Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Valtice sauvignon

Nalezeno:    32 produktů

Valtice Sauvignon Gastro 0,75l

Vůně Výrazně aromatické s muškátovým buketem. Chuť Jemně kořenitá s lehkou kyselinkou. Doporučujeme k K rybám a drůbeži s výraznější úpravou.

Moravíno Valtice Sauvignon Blanc Pozdní sběr 2015 0,75l 13%

Kvalitní Moravíno Valtice Sauvignon Blanc Pozdní sběr 2015 0,75l 13%, Bílá vína

Moravíno Valtice Sauvignon jakostní víno s přívlastkem 2015 0.75l

Vůně citrusy, hluchavka. Chuť bílé broskve, ananas, sušené meruňky. Doporučujeme mořské plody, polotvrdé sýry.

Moravíno Valtice Sauvignon pozdní sběr 2016 0.75l

Vůně Květy černého bezu a cassisu. Chuť Harmonická a plná,po bílé broskvi a citrusech. Doporučujeme k Pečené ryby, vepř. steaky, polotvrdé sýry.

Chateau Valtice Sauvignon Blanc výběr z hroznů 2015 0.75l

Vůně Černý rybíz, lísk. ořechy a citrusy. Chuť Příjemná, plná a harmonická. Doporučujeme k Drůbežím roládám, rybám a sýrům.

Valtice Cabernet Sauvignon Gastro 0,75l

Vůně Buket černého rybízu. Chuť Travnatá. Doporučujeme k Výrazná úprava zvěřiny.

Moravíno Valtice Cabernet Sauvignon pozdní sběr 2015 0.75l

Vůně Nazrálá, po lesním ovoci. Chuť Plná, vyvážená, sladce džemová. Doporučujeme k Kachna či bažant, zvěř.paštiky,plís.sýry.

Moravíno Valtice Cabernet Sauvignon jakostní víno s přívlastkem 2015 0.75l

Vůně Nazrálá, po lesním ovoci. Chuť Plná, vyvážená, sladce džemová. Doporučujeme Kachna či bažant, zvěř.paštiky,plís.sýry.

Sauvignon - 2015

světle žlutá barva s vůní citrusů a hluchavek a v hhuti harmonické víno s ovocitou bohatostí a tony sušených meruněk sklizeno 29. září 2015 s cukernatostí moštu 23,9

Cabernet Sauvignon - 2015

Tmavě červená barva s výraznou vůní s tony nazrálého lesního ovoce. V chuti plné víno datum sklizně 26.10.2015

Sauvignon, Gastro Collection, Jakostní odrůdové, Château Valtice, 0.75 l

Víno je aromaticky výrazné s muškátovým buketem, s jemnou kořenitostí a lehkou kyselinkou. Doporučujeme podávat k rybám a drůbeži s výraznější úpravou. Alkohol: ? 11,5 % obj. Doporučená teplota podávání: 8 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Toto víno je zařazeno ve speciální edici Gastro Collection, kolekci vín určené pro náročné zákazníky vinoték a kvalitních restaurací....

Cabernet Sauvignon, Pozdní sběr, 2011, Château Valtice, 0.75 l

Barva vína je tmavě granátová. Vůně je ovocná s tóny černého rybízu a třešní. Chuť je výrazná s příjemnou tříslovinkou. Doporučujeme podávat ke steakům a ke zvěřinovým specialitám. Ocenění: Weinparade Poysdorf 2015 - stříbrná medaile Obec: Brod nad Dyjí Trať: Dunajovický kopec Alkohol: 11,5 % obj. Zbytkový cukr: 0,3 g/l Kyseliny: 5,6 g/l Bezcukernatý extrakt: 24,8 g/l Doporučená teplota podávání: 16 - 19 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální polo...

Sauvignon, Výběr z hroznů, 2013, Château Valtice, 0.75 l

Vůně vína je ovocná, s tóny angreštu a jemným nádechem květin a medové plástve. Chuť je harmonická, plná a dlouhá. Doporučujeme podávat k rybám, chřestu a kozím sýrům. Ocenění: Valtické vinné trhy 2015 - velká zlatá medaile Decanter London 2015 - bronzová medaile Valtické vinné trhy 2014 - stříbrná medaile Obec: Novosedly Trať: Stará hora Alkohol: 13,0 % obj. Zbytkový cukr: 5,1 g/l Kyseliny: 7,7 g/l Bezcukernatý extrakt: 21,5 g/l Doporučená teplota podávání: 8 - 12 °C Skladujte při...

