené švestky s velmi jemnou a čistou tříslovinou. Doporučujeme podávat k pečeným masům a zvěřině. Obec: Velké Bílovice Trať: Nová hora Alkohol: 13,5 % obj. Zbytkový cukr: 0,3 g/l Kyseliny: 4,6 g/l Doporučená teplota podávání: 14 - 16 °C Skladujte při teplotě 10 - 12 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 6 let od lahvování....

Modrý Portugal, Jakostní odrůdové, 2016, Vinařství Petr Skoupil, 0.75 l

Víno elegantní granátové barvy s fialovými odlesky. Ve vůni i chuti se objevují tóny připomínající peckové ovoce a lesní plody. Víno je vyvážené a hebké. Doporučujeme podávat ke grilovaným lehkým masům. Obec: Velké Bílovice Trať: Zadní hora Alkohol: 12,5 % obj. Zbytkový cukr: 1,2 g/l Kyseliny: 5,7 g/l Doporučená teplota podávání: 16 - 11 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez př8stupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 ...

Veltlínské zelené, Jakostní odrůdové, 2014, Vinařství Petr Skoupil, 0.75 l

Víno jemné zlatožluté barvy. Ve vůni a chuti se objevují tóny lipového a akátového medu, pepře a mandle. V chuti je víno svěží a vyvážené, doprovázeno nevtíravou kyselinkou. Doporučujeme podávat k rybám, k lehčím pokrmům z drůbeže nebo k telecímu masu. Obec: Velké Bílovice Trať: Zadní Hora Alkohol: 11,5 % obj. Zbytkový cukr: 4,1 g/l Kyseliny: 6,9 g/l Pro servis doporučujeme otevřít láhev zhruba půl hodiny před podáváním. Doporučená teplota podávání: 11 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C...

Pinot noir, Kabinet, 2014, Vinařství VINO HORT, 0.75 l

Růžová barva vína hraje rovněž odstíny meruňkové. Ve vůni najdete čerstvé lesní jahody, které také kouzelně přecházejído chuti. Víno je harmonické s vyrovnanou dochutí jahod a medu. Disponuje výraznou kyselinou v kombinaci s cukrem. Svojí povahou je předurčeno pro podzimní pití. Doporučujeme podávat k rybám a lehkým dezertům. Obec: Velké Bílovice Trať: Dlouhá hora Alkohol: 11,0 % obj. Zbytkový cukr: 3,2 g/l Kyseliny: 9,2 g/l Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C Skladujte při teplotě 6 - 1...

Merlot, Pozdní sběr, 2013, Vinařství Sedlák, 0.75 l

Toto víno zrálo 18 měsíců ve velkém francouzském dubovém sudu, kde získalo výraznou ovocnou vůní sušených švestek, ostružin a borůvek, doplněné příjemnými tóny kávy a čokolády. V chuti je víno výrazné s bohatou strukturou vyvážených tříslovin, které víno nádherně prodlužují. Obec: Velké Bílovice Alkohol: 12,5 % obj. Zbytkový cukr: 0,1 g/l Kyseliny: 5,4 g/l Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek za...

Pálava, Výběr z hroznů, 2015, Vinařství Vladimír Tetur, 0.75 l

Barva vína je zlatožlutá. Vůně velmi výrazná, atraktivní květnato kořenitá. Podobně jako u Tramínu červeného jsou lehce cítit růže a fialky. Toto extraktivní víno s harmonickou kyselinkou a medovou dochutí je polosladké, což ještě umocňuje jeho plnost. Obec: Velké Bílovice Alkohol: 13,5 % obj. Zbytkový cukr: 16,6 g/l Kyseliny: 6,4 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné...

Ryzlink vlašský, Výběr z cibéb, 2006, Vinařství Vladimír Tetur, 0.38 l

Barva vína je sytě žlutá. Velmi extraktivní typ speciálního vína, jehož hrozny se sklízí v průběhu listopadu po napadení ušlechtilou plísní Botritis cinerea. Ve vůni i v chuti cítíme hrozinky. Víno s velmi dlouhou dochutí. Obec: Velké Bílovice Trať: Nová hora Alkohol: 12,5 % obj. Zbytkový cukr: 109,2 g/l Kyseliny: 5,5 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat p...

Merlot, Pozdní sběr, 2013, Vinařství Vladimír Tetur, 0.75 l

Barva vína je pomerančovomalinová. Velmi svěží a temperamentní víno s nižším alkoholem. Ve vůni a chuti cítíme kombinací citrusových a rybízových tónů. Vyváženost alkoholu, kyselinek a zbytkového cukru dělají z tohoto vína společníka na větší a osvěžující pití. Ocenění: Le Mondial du Rose 2014 - stříbrná medaile AWC Vienna 2014 - stříbrná medaile Grand Prix Vinex 2014 - stříbrná medaile Obec: Velké Bílovice Alkohol: 11,0 % obj. Zbytkový cukr: 10,5 g/l Doporučená teplota podávání: 8...

Frankovka, Pozdní sběr, 2011, Vinařství Vladimír Tetur, 0.75 l

Barva vína je rubínová, vůně skořicová až višňová. V chuti je víno plné, příjemné, na konci s čokoládovými tóny. Ocenění: Národní soutěž vín 2013 (Velkopavlovická podoblast) - stříbrná medaile Promenáda červených vín 2012 - stříbrná medaile Obec: Velké Bílovice Alkohol: 13,5 % obj. Zbytkový cukr: 1,0 g/l Kyseliny: 4,2 g/l Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné ar...

Chardonnay, Pozdní sběr, 2012, Vinařství Ludvík Maděřič, 0.75 l

Vyjímečné víno, plné, bohaté chuti broskví s příjemnou lískooříškovou dochutí. Víno má lehce pikantní kyselinku a zvýšený obsah cukru, který dodává vínu chuť i vůni medu. Je těžkým vínem plným rozličných chutí, které dokáže oslovit všechny milovníky vín. Doporučujeme podávat k aromatickým sýrům, desertům a telecímu masu. Obec: Velké Bílovice Trať: Slovenské Alkohol: 12,5 % obj. Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloz...

Müller Thurgau, Výběr z hroznů, 2012, Vinařství Ludvík Maděřič, 0.75 l

Extraktivní víno bohaté chuti po medu a rozinkách s příjemným aroma broskví. V dochuti jsou cítit intenzivní karamelové tóny, perzistence je dlouhá. Hrozny tohoto vína pochází z BIO produkce. Během dozrávání bylo 30 % bobulí vysušeno sluncem do cibéb. Doporučujeme podávat jako solitérní víno. Obec: Velké Bílovice Trať: Obory Alkohol: 12,5 % obj. Zbytkový cukr: 11,7 g/l Kyseliny: 5,6 g/l Bezcukernatý extrakt: 22,2 g/l Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, be...

Cuvée, G - Moll, Zemské, 2013, Sing Wine, 0.75 l

Odrůdové složení: 40 % Ryzlink rýnský x 30 % Sauvignon x 30 % Chardonnay Barva vína je zlatě žlutá. Ve vůni připomíná kvetoucí lípu. Chuť je plná, harmonická. Víno je laděno k navázání příjemné atmosféry a chuti si zazpívat pěkné moravské písně v molových toninách. Obec: Velké Bílovice Trať: Vinohrádky Alkohol: 12,0 % obj. Zbytkový cukr: 6,2 g/l Kyseliny: 7,7 g/l Doporučená teplota podávání: 9 - 11 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek za...

Svatovavřinecké, Kabinet, 2012, Zbyněk Osička, 0.75 l

Víno jiskrné, tmavě růžové až malinové barvy. Příjemná ovocná vůně s patrnými tóny kompotových jahod a třešní. V chuti je víno jemné, svěží až krémové, můžeme cítit jahody v jogurtu. Doporučujeme podávat k různým druhům sýrů, jemným pokrmům z kuřecího masa nebo ke grilované zelenině. Víno je vhodné otevřít půl hodiny před podáváním, aby vynikly jeho vlastnosti. Obec: Velké Bílovice Trať: Vinohrádky Alkohol: 11,5 % obj. Zbytkový cukr: 0,7 g/l Kyseliny: 6,6 g/l Doporučená teplota podávání...

Tramín červený, Exclusive, Pozdní sběr, 2014, Sing Wine, 0.75 l

Tramín červený je víno jemně nasládlé v chuti s intenzivním buketem, který připomíná vůni skořice, pomerančové kůry či rozkvetlých růží. V chuti očekávejte koření, med i exotické ovoce. Doporučujeme podávat jako doprovod k předkrmům, zejména paštikám z husích jater, nebo i k některým exotickým, silně kořeněným jídlům asijské kuchyně. Obec: Velké Bílovice Trať: Nová hora Alkohol: 12,0 % obj. Zbytkový cukr: 14,5 g/l Kyseliny: 7,8 g/l Doporučená teplota podávání: 9 - 11 °C Skladujte při teplot...

Cuvée, Renomé, Zemské, 2012, Vinařství Sedlák, 0.75 l

Odrůdové složení: 50 % Rulandské modré x 25 % Zweigeltrebe x 25 % Merlot Víno zrálo 12 měsíců v dubových francouzských sudech barrique. Krásný buket černého bobulového ovoce, sušených švestek a ostružin je harmonicky doplněn jemnými tóny vanilky, kávy a hořké čokolády. V chuti je víno plné, bohaté extraktem s příjemně vyváženými sametovými tříslovinami a lahodnou dochutí. Obec: Velké Bílovice Alkohol: 13,0 % obj. Cukernatost hroznů při sběru: 24,5 °NM Doporučená teplota podávání...

Frankovka, Pozdní sběr, 2014, Zbyněk Osička, 0.75 l

Víno světle jahodové barvy. Příjemná ovocná vůně s patrnými tóny lesních jahod, jarních květů s buketem bobulového ovoce. V chuti je víno jemné s tóny lesního ovoce a svěží i přes vyšší obsah zbytkového cukru. V chuti můžeme nalézt maliny a jahody. Doporučujeme podávat k různým druhům sýrů, k lehkým pokrmům z kuřecího masa nebo ke grilované zelenině. Obec: Velké Bílovice Trať: Vinohrady Alkohol: 11,0 % obj. Zbytkový cukr: 28,0 g/l Kyseliny: 7,4 g/l Bezcukernatý extrakt: 23,0 g/l Doporučená ...

Rulandské modré, Pozdní sběr, 2014, Zbyněk Osička, 0.75 l

Víno jiskrné, malinové barvy. Podmanivá ovocná vůně ve které jsou patrné znaky lesních jahod, malin a třešní. V chuti je víno plné s tóny lesního ovoce, převážně malin a jahod, které jsou podpořeny jemným zbytkovým cukrem. Doporučujeme podávat k různým druhům sýrů, k pokrmům z kuřecího nebo telecího masa. Obec: Velké Bílovice Trať: Vinohrádky Alkohol: 10,5 % obj. Zbytkový cukr: 9,6 g/l Kyseliny: 7,8 g/l Bezcukernatý extrakt: 25,0 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při tep...

Sauvignon, Terroir, Pozdní sběr, 2016, Vinařství Petr Skoupil, 0.75 l

Ve vůni můžeme cítit černorybízový keř. V chuti se objevuje černý rybíz až do tónů kopřivovitosti. Víno je vyráběno kryomacerací - metoda, kdy se rmut (odstopkované a pomleté bobulky hroznů) nechají naležet za velmi nízkých teplot a tím se z nich „vylouhuje", tedy maceruje řada látek, především aromatické povahy. Frejúnky jsou jedny z nejvýše položených vinic u nás. Hrozny díky unikátní poloze dosahují nejvyšší cukernatosti a Sauvignon je pro rodinu Skoupilových učiněným rodinným klenotem. ...

Ryzlink vlašský, Terroir, Výběr z hroznů, 2015, Vinařství Petr Skoupil, 0.75 l

Ve vůni můžeme cíti limetkovou kůru s vlašským ořechem, chuť výrazně citrusová s jemnou dochutí ořechů. Víno je vyráběno kryomacerací - je metoda, kdy se rmut (odstopkované a pomleté bobulky hroznů) nechají naležet za velmi nízkých teplot a tím se z nich „vylouhuje“, tedy maceruje řada látek, především aromatické povahy. Skoupilův "Vlašák" získal již mnoho ocenění v ČR i zahraničí. Doporučujeme podávat ke kuřecímu a krůtímu masu nebo rybám. Ocenění: Výstava vín Velké Bílovice 2017 -...

Veltlínské zelené, Pozdní sběr, 2015, Zbyněk Osička, 0.75 l

Víno elegantní zlatožluté barvy. Příjemná ovocná vůně s tóny lipového květu, koření a manga. V chuti je víno svěží, vyvážené s tóny broskví, lipového květu a příjemným pikantním závěrem. Doporučujeme podávat k rizotu, kuřecímu či telecímu grilovanému masu. Víno je vhodné otevřít půl hodiny před konzumací aby se plně rozvinulo jeho aroma. Obec: Velké Bílovice Trať: Zadní hora Alkohol: 11,5 % obj. Zbytkový cukr: 4,0 g/l Kyseliny: 5,8 g/l Bezcukernatý extrakt: 20,5 g/l Doporučená teplota podáv...

Ryzlink vlašský, Pozdní sběr, 2015, Zbyněk Osička, 0.75 l

Víno žlutozelené barvy s širokou škálou vůní, jako červený rybíz, angrešt, rozinky a lehké medové tóny. V chuti je víno plné, minerální s jemným zbytkovým cukrem. Doporučujeme podávat k variacím sýrů s modrou plísní nebo k čokoládovým a ovocným dezertům. Víno je vhodné otevřít půl hodiny před konzumací aby se plně rozvinulo jeho aroma. Obec: Velké Bílovice Trať: Přední hora Alkohol: 11,5 % obj. Zbytkový cukr: 13,0 g/l Kyseliny: 6,8 g/l Bezcukernatý extrakt: 25,0 g/l Doporučená teplota podáv...

Frankovka, Pozdní sběr, 2015, Zbyněk Osička, 0.75 l

Víno jiskrné jahodové barvy. Příjemná ovocná vůně, v které jsou patrné tóny lesních jahod, jarních květů, ale také buket bobulového ovoce. V chuti je víno jemné s tóny lesního ovoce, především jahod a malin. I přes svůj vyšší obsah zbytkového cukru si víno zachovává svou svěžest. Doporučujeme podávat k různým druhům sýrů, lehkým pokrmům z kuřecího masa nebo ke grilované zelenině. Víno je vhodné otevřít půl hodiny před konzumací aby se plně rozvinulo jeho aroma. Obec: Velké Bílovice Trať: Vi...

Dornfelder, Pozdní sběr, 2015, Karel Průša - Vinařství Na Soutoku, 0.75 l

Toto typicky sytě až tmavě zbarvené víno odrůdy Dornfelder vzniklo za použití technologie studené předfermentační macerace, která vínu propůjčila silně ovocný, odrůdově typický charakter. Vyznačuje se výraznou vůní čerstvě rozmačkaného lesního ovoce a černých třešní. Chuť je extraktivní a středně plná, doplněná lahodně šťavnatou kyselinkou. Doporučujeme podávat k vyzrálým sýrům, různým druhům grilovaného masa a steakům. Obec: Velké Bílovice Trať: Zadní Hora Alkohol: 12,5 % obj. Zbytkový...

Cuvée, Jacob Hutter, Pozdní sběr, 2013, Habánské sklepy, 0.75 l

Odrůdové složení: Chardonnay x Tramín červený x Ryzlink rýnský Unikátní Cuvée, které vzniklo kombinací tří odrůd. Chardonnay dává vínu ovocnost. Tramín červený kořenitost a Ryzlink rýnský víno elegantně doplňuje květnatostí a šťavnatostí. Kombinace odrůd a zvolený pomalý způsob výroby daly vzniknout originálnímu vínu s příjemnou harmonií a komplexností. Nižší, zlatavě žlutá barva, intenzivní aroma bezového květu, angreštu, bílého rybízu a broskve. Chuť je jemně kořenitá a šťavnatá, ovocitéh...

Ryzlink rýnský, Pozdní sběr, 2013, František Mádl - Malý vinař, 0.75 l

Toto víno vzniklo kupáží ročníku 2013 (85 %), který se vyznačoval vyšším obsahem kyselin a ročníku 2011 (15 %), který oproti tomu byl vyzrálejší, což se projevilo zvýšeným obsahem zbytkového cukru. Víno je velmi minerální, ovocné, typicky odrůdové s vůní lipového květu a také medu. Je plné, harmonické a dlouhé, na konci s příjemnou svěží kyselinkou a petrolejovou dochutí. Doporučujeme podávat k těstovinám s mořskými plody, k smaženým rybám, hovězímu masu s rýží a k houbovým pokrmům. Obec:...

Zweigeltrebe, Pozdní sběr, 2015, Zbyněk Osička, 0.75 l

Víno jiskrné, malinové barvy. Podmanivá ovocná vůně, s tóny lesní jahody, maliny a třešně. Chuť je plná lesního ovoce, především jahod a malin, podpořené jemným zbytkovým cukrem. Doporučujeme podávat k různým druhům sýrů, pokrmům z kuřecího nebo telecího masa. Víno je vhodné otevřít půl hodiny před konzumací aby se plně rozvinulo jeho aroma. Obec: Velké Bílovice Trať: Přední hora Alkohol: 11,0 % obj. Zbytkový cukr: 8,5 g/l Kyseliny: 6,3 g/l Bezcukernatý extrakt: 23,0 g/l Doporučená teplota ...

Dornfelder, Sweet, Pozdní sběr, 2015, Karel Průša - Vinařství Na Soutoku, 0.75 l

V srdci Velkopavlovické vinařské podoblasti byly vypěstovány hrozny, které spolu se speciálními technologiemi propůjčily tomuto vínu neobyčejně jemnou a sametově ovocnou chuť. Dornfelder SWEET působí šťavnatě a sladce s dominujícími ovocnými tóny černých třešní a jahod. Vůně je výrazná, odrůdově typická, s náznaky koření a čokolády. Víno působí sladce mladým dojmem, je nekomplikované, dobře se pije a svou svěží ovocnou chutí nabádá k dalšímu ochutnávání. Doporučujeme podávat samostatně nebo v...

Petr Skoupil Sylvánské zelené Pozdní sběr 2015 0,75l 12% LE

Tento suchý Sylván získal na Grand Prix Vinex 2017 zlatou medaili, na Výstavě vín Velké Bílovice 2017 medaili stříbrnou. Je totiž zcela unikátní a ne nadarmo patří do kolekce vín Limited. Zraje totiž ve speciálních dubových sudech dovezených z USA. Sylvánské zelené není v našich končinách vždy dobře k sehnání. To je dáno tím, že je odrůda velmi náročná na práce ve vinohradě. Navíc je málo odolná vůči zimním mrazům a padlí révovému. A to přitom patřilo mezi vůbec nejpěstovanější odrůdy ve stře...

Petr Skoupil Sylvánské zelené KERAMIKA Pozdní sběr 2016 0,75l 12%

Sylvánským zeleným byla v minulosti „porostlá“ velká část vinohradů. Dnes se ale od této starobylé odrůdy vinaři spíše odklání. Je totiž velmi náročná na zelené práce a existuje u ni vysoké riziko poškození dozrávajících hroznů ještě ve vinohradě. Podle tvrzení mnoha vinařů prostě nejsou práce na této odrůdě adekvátně zhodnoceny. Což je ovšem velká škoda, protože Sylvánské zelené dokáže být s milující péčí opravdu krásné víno. Petr Skoupil jde naštěstí proti tomuto negativnímu trendu. Díky něm...

Petr Skoupil Irsai Oliver KERAMIKA Kabinet/Zemské 2016 0,75l 12%

Irsai Oliver je samozřejmě nejrozšířenější ve své domovině. Právě kvůli svému zajímavému aroma se ale pěstuje i u nás a na Slovensku. Oblibu také získala i v mnohem exotičtějších destinacích, jako je Japonsko, Čína či Indie. Také „u protinožců“, který jsou známými pěstiteli révy a producenty kvalitních vín, má své místo. Velkobílovické vinařství Petr Skoupil produkuje Irsai Oliver v polosuché podobě, která mu také nejvíce svědčí. Zbytkový cukr v hodnotě 7,2 g/l „drží“ silně muškátové aroma a z...

Petr Skoupil Müller Thurgau KERAMIKA Kabinet/Zemské 2015 0,75l 11,5%

Vinařství Petr Skoupil má své sídlo i vinohrady ve staré vinařské obci Velké Bílovice. Tu ale neproslavilo jen víno. I zdejší archeologické nálezy mají vysokou prestiž. A právě vzory archeologických nálezů zdobí kolekci vín Keramika vinařství Skoupil. Hrozny použité na výrobu těchto vín totiž dozrávají nedaleko nálezů. Petr Skoupil stejnojmenné vinařství vede již čtvrt století. Za tu dobu se ve vinohradnictví a vinařství leccos změnilo. V současnosti se zaměřuje na maximální možnou redukci uží...

Petr Skoupil Rulandské bílé RESERVA 2014 0,75l 11,5%

Petr Skoupil, který je vinohradníkem a vinařem stejnojmenného velkobílovického vinařství, produkuje vína v několika odlišných kolekcích. „Základní“ kolekce Keramika seznamuje konzumenty s širokým odrůdovým spektrem vinařství. Kolekce Terroir klade důraz na lokality a viniční tratě, odkud pocházejí hrozny na výrobu těchto vín. Kolekce vín Reserva pak přináší unikátní vinný zážitek v podobě bílých i červených vín zrajících v barikových sudech. Vína bílá leží standartně 12 měsíců v klasických 225...

Petr Skoupil Cuvée Tricolor RESERVA Výběr z hroznů 2015 0,75l 12%

V severnějších vinařských oblastech je zvykem produkovat především odrůdová vína s jasně čitelným charakterem, který od dané odrůdy očekáváme. Ale zkuste podobná vína hledat třeba v kulturní domovině moderního vinařství, ve Francii. Najdete jen těžko. „Frčí“ tam především cuvée, tedy vína kombinující v sobě vícero odrůd. Jedním takovým je i Cuvée Tricolor 2015 Reserva vinařství Petr Skoupil z odrůd Svatovavřinecké, Zweigeltrebe a Dornfelder. Kde se vzal jeho název „Tricolor“? Ve vinici! Tam se...

Petr Skoupil Frizzante KERAMIKA 2016 0,75l 10,5%

Velké Bílovice nedaleko jihomoravské Břeclavi jsou domovem vinařství Petr Skoupil. Jeho současný šéf, vinař a vinohradník Petr Skoupil jej vede již od roku 1992. Více než 25 let. Vinohrady, na nichž dozrávají místní hrozny, leží na historických územích, kde se réva pěstuje po staletí. Léty ověřené lokality s vhodným podložím i podnebnými podmínkami jsou společně s umem a rodinnou tradicí vinařství zárukou vysoké kvality vín se značkou Skoupil. Vinařství Petr Skoupil rozděluje svá vína do čtyř...

Petr Skoupil Rulandské modré Exclusive KERAMIKA Jakostní 2015 0,75l 13%

Starobylá odrůda Rulandské modré pochází z francouzského Burgundska. Nebyli to nicméně Francouzi, ale římští vojáci, kdo z této révy vyráběl již v prvním století po Kristovi vinný mok.. Stejně jako další burgundské odrůdy, jako Rulandské bílé či Rulandské šedé, i Rulandské modré nese mezinárodní označení „Pinot“. Ten odkazuje na francouzský výraz označující borovici. Kde se vzalo? Velmi kompaktní, válcovitý hrozen vína této odrůdy totiž připomíná šišku borovice. V chuti ale borovici nehledejt...

Petr Skoupil Muškát moravský KERAMIKA Kabinet/Zemské 2016 0,75l 12%

Velké Bílovice, jižní Morava. Lokalita, kde se pěstuje vinná réva a vyrábí víno odnepaměti. Psané záznamy hovoří přelomu 15. a 16. století. I proto asi není žádným velkým překvapením, že historie vinařství Petr Skoupil spadá až do poloviny 19. století. Petr Skoupil vinařství vede osobně od roku 1992. Vinohradnictví a vinařství se ale věnuje od svých mladých let. On i jeho rodina jsou s Bílovicemi spjati zcela nerozlučně a zdejších vinných lokalit si proto plně váží. Ani historie Bílovic není ...

Petr Skoupil Ryzlink vlašský KERAMIKA Kabinet/Zemské 2016 0,75l 11%

O Ryzlinku vlašském se tvrdí, že je to takový „náš“ ryzlink. A je to vlastně pravda. Tahle odrůda se pěstuje hlavně v České republice, v Rakousku a v Maďarsku. Tam ji znají jako „Welschriesling“ respektive „Olaszrizling“. Což ovšem neznamená, že by se jednalo o podřadnou odrůdu. Naopak, dokáže skvěle konkurovat svému slavnějšímu „bratrovi“ a „králi vín a vínu králů“, Ryzlinku rýnskému. Ryzlink vlašský totiž dokáže z podloží krásně vytáhnout všechny potřené látky pro svou výraznou aromatiku. ...