Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Trista receptu se zelim

Nalezeno:    6 produktů

Mlsné jazýčky slavných - 88 originálních receptů známých cel...

88 originálních receptů známých celebrit Přemýšlíte, co uvařit a napéct ve všední dny i o víkendech, abyste svou rodinu či hosty překvapili něčím novým? V tom případě vás může inspirovat tato kniha plná receptů slavných osobností. Vnímat jídlo jako afrodiziakum Vás naučí v úvodu MUDr. Miroslav Plzák. A pak přijde na řadu 88 originálních receptů známých celebrit. Mezi jinými např. maki-sushi Romany Vítové, kachna na pomerančích podle Katky Hrachovcové-Herčíkové, servítkový knedlík Petra Novotnéh...

Drůbež mnoha chutí - Dobře jíst, dobře žít - neuveden

Inspirativní kuchařka z řady Dobře jíst, dobře žít s názvem DRŮBEŽ MNOHA CHUTÍ se vám stane vítaným pomocníkem při přípravě rychlých svačin, salátů, polévek i lahodných hlavních jídel. Celá rodina ocení plněná kuřecí prsíčka s bazalkou, jako rychlý oběd se bude hodit čínská omeleta a k večeři si můžete dopřát lehký salát z krůtího masa s červeným zelím. U každého receptu najdete informace o složení a obsahu živin v jedné porci, o přednostech tohoto pokrmu a jeho možných obměnách i celostránkovo...

Drůbež mnoha chutí - Dobře jíst, dobře žít

Inspirativní kuchařka z řady Dobře jíst, dobře žít s názvem DRŮBEŽ MNOHA CHUTÍ se vám stane vítaným pomocníkem při přípravě rychlých svačin, salátů, polévek i lahodných hlavních jídel. Celá rodina ocení plněná kuřecí prsíčka s bazalkou, jako rychlý oběd se bude hodit čínská omeleta a k večeři si můžete dopřát lehký salát z krůtího masa s červeným zelím. U každého receptu najdete informace o složení a obsahu živin v jedné porci, o přednostech tohoto pokrmu a jeho možných obměnách i celostránkovo...

Kuchařka z ostrova - Sardinie - Konečná Karolina

Jediná středomořská kuchařka, kterou budete potřebovat: nádherná, výpravná, s recepty, které voní a chutnají už z papíru. Díky nim poznáte úchvatný italský ostrov Sardinii a pochopíte, jak jsou si česká a sardská kuchyně blízké. A to až neuvěřitelně. Na Sardinii se stejně jako v Čechách pečou koblihy, kachna se zelím, chleba i krkovička, vaří se čočka, slepičí vývar nebo třeba kančí guláš. Ovšem i spoustu místních, jedinečných specialit, které nikde jinde nenajdete. Recepty jsou povětšinou jedn...

Kuchařka z ostrova Sardinie - Karolina Konečná

Autor : Karolina Konečná, Jediná středomořská kuchařka, kterou budete potřebovat: nádherná, výpravná, s recepty, které voní a chutnají už z papíru. Díky nim poznáte úchvatný italský ostrov Sardinii a pochopíte, jak jsou si česká a sardská kuchyně blízké. A to až neuvěřitelně. Na Sardinii se stejně jako v Čechách pečou koblihy, kachna se zelím, chleba i krkovička, vaří se čočka, slepičí vývar nebo třeba kančí guláš. Ovšem i spoustu místních, jedinečných specialit, které nikde jinde nenajdete. Re...

Kuchařka z ostrova - Sardinie - Karolina Konečná

Jediná středomořská kuchařka, kterou budete potřebovat: nádherná, výpravná, s recepty, které voní a chutnají už z papíru. Díky nim poznáte úchvatný italský ostrov Sardinii a pochopíte, jak jsou si česká a sardská kuchyně blízké. A to až neuvěřitelně. Na Sardinii se stejně jako v Čechách pečou koblihy, kachna se zelím, chleba i krkovička, vaří se čočka, slepičí vývar nebo třeba kančí guláš. Ovšem i spoustu místních, jedinečných specialit, které nikde jinde nenajdete. Recepty jsou povětšinou jedn...