Sauvignon, Gastro Collection, Pozdní sběr, 2015, Château Valtice, 0.75 l

Vůně vína je jemná s tóny zralých broskví a nádechem kvetoucích hluchavek. Chuť je příjemná, vyvážená a plná. Doporučujeme podávat k drůbeži, chřestu a kozím sýrům. Obec: Valtice Trať: Staré hory Alkohol: 13,0 % obj. Zbytkový cukr: 9,9 g/l Kyseliny: 7,5 g/l Bezcukernatý extrakt: 21,7 g/l Doporučená teplota podávání: 8 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 6 let od lahvování. ...

Cabernet Sauvignon, Gastro Collection, Jakostní odrůdové, Château Valtice, 0.75 l

Patří mezi vysoce kvalitní odrůdová vína s typickým buketem, který připomíná černý rybíz, někdy i s travnatou příchutí. Doporučujeme podávat k výrazným úpravám zvěřiny a k sýrům s ušlechtilou plísní. Alkohol: ? 12,0 % obj. Doporučená teplota podávání: 14 - 18 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Toto víno je zařazeno ve speciální edici Gastro Collection, kolekci vín určené pro náročné zákazníky vinoték ...

Cabernet Sauvignon, Zemské, 2015, Vinařská škola Valtice, 0.75 l

Výraznější oranžovogrepová barva. Svěží, extraktivní víno s osobitým charakterem, vyznačující se broskvovogrepovou a cabernetovou vůní i chutí. Obec: Valtice Trať: Pod Reistnou Alkohol: 13,0 % obj. Zbytkový cukr: 11,2 g/l Kyseliny: 6,5 g/l Cukernatost hroznů při sběru: 24,0 °NM Doporučená teplota podávání: 9 - 11 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 5 let od lahvování....

Sauvignon, Pozdní sběr, 2016, Vinařská škola Valtice, 0.75 l

Víno světle zlatavé barvy připomíná vůni černého rybízu a černého bezu. Výrazná chuť koresponduje s vůní. Ocenění: Valtické vinné trhy 2017 - zlatá medaile Vinum Juvenale 2017 - stříbrná medaile Festwine 2017 - stříbrná medaile Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 6 let od lahvování.

Cabernet Sauvignon, Exclusive, Pozdní sběr, 2014, Vinařská škola Valtice, 0.75 l

Víno s elegantní růžovou barvou. Ve vůni i v chuti je velice svěží a ovocné s typickou vůní cabernetových odrůd. Obec: Valtice Trať: Pod Reistnou Alkohol: 11,79 % obj. Zbytkový cukr: 8,6 g/l Kyseliny: 7,0 g/l Cukernatost hroznů při sběru: 22,2 °NM Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Cuvée No.143, Kabinet, 2016, Vinařská škola Valtice, 0.75 l

Odrůdové složení: 50 % Rulandské šedé x 50 % Sauvignon Kupáží odrůd Rulandské šedé a Sauvignon se docílilo ideální harmonie vůní a chutí. Víno má zlatavou barvu a marcipánovou vůni. Chuť navazuje na marcipánové aroma. Ocenění: Valtické vinné trhy 2017 - zlatá medaile Vinum Juvenale 2016 - stříbrná medaile Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat ...

Cuvée, Exclusive, Pozdní sběr, 2013, Vinařská škola Valtice, 0.75 l

Odrůdové složení: 50 % Sauvignon x 50 % Veltlínské červené Ocenění: Vinařské Litoměřice 2014 - zlatá medaile Obec: Valtice Trať: Pod Reistnou Alkohol: 11,53 % obj. Zbytkový cukr: 18,3 g/l Kyseliny: 6,7 g/l Cukernatost hroznů při sběru: 22,4 °NM Doporučená teplota podávání: 9 - 11 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 6 let od lahvování. Víno z panenské úrody